63 wyników w czasie 98 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: przedszkole terapeutyczne Warszawa

swoje emocje. Formuła zajęć: otwarta w zależności od motywu przewodniego. Zajęcia zakończą się formułą pokazu prac. Przedszkole Terapeutyczne Spełnione Marzenia ul. Wyspowa 6, 03-687 Warszawa Tel.: 604 301 306 marzenia.waw.pl/

Re: czy wasze dzieci

Nie. W szkole były ferie świąteczne od 23.12 do 3.01 a mlodszemu w przedszkolu sami zrobiliśmy wolne w tym czasie.

Re: Warszawa- Żoliborz - nowy wątek

czy ktoś może się podzielić informacjami na temat Zaczarowanego Świata - przedszkole 301 na Staffa?

Re: Warszawa- Żoliborz - nowy wątek

witam, czy w związku z tym że przenosisz synka do przedszkola 301 masz jakieś informacje na jego temat (przedszkola oczywiście) którymi mogłabyś się podzielić? Długo szukam jakichkolwiek opinii na temat tego przedszkola i nadal nic nie wiem. Będę wdzięczna.

Re: Niektóre zgody są zbędne

pielęgniarki szkolne, które jak najbardziej mają prawo przetwarzać dane o stanie zdrowia uczniów. > Poczytaj sobie tez wyrok TK z dnia 19 lutego 2002 r., sygn. akt U. 3/01 Wykaż związek wyroku z tematem dyskusji, bo nie chce mi się go szukać dla sportu. > Pomijam fakt, że w wielu szkołach i

Re: Niektóre zgody są zbędne

. Poczytaj sobie tez wyrok TK z dnia 19 lutego 2002 r., sygn. akt U. 3/01, określający dokładnie termin -usługi medyczne- o którym mowa w art. 27 ust. 2 pkt 7 u.o.d.o., obejmuje m.in. zaopatrywanie pacjentów w leki. Pomijam fakt , że w wielu szkołach i przedszkolach głowy przeszukuje nauczyciel:) Zejdź na

Zajęcia adaptacyjne do przedszkola Warszawa-Praga (początek wątku)

Serdecznie zapraszamy dzieci w wieku 3-4lat na zajęcia adaptacyjne do przedszkola. Zajęcia będą odbywały się w poniedziałki, wtorki i środy w godzinach 09:00-13:00. Podczas zajęć dzieci, poprzez zabawę będą uczone współpracy i współdziałania w grupie, akceptacji innych, zasad panujących w

Klub dla mam warszawa (początek wątku)

:00-13:00-godziny i dni tygodnia mogą ulec zmianie w zależności od Państwa dyspozycyjności. Spotkania są organizowane w Stowarzyszeniu dla Rodzin przy ulicy Ząbkowskiej 30/1; zapisy przyjmowane pod tel: 22 619 42 67; sdr@zabkowska@gmail.com; cena za jedne zajęcia to 35 zł. Podczas gdy Państwo będziecie zgłębiać

Klub dla mam czyli zawód "Rodzic" (początek wątku)

:00-13:00-godziny i dni tygodnia mogą ulec zmianie w zależności od Państwa dyspozycyjności. Spotkania są organizowane w Stowarzyszeniu dla Rodzin przy ulicy Ząbkowskiej 30/1; zapisy przyjmowane pod tel: 22 619 42 67; sdr@zabkowska@gmail.com; cena za jedne zajęcia to 35 zł. Podczas gdy Państwo będziecie zgłębiać

Re: Przedszkole nr 301 na Staffa

Ja tez poprosze opinie o tym przedszkolu, bo być może wybiorę je jako pierwszego wyboru, bo blisko mieszkam.ale nie wiem jak tam jest.

Przedszkole nr 301 na Staffa (początek wątku)

Witam serdecznie, córka dostała się własnie do przedszkola nr 301 "Zaczarowany Świat"na ul. Leopolda Staffa jeśli mogę prosić o opinie. Z góry wielkie dzięki

Bielany - raport :)

wątek zachowałam ale zgubił mi się i dopiero dziś udało mi się odnaleźć no więc na Bielanach nie było źle. moja córka dostała się do 301 na Staffa, to przedszkole bylo wybrane jako drugi wybór. tworzyli 2 grupy, minimalna liczba punktów kwalifikująca to było 4, moja corka miała 20 ale byla z

Łódź - opinie o przedszkolach (początek wątku)

Witam, zbliża się termin rekrutacji, więc chciałam Was zapytać o opinie dotyczące łódzkich przedszkoli. Które przedszkola polecacie i dlaczego, a które odradzacie. Szczególnie zależy mi na opinii o przedszkolach: nr 233 na ul. KOLUMNY 301; nr 124 na ul. CIESZYŃSKIEJ 14; nr 122 na ul. BĘDZIŃSKIEj

1 2 3 4 5 6 7