35 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Kalkulator punktów do liceum

, kolejne liceum (które nie weszło do pierwszej setki w kraju) - próg 156, czyli mniej-więcej tyle, ile do Cervantesa, w tym roku w czwartej dziesiątce szkół w Warszawie. Kilka miejsc dalej w Polsce niż najlepsze kieleckie liceum jest warszawski Słowacki - 165 punktów. Nie wiem, czy za bardzo nie

Ratusz w W-wie ostrzega, UM Józefów milczy

. warszawa.wyborcza.pl/warszawa/1,34862,21216798,smog-ratusz-ostrzega-szkoly-i-przedszkola-nie-wychodzcie-z.html#BoxLokWawImg Smog. Ratusz ostrzega szkoły i przedszkola: nie wychodźcie z dziećmi na dwór W poniedziałek za darmo jeździmy komunikacją, po raz pierwszy w historii dyrektorzy szkół i przedszkoli dostaną ostrzeżenie, żeby nie wychodzić z dziećmi na dwór. To efekt największego w tym sezonie grzewczym smogu

Re: Przedszkole językowe Warszawa Ursynow/Mokotow

zna sporo zwrotow często używanych, np.: 'can I go to the toilet?, zna cyfry, liczby po angielsku do 200, umie liczyc w tym jezyku, kiedy mowie np.:"one hundred sixty five" odpowiada, ze to 165, zna dużo, dużo slowek...nie będziemy kontynuować w przedszkolu językowym, ale na pewno dodatkowe lekcje

Jakie "sukcesy" ?... HGW... :)

: bilety komunikacji miejskiej – o 83 proc. (według najnowszych pomysłów dobowy bilet w Warszawie ma kosztować więcej niż taki sam bilet w Berlinie), metr sześcienny wody – o 110 proc., ścieki – o 162 proc., podatek od nieruchomości – o 46 proc., czynsze – o 165 proc

ratuszowa 8a- jak wyprawka? (początek wątku)

Witam, z powodów losowych nie mogłam uczestniczyć w spotkaniu informacyjnym dla rodziców w maju organizowaym przez przedszkole nr 165, ul Ratuszowa 8a w Warszawie. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaka wyprawka wymagana jest dla 3-latka przez tą placówkę oraz jak wyglądają pierwsze dni w

Re: Sandałki ze sztywną piętą na wąską stopę

Jeśli temat nadal aktualny, to ja polecam wybranie się do salonu rehabilitacyjno-ortopedycznego Achilles w Warszawie na ul. Morcinka5/30. Moja córka ma bardzo wąską stopę i tylko tam udało nam się dobrać jej sandałki. Właściwie, to na stanie sklepowym nie mieli takich wąskich w odpowiadającym nam

Ryszard, chciałbym, żeby cię tu nie było

wpływów z PIT-ów, koszty bieżące miasta ogromne, subwencje oświatowe z Warszawy nie pokrywają faktycznych kosztów działu „oświaty i wychowania” – potrzeba 743 mln zł na ten rok, a dają z budżetu centralnego tylko 514 mln zł (gmina i powiat) -to podpowiedź z Warszawy, gdzie należy ciąć

Re: opłaty za przedszkola

przedszkoli podzielony przez liczbę dzieci daje kwotę ok 1000 zł/miesięcznie. czyli ok. 50 zł dziennie. Jeżeli przedszkole zbiera po 3,3 za każdą godzinę powyżej 5 h to zbierze maksymalnie 16,5 od części dzieci. Jeżeli więc pytasz się o politykę prorodzinną to odejmij sobie od 50 - 16,5 i pomnóż razy 20

Re: Człowiek z ręka w wodzie nie zrozumie...

samorzady. Tylko wykastrowane mozgi juz sie nie wychylaja. Tylko za katecheze w szkolach i przedszkolach podatnicy placa rocznie conajmiej 1.35 mld zl./ place i pochodne od wynagrodzen, zakladowy fundusz socjalny oraz doskonalenie zawodowe/ Dzialalnosc statutowa i tzw "badawczo-rozwojowa" wyzszych

Re: 201 pytań. ;D 2

. Angila.<3 161. Warszawa i Londyn.<3 162. Telefon,MP4. 163. Nie mam chyba.. 164. Tak. 165. Za nim odeszły wody.;d 166. Nie. 167. saga Zmierzch i Romeo i Julia.<3 168. Chyba wszystkie.;P 169. Bravo,Twist,Dziewczyna. 170. Dziennikarką lub tancerką.<3 171. Taniec.<3 Siatkówka.<3

1 2 3 4