Pilnie potrzebujeje informacji i opinii o przedszkolu nr 144 na Wiktorskiej 95/97 w Warszawie. Z góry dziękuję za wszelkie informacje, Ola
Witam! Czy ktos z Was zna te dwa przedszkola? Przede wszystkim, czy panie sa cieple i czy nie zmuszaja do lezakowania. z gory dziekuje
czesc,moja starsza Córcia - 4,5 chodzi od roku do przedszkola na batorego i ... jesteśmy wszyscy (całom czwórkom) baaaaaaaaaardzo zachwyceni! jest to jej trzecie przedszkole w karierze przedszkolaka (do pierwszego poszła jak miała 2,5 roku-na własne życzenie, w drugim, dzieci o zgrozo, ciągle
zamienie msce w przedszkolu 83 na Batorego na msce w przedszkolu 144 na Wiktorskiej
woda w Warszawie zdrożała o 30%. Od 16 sierpnia zdrożeją bilety komunikacji miejskiej. Pierwsza podwyżka, planowane są kolejne. Niedawno radni przegłosowali podwyżki opłat za przedszkola. Kilkaset zł od dziecka. Była mowa o wprowadzeniu opłat za żłobek w wysokości 1170 zł. To co wyrabia w
Witam, pilnie zamienię przedszkole nr 140 na ul. Kaukaskiej na Przedszkole 139, 193, 144, 190. Ul. kaukaska w stosunku do mojego miejsca zamieszkania i miejsca pracy jest daleko. Bardzo proszę o pomoc. ozorek2010@gmail.com
Koniec końców, zapisałam Mikołaja na Wiktorską, do przedszkola nr 144. Byłam na Dąbrowskiego 71a. Nie wiem dlaczego, ale coś mi się tam nie podobało. Może to był potworny smród w łazienkach, może to, że nie mogłam pobyć w przedszkolu w sali z dziećmi, może zdezelowane leżaczki i konieczność
Witam! Są 2 przedszkola na Wiktorskiej blisko Wołoskiej. Jeśli byłaś w 144 (w bloku z dużym ogrodem z tyłu) mogę powiedzieć tyle, że poszłam z coreczką na parę godzin do grupy maluchów obserwować zajęcia. Pani Dyrektor jest miła, otwarta, robi bardzo dobre wrażenie. Same przedszkole jest dość
ja polecam p-szkole panstwowe nr 144 przy wiktorskiej 95/97. Zaangazowane panie, z sympatyczna pania dyrektor. Wprowadzaja teraz program pracy z dzieckiem zdolnym (powiedzieli, ze programy dla dzieci z problemami juz opanowali), w czwartki jest integracja calego przedzszkola, dzieci moga isc
powtarzam jeszcze raz cytat z tvn24Resort finansów szacuje, że deficyt budżetowy po lutym sięgnął 14,4 mld zł, czyli 35,9 proc. planu na cały 2011 rok. -PRZEDSZKOLI I SZKÓŁ ,MOZE NASTEPNE POKOLENIA WYKSZTAŁCA MNIEJSZYCH OSZOŁOMÓW JAK OSTATNIO NASZ PREMIER -DEFICYT TAKI ZE STRACH SIE BAC ,A ONI
z innych miast, że warto pracować właśnie na Dolnym Śląsku. Mazowieckie już przestało królować, jeśli chodzi o najniższe bezrobocie. Teraz wyprzeda je małopolskie ze stopą 13,7 proc. (Mazowsze - 14,4 proc.). - Prawda jest taka, że do niedawna liczyła się tylko Warszawa. Chciałeś dobrze
, pętla autobusowa miejska i podmiejska, baza Polskiego Busa i linie tramwajowe dają wszelkie możliwości połączeń z miastem i światem. Dla osób poruszających się samochodem: idealny dojazd zarówno do lotniska Chopina - ok. 10 minut, jak i dogodny dojazd do południowej obwodnicy Warszawy połączonej z