373 wyników w czasie 109 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Znowu z USA

Taurus i Lincolnem MKT), miało 3 rzędy siedzeń i napęd FWD lub AWD. Silniki: 3.5 V6 wolnossący (262–287 KM) 3.5 V6 EcoBoost (355–365 KM) – tylko AWD Ciekawostki: Był to pierwszy Ford bez klasycznego korka wlewu paliwa – zastosowano system EasyFuel. Stylizacja była inspirowana

Re: "Ustawa Wiatrakowa" - diabeł tkwi w szczegóła

Problem rozwiązany 😅 Najwyższą zaplanowaną do budowy turbiną wiatrową na świecie jest niemiecka konstrukcja o wysokości około 365 metrów, która ma stanąć w Brandenburgii w ramach dużego projektu energetycznego. Wcześniejsze rekordy należały do Chin (turbina 280 m), Niemiec (turbina 264,5 m w

Re: Naleśnik przemówił

Negatyw wg mnie jesteś "mądry inaczej"! Praca Marcina Kierwińskiego - speca od pogłosu "kosztować będzie Polaków" W projekcie ustawy budżetowej na 2025 rok z 30 września 2024 roku (druk nr 687) na "Usuwanie skutków klęsk żywiołowych" w ramach budżetu Kancelarii Prezesa Rady Ministrów zapisano 24

Re: Nie tylko na Śląskim Szlaku XIII

znajduje się w ruinie. Oficyna ta — jak urzędownie opisano — "znachodzi się w dziedzińcu przy granicy domu sąsiedniego I. 365. Dz. 1 (tj. nr 45) jest cała murowana i o wysokości dwóch piąter kryta gontem. Budynek ten jako całkiem odosobniony od głównej realności frontowej mieści na parterze, I i II

Re: Kraków, dzielnice i okolice IX

znajduje się w ruinie. Oficyna ta — jak urzędownie opisano — "znachodzi się w dziedzińcu przy granicy domu sąsiedniego I. 365. Dz. 1 (tj. nr 45) jest cała murowana i o wysokości dwóch piąter kryta gontem. Budynek ten jako całkiem odosobniony od głównej realności frontowej mieści na parterze, I i II

W Warszawie ma być 5 linii metra.

> woczesne rozwiązanie ma usprawnić codzienne poruszanie się mieszkańców oraz tur > ystów. Co ciekawe, za projekt odpowiadać będzie Elon Musk i jego The Boring Com > pany." Dubai loop to nie będzie metro tylko co? W Warszawie ma być pięć linii do 2050

Re: Sie Patrze Tuskiewicza

. Dla przykładu, posłowie w roku 2021 zebrali się na pracę w parlamencie, przez 44 dni, bez kitu, 44 dni! W 365 dniowym roku 2021 pracowali w sejmie 44 dni. W innych latach jest podobnie. Błagam Was, nie pierd…. frazesów, że posłowie poza parlamentem także pracują, bzdura! Otwarcie Tesco w Kiernozi i

Re: Tankujecie na MOL?

producentów tej klasy hardware też kosztuje. Ale np. ostatnio córka montowała na ipadzie film na projekt szkolny i kupiła wersję pro jakiegos softu. Dała za to 18 euro. Myślę - spoko. Tylko się okazało, że to licencja na... miesiąc! Kurwa, cały pakiet Office 365 z licencją dla 6 osób kosztuje 10 euro

Re: Niemcy- pomoc dla Ukrainy

www.bundesregierung.de/breg-de/aktuelles/lieferungen-ukraine-2054514 Tłumaczenie za pomocą Googla Opancerzone wozy bojowe 88 czołgów podstawowych LAMPART 1 A5* z częściami zamiennymi (wspólny projekt z Danią) (poprzednio: 80) 140 bojowych wozów piechoty KUNA z częściami zamiennymi (od Bundeswehra i zapasy przemysłowe*) (poprzednio: 120) Amunicja do

Re: Nie chcą na studia?

pomyliła próbki. Do niej na 5 roku chemii należało poprawnie przydzielić pipetą automatyczną 7 roztworów. Obroniła się, bo co miałem robić? I tak pójdzie na kasę. Moja magisterka wyglądała tak, że od 2 roku studiów do końca ich pracowałem przez 24 h/365 i uwodniłem nieprawdziwość tezy doktorskiej

1 2 3 4 5 6