xyz-xyz 16.11.05, 12:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3015594.html?skad=rss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trzecia.zmiana Re: Kwaczyzm w Poznaniu 16.11.05, 12:14 i bardzo dobrze, tez by nie chcial takiego marszu u siebie... i co z tego?? no chyba ze kolega "cieply"... to zrozumiem... bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Kwaczyzm w Poznaniu 16.11.05, 12:19 no chyba ze kolega "cieply"... to zrozumiem... bez urazy Ot wykwit "intelektu" PiSowca Może ciepły może zimny. Najważniejsze, że nie kwaczysta... Tego by rodzina nie zniosła... Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Kwaczyzm w Poznaniu 16.11.05, 12:23 a moja tego drugiego... wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
gradus2004 Re: Kwaczyzm w Poznaniu 16.11.05, 12:23 a ten co zakazal to z PiS jest czy moze jednak z PO?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: Kwaczyzm w Poznaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 13:05 zadziwiające jak szeroko media promują tego typu zdarzenia. czas na zmiany w redakcjach programowych. może tak jakiś lifting z odrobiną lustracji. homofilia wychodzi z mody czas na "moher- trend" jaleon@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a co wolisz paryska wolność na ulicach? IP: *.orange.pl 16.11.05, 15:19 wolisz paryska wolność podgrzewana palacymi sie autami i godzine policyjną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 15:22 Ja tam wolę amsterdamską rozpustę niżli pekińskie pęta. Ale od mojej woli nic już nie zależy. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? 16.11.05, 15:24 Andreas, czy Ty nie popiles wczoraj zanadto aby? Wytlumacz mi prosze, co ma wspolnego ewidentne pogwalcenie konstytucji przez prezia Grodu Kwitnacej Bulwy, z zamieszkami na tle etnicznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? IP: *.orange.pl 16.11.05, 15:32 pewnie masz racje... nic nie ma z niczym wspólnego! Wszystko sie dzieje jakos tak niezaleznie... Tak masz racje, nic nie ma z niczym wspólnego! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? 16.11.05, 15:36 Mam nadzieję, że jakis kaczysta zabroni sprzedaży i spozywania Whyski. Wtedy będzie lament... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Andreas 16.11.05, 15:41 Tak jak podoba mi sie Twoja ironia, tak musze Ci wytknac, ze uciekasz od odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Absztyf IP: *.orange.pl 16.11.05, 17:41 nie uciekam tylko musiałem wybyc z firmy, a chciałem cos szybko odpowiedzieć! I myslałem, ze Twój nie skazony niczym umysł sam odpowie... Ale prosze Cie, odpowiedx moja bedzie niepopularna wśród liberałów., łatwa do zbicia ale... Kazda mniejszośc jest miła póki jest mniejszoscia, wtedy nawet tak ładnie ta mniejszość wstawiona w konstytucje i w ogóle daje poczucie takiej demokracji i równosci. Ale w pewnym momencie mniejszosci przybywa i przybywa różnej, wtedy wiekszośc zaczyna byc taka mniej wolnosciowa... a to nie zatrudnia mniejszości - a przeciez konstytucja mówi o równosci, a to wygonia mniejszość albo pobiją na ulicy, a to wyrzuca z mieszkania wynajmowanego... wtedy taka mniejszośc zaczyna tez być agresywna! Takiej części bardziej agresywnej wiekszości łatwiej jest zlokalizować mniejszość by ja potraktować niekonstytucyjnie, a mniejszość jak chce byc agresywana i sie odegrać, to wali jak popadnie byleby w wiekszość! I wtedy z kwiatka w konstytucji - staje sie to problemem! Nasze społeczeństwo, jak ma zapisane w konstytucji to dobrze z tym sie czuje! Natomiast na ulicy nie czuja tego pieknego ozdobnika! Na ulicy znam chłopaków, którzy nie znaja konstytucji, a maja siłę w łapach i poglady w ogóle nie liberalne! I wprawdzie to moze odległa przyszłość, że mniejszość poczuje sie swobodnie, a chłopaki będą ja lali na ulicy... a wtedy mniejszość moze bedzie sie chciała odegrać.... Poszedłem za daleko? Pewnie tak, ale cos w tym jest! Co myslisz o puszczeniu lekkich dragów? Ja jestem za! Tylko na naszych ulicach tego sie nie zakontroluje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Ja_asiu IP: *.orange.pl 16.11.05, 18:08 dla wielu jest ważne popierasz czy nie? A moze wazniejszy jest problem? Moje zdanie nie jest do końca uformowane... konstytucje zawsze mielismy najlepsza w europie, tylko społeczeństwo jakby do niej nie dorastało! Ja jestem tym społeczeństwem zyjacym tu i teraz! I niby jestem otwartym umysłem, niby rozumiem ten kwiatek i chlube, ale obracam sie wśród chłopaków z ulicy także... Nie mam wykrystalizowanego stanowiska, taki jestem jak to nasze społeczeństwo... ciesze z tej naszej konstytucji, ale tez spokojnie witam się z tymi znajomymi skinami! Odpowiedz Link Zgłoś
eingraudenzer Re: Absztyf 16.11.05, 18:18 Człowieku zastanów się o czym Ty mówisz. Pie..nie na antenie a choćby jednego konstruktywnego zdania nie napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas TY napisałes jedno zdanie IP: *.orange.pl 16.11.05, 18:27 TY napisałes jedno zdanie i wyraziłes całą emocje, która ja próbowałem opo=isac nieudolnie tyloma wyrazami... Ty jestes gotów przypie..c i dac w morde, ku.. mac własnie to chciałem opisac ludzkie emocje! Nasze emocje i nasze nieprzygotowanie na mniejszości! Łatwiej jest nam przypie..c i wyzwac kogoś, niz zrozumieć! I jeżeli otworzymy sie na mniejszosci, to tacy jak Ty nie będą dyskutowali... najpierw obrazą słowem, a potem wpie.. i pogonia na ulicy w kierunku trafostacji czy rzeki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Absztyf IP: *.orange.pl 16.11.05, 18:32 masz przykład tego człowieka... on nie bedzie dochodził jakis racji! On wie i wie jak trzeba! Trzeba dosadnie i ostro! tego sie boje - skrajnosci! Czy wyjsciem jest chowanie głowy w piasek, udawanie ze problemu nie ma, czy nie wpuszczanie problemu w nasze granice domu? Nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
eingraudenzer Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? 16.11.05, 18:16 > wolisz paryska wolność podgrzewana palacymi sie autami i godzine policyjną? A jaki związek ma jedno z drugim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie wolno dopuścić do szerzenia się tej zarazy IP: 87.207.49.* 16.11.05, 20:42 równośc? kto z kim? prezydent poznania stanął na wysokości zadania. jest mi obojętne czym się kierował. ważne! że nie dopuścił do panoszenia się pedalstwa i chwała mu za to. jest mi obojętne jakich po przeczytaniu tego postu nawsadzacie jobów. fakt jest faktem. kolejny prezydent wie gdzie jest granica tolerancji. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nie wolno dopuścić do szerzenia się tej zaraz IP: *.internet.v.pl 16.11.05, 20:46 Masz racię Marian popieram Ciebie!!! Trzeba raz w koncu zrobić porządek!!! "w pizdu z nimi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie wolno dopuścić do szerzenia się tej zaraz IP: 87.207.49.* 16.11.05, 20:49 no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Koniuszko Re: nie wolno dopuścić do szerzenia się tej zaraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 11:56 A niech sobie maszerują,ciekawe czy nasz prezio by na to pozwolił. A tak na marginesie dlaczego do ruchów gejowskich podwieszają sie partie lewicowe SDPL,UL czyżby seksualność społeczeństwa nie była apolityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
bolena1 Re: a co wolisz paryska wolność na ulicach? 16.11.05, 21:48 Oj wole.Paryż to Paryż. W Szczecinie mamy swoje własne Pomorzany,Golęcin,Gocław...i co...jeszcze troche to i Prawobrzeże dobije.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Kwaczyzm w Poznaniu IP: *.adnet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 21:18 Od kwaczyzmu gorsza jest heterofobia. Zresztą, czy to nie to samo? Tylko akcesoria inne, tu moherowy berecik, a tam... hmmm... co właściwie jest atrybutem heterofoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Kwaczyzm w Poznaniu IP: 87.207.49.* 16.11.05, 21:38 Niektórzy mężczyźni z zaburzeniami erekcji odczuwają lęk przed płcią przeciwną. pewnie to. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 student z Lublina radosny.gay zaprasza do ...Pozna IP: *.icpnet.pl 17.11.05, 00:29 nia i jednocześnie obraża mieszkańców Miasta Poznania określając ich mianem <prostaków z przedmieść i ciemnogrodem>? Być może leczy swoje prowincjonalne kompleksy. Także te związane z fiutem, gdy pisze, że ma <XXL>. Musi odreagować swoje kompleksy określając swego przeciwnika epitetem <homoseksualisty>. Jego prymitywny sposób myślenia najlepiej oddają jego własne teksty udostępnione do publicznej wiadomości wraz ze zdjęciami genitalii, na załączanej stronce. <10.12.2001 CHŁOPAK I ZBLIŻAJĄCE SIĘ ŚWIĘTA.... Hmm jak ja dawno nie pisałem nic tutaj dlatego postanowiłem tej nocy cos napisać, a jest już prawie trzecia rano :( nie wiem od kilku dni... no dobra od :) trzech tygodni nie mogę zasnąć nie wiem dlaczego tzn. przypuszczam, że wiem ale nie do końca. A mianowicie chodzi mi po głowie ta myśl która zawarłem w temacie tego przemyślenia. Nie wiem ostatnio dużo osób chce znaleźć kogoś z kim będzie mógł spędzić Święta Bożego Narodzenia. Nie chcemy w tym dniu być sami, chcemy je przeżyć z kimś na kim nam najbardziej zależy; rodzina, przyjaciele ale i też ta dla nas najważniejsza osoba naszą sympatia! :))) Co jesteśmy warci jak mamy wszystko co materialne w około, ale nie mamy tej najbliższej nam osoby naszej drugiej połówki? Teraz to już nawet nie wiem co mam pisać, chyba tylko życzyć wszystkim Wam żebyście mieli w ogóle do kogo się przytulić w ten dzień i spędzić go tak jak należy ale NIGDY NIE W SAMOTNOŚCI znajdźcie drugą połowę Waszego szczęścia....> <07.05.2004 Od kilku dni przyglądam się temu co się dzieje w Krakowie, czytam artykuły na temat "Kultura dla Tolerancji" i aż nosi mnie żeby coś zrobić, przeciwstawić się tym, którzy chcą odebrać nam homoseksualistom i ludziom tolerancji prawo do manifestowania i organizowania pokojowych manifestacji. Nie rozumiem tego, jak w państwie demokratycznym w którym żyjemy demokracji tak naprawdę nie ma!! Są tylko pewne akty prawne, których nikt nie przestrzega, więc po co w ogóle one są i dla kogo? Dla stwarzania pozorów? .... Jednak okrutną prawdą chyba jest to, że państwo nie jest demokratyczne tylko wyznaniowe. Kościół wszędzie musi coś powiedzieć i według tego ma być? A z jakiej racji? Przecież nie wszyscy są wiary chrześcijańskiej. Dajcie mi prawo do życia takim jakim jestem!! Normalnym człowiekiem!! Dlaczego ja nie szufladkuje ludzi ze względu na ich kolor skóry, wyznanie ? Każdy ma prawo do godnego życia i ja też!!> ....................................................................... KOŚCIÓŁ MUSI WSZĘDZIE COŚ POWIEDZIEĆ...> i <chce znaleźć kogoś z kim będzie mógł spędzić Święta Bożego Narodzenia.> TO JEST LOGIKA!!! Święto Kościoła Katolickiego TAK, ale jako upamiętnienie CZEGO? Jeżeli sam wykluczasz się swoimi czynami ze wspólnoty Kościoła, to świętuj w inne dni, nie związane z jego tradycją, ze stawianymi przez Kościół wymogami. ....................................................................... <Prostacy z przedmieść chcą zakazu Marszu Autor: radosny.gay Data: 15.11.05, 20:38 To zaskakujące, że ciemnogród tak znacząco wpłynął na decyzję prezydenta. Smutne, ale Marszu nie zabroni! ............................................................. Re: Przeciw prawu, nielegalnie ?? Autor: radosny.gay Data: 16.11.05, 00:03 XXL? Ja mam, ty marzysz?:))) .............................................................. Re: Geje są okej! GAY-OK! Wesprzyjcie ich! Autor: radosny.gay Data: 15.11.05, 20:15 jesteś kłamcą! pewnie ukrytym homoseksualistą! Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kwaczyzm w Poznaniu 18.11.05, 18:28 marian paździoch napisał: "Niektórzy mężczyźni z zaburzeniami erekcji odczuwają lęk przed płcią przeciwną. pewnie to" Czy wiesz to z autopsji, Marianie, czy też jest to diagnoza twojego idola - Maryjana "Świętego"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: Kwaczyzm w Poznaniu IP: 87.207.49.* 19.11.05, 09:28 twoja żona mi powiedziała. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: Kwaczyzm w Poznaniu IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.11.05, 09:47 Tu, tu, tu, tu, tu, tu.... (jest to imitacja odgłosow strzałów z kałacha do skąpoubranych pedałów maszerujących środkiem jakiejkolwiek ulicy w Polsce). Może to byc rownież odgłos odstrzeliwanych im genitaliów. Odpowiedz Link Zgłoś
trzecia.zmiana Re: Kwaczyzm w Poznaniu 19.11.05, 15:27 i jeszcze wielkie buuuuuum!!!! to granacik ode mnie (f1) Odpowiedz Link Zgłoś
eryk2 Re: Kwaczyzm w Poznaniu 19.11.05, 11:18 To chyba masz złe informacje, marianku paździoszku, bo ja nie mam żony - mam męża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Eryk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.05, 16:01 to Ty jestes gejem? Odpowiedz Link Zgłoś