25 wyników w czasie 97 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

przedszkole nr. 189 Warszawa ul.Lenartowicza

i ja podbijam wątek! -- "Nie wiem co to jest talent. Sukces osiąga ten, kto potrafi się zmusić."

przedszkole nr. 189 Warszawa ul.Lenartowicza (początek wątku)

Zastanawiam sie nad tym przedszkolem dla corki, ale biore jeszcze pod uwage przedszkole na ul. Bukietowej. Czy kogos z Was dziecko chodzi to tego przedszkola? Jesli tak to prosze napiszcie co o nim sadzicie?

Re: przedszkole 189 :) kto dostał się? zapraszam:

Tak w Warszawie, przy ul. Lenartowicza 27 30 kwietnia będzie wiadomo kiedy będzie spotkanie z rodzicami i wtedy też dowiemy się co i jak a informacje są też na www.przedszkole189.com -- SYNTALONEK MÓJ MALUTKI i

Re: Zamiana przedszkola Warszawa

Witam, czy ktoś jest chętny za zamianę miejsca dla maluszka z przedszkola 189 Mokotów na 76 Tarchomin. Przedszkole 189 jest super ale zmieniam lokalizację pracy, stąd pytanie.

Warszawa Mokotów - miejsce w 146 na 45, 145, 189

Zamienię miejsce w grupie trzylatków od września 2013 r. w przedszkolu nr 146 na ul. Sandomierskiej 2 na Starym Mokotowie na miejsce w przedszkolu integracyjnym nr 45 na Lenartowicza, ew. w przedszkolu nr 145 "Czterolistna Koniczynka" lub nr 189 "Na Wierzbnie". Proszę o kontakt na e-mail: wyslodek@gmail.com

Re: Warszawa - przedszkola Mokotów-Wierzbno -któr

Mój synek chodzi o 189. Jest fantastyczne! Ale i duzo chętnych jest do niego :-) -- Miskopter i Mateusik

Warszawa - przedszkola Mokotów-Wierzbno -które;) (początek wątku)

przedszkoli, które szczęsliwie cieszą się dobrą opinią. Będziemy wybierac między następującymi: 1)Przedszkole nr. 189 na Lenartowicza (pod domem) 2) Przedszkole nr 28 na Naruszewicza 3)Przedszkole Integracyjne nr 45 na Lenartowicza 4) Przedszkole nr 145 na Goszczyńskiego Z prywatnych zastanawiamy

Re: RANKING PRZEDSZKOLI W WARSZAWIE

wrześniu?Co będzie jeśli złożę w kilku miejscach?Czy ktoś wie coś o przedszkolu na Lenartowicza nr 189, bo dostałam cynk, że jest ok?

Re: Warszawa-Mokotów

Przedszkole 189 ul.Lenartowicza 27. Najpierw jest tak: "Ja nie chcę do przedszkola !!!!!" Później "Ja nie chcę do domu!!!!!" Tak najkrócej można określić to co tu się dzieje. Pewnie mozna się przyczepić do drobiazgów ale wrażenia dzieci są takie jak opisałem. Wiem co mówię bo chodziło ich

Re: przedszkola za złotowke

Warszawa Śródmieście,wrzesień państwowe wyżywienie 9zł x 21 dni =189zł pobyt 3 godziny za złotówkę x5 dni =60 zł ubezpieczenie (jednorazowo) 41 zł RR 35 zł RAZEM 319 zł wcześniej z rytmiką 929 zł) nie przekraczałam 300 zł gdzie oszczędność? jak zaoszczędziliście 100 zł????????

Re: Warszawa Mokotów (Stary) - co polecacie?

My polecamy nr 189 na Lenartowicza. Będziemy tam kontynuować naukę na drugi rok. Przedszkole fantastyczne, świetne nauczycielki, bardzo ładny teren, place zabaw wyłozone matami, w środku po remoncie. Co tydzień - dwa tygodnie teatrzyki lub koncerty.

Warszawa - zamiana miejsc na Lenartowicza 27 (początek wątku)

Poszukuję chętnej osoby która zamieniłaby się na miejsca w Przedszkolu. Mam miejsce na ul Goszczyńskiego a chciałabym się zamienić na przedszkole nr 189 na ul. Lenartowicza 27. Może ktoś albo ktoś z Waszych znajomych chciałby się zamienić. Dodam że chodzi o najmłodszą grupę, tj rocznik 2004

1 2 3