11 wyników w czasie 83 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Przedsz.206 przy Franciszkańskiej-Warszawa

Mój syn chodzi do tego przedszkola do zerówki. Przedszkole rewelacyjne, naprawde jestem z niego bardzo zadowolona POLECAM!!!Na pytania w miare możliwości chętnie odpowiem -- DARIA

Re: Przedsz.206 przy Franciszkańskiej-Warszawa

Ja chciałam tam zapisać dziecko od października (ale nie było miejsc) i jak składałam podanie to przedszkole zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie. Przyjazne, miły, życzliwy personel -- Roma mama Kacpra 13.07.2003r.

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

zamienię miejsce w grupie trzylatków w przedszkolu 319 (Powstańców Ślaskich 14) na przedszkole 337 ( Reżyserska 19 ) lub przedszkole 222 ( Wyki 17) tel. 605-902-206

Do rodzicow z przedsz.206 przy Franciszkanskiej (początek wątku)

Szlag mnie trafia i mam nadzieje ze przeczytaja to odpowiednie osoby. Szukam rodzicow z tego przedszkola w Warszawie, ktorym sie rowniez nie podoba to ze sa przyprowadzane chore dzieciaki a panie nie reaguja (powinny nie przyjmowac). Wiem ze jesli sama pojde do dyrektorki nic nie zdzialam

Re: przedszkole na rzecznej

Był, tylko tak właśnie dba się na Targówku Fabrycznym o swoją własność. Nie ujmując nikomu i nikogo nie obrażając, jest wielu takich co sra we własne gniazdo w rejonie Hutniczej, Ciemnej, Chemicznej, Narwiańskiej. -- TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ WARSZAWY-ODDZIAŁ BRÓDNO ul. Bazyliańska 1, 03-206

Nasza NIANIA DO WZIĘCIA-WARSZAWA (początek wątku)

Nasz synek idzie do przedszkola I nasza Niania będzie szukać pracy. Jest to sprawdzona osoba, bardzo sumienna, odpowiedzialna, opanowana i godna zaufania. Pracowała u nas 2,5 roku i zajmowała się fantastycznie naszym synkiem (pracujemy także w domu więc mogliśmy obserwować jej podejście do

Lokal Warszawa, Śródmieście, Emilii Plater (początek wątku)

Podstawowe informacje: Wynajem, użytkowy, parter, 2009 r. Powierzchnia: całkowita: 58 m. kw. 9 000 PLN Opis !!! OFERTA BEZPOŚREDNIA !!! tel. 508_206_733 Odstąpię sklep piekarniczo- cukierniczy w systemie franczyzowym "Gorąco Polcam Nowakowski". Sklep jest w pełni wyposażony w nowy sprzęt

Re: Warszawa-szkoła nie-integracyjna?

polecano mi Szkołą Podstawową Nr 206, ul. Bartnicza 2 osobiście nie znam, bo nas to jeszcze nie dotyczy, ale za rok na pewno rozważę. ta szkoła ściśle współpracuje z jedynym znanym mi przedszkolem integracyjnym, które "specjalizuje się" w okołoautystycznych zaburzeniach (w tym za). mojemu

Re: Gdzie są w Łodzi pojemniki na zużyte baterie?

. 174 Kusocińskiego 122a Łódź 18. Przedszkole Miejskie nr. 185 Szpitalna 13 Łódź 19. Przedszkole Miejskie nr. 206 Lermontowa 7 Łódź 20. Przedszkole Miejskie nr. 218 Jurczyńskiego 1/3 Łódź 21. Przedszkole Miejskie nr. 220 Jaracza 68 Łódź 22. Przedszkole Miejskie nr. 234 Ziemowita 23 Łódź

Re: 50.000 premii.

utrzymanie 1 osoby nie przekracza 2,5 $ USA. - 93% - przedsiębiorstw państwowych „sprywatyzowanych” – zlikwidowanych. - 98% - sektora bankowego w obcych rekach, rządowa propaganda twierdzi że jest to 70%. - 4 600 - zlikwidowanych placówek oświatowych szkoły,przedszkola,żłobki - 100