85 wyników w czasie 78 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

przedszkole 317 Gruszczyńskiego Warszawa-BŁAGAM!!! (początek wątku)

napiszcie jakieś aktualne opinie. zaczęłam teraz jeszcze raz szukać na forum o tym przedszkolu bo córka właśnie tam się dostała (3 wybór z listy) i nie wiem co myśleć. z wielu opinii wynika że jest to jednak mocno przereklamowane i drogie przedszkole. jeśli rzeczywiście dzieci mało wychodzą na

Re: przedszkole 317 Gruszczyńskiego Warszawa-BŁAG

podnoszę wątek. czy naprawde nie ma żadnych rodziców dzieci z Gruszczyńskiego???

Klapsy w przedszkolu 317SmykolandiaGruszczyńskiego (początek wątku)

Witajcie, mój synek ucześzczą do ww. wymienionego przedszkola (nazwę specjalnie ujęłam w temacie by poszukujący info rodzice wiedzieli) na warszawskim Służewcu. Od jakiegoś czasu zaczął przebąkiwać o klapsach dawanym dzieciom przez panie - zarówno nauczycielki jak i panie do pomocy (rozkładanie

Re: Klapsy w przedszkolu 317SmykolandiaGruszczyńs

Twego pisemnego zażalenia o ile nie przejdzie ono całej proceduralnej drogi czyli w tym przypadku najpierw dyrektor przedszkola-kuratorium i wyżej.....

Cena przedszkola,Trojmiasto i Gdynia:317-350.

.30 w p-lu czyli place od 6 a ja odbieram to 16.10 bo koncze o 15.30 wiec płace jak do 17. Czyli w tym wypadku jak m-c zalozmy ma 23 dni to palce opalty stale 317 zł. Super. Owszem, osoby ktorych dzieci na krocej beda w przedszkolu, beda placic mniej więc srednio podwyzszyli 93 zl miesiecznie

przedszkole ul. Grochowska 309/317 W-wa (początek wątku)

Witam, Czy ktos zna to przedszkole ? My dziś poszliśmy tam na dyżur wakacyjny i pierwsze wrażenie nie za dobre... ale to trudno tak od razu oceniac, dlatego chcialam sie Was podpytac .... Pozdrawiam Monika

Przedszkole Nr 166 ul. Grochowska 309/317 - opinie (początek wątku)

Czy ktos moglby przekazac mi opinie na temat tego przedszkola? Z gory dziekuje.

Re: Przedszkole Nr 166 ul. Grochowska 309/317 - o

Witam. Moim zdaniem średnie. Ciągle się zastanawiam czy nie przenieść dziecka na Augusta do przedszkola. Wszystko zależy od tego na jakie Panie dziecko trafi w grupie i czy Panie polubią dziecko. Do tego bardzo mało zajęć dodatkowych, podwieczorki mało urozmaicone ale za to jest piękny ogród w

Re: 31:7

zamienic swoje mieszkanie w innej dzielnicy na nowe na ruczaju(czy tez kobierzynie jak kto woli, z tego co slyszalem ludzie juz dzwonia z pytaniami jak zamienic mieszkanie) 3)powstanie przedszkole i caly kompleks handlowy Tak ze nie ma juz sensu robic zamieszania w tym temacie wszystko

Re: a ja nie polecam przedszkola 317 na Mokotowie

jestem mamą z grupy 3 latków z tego przedszkola mam już drugie dziecko w tym przedszkolu i nie mogę się powstrzyma aby zaprzeczyc tym głupotom które Pani wypisuje. Po pierwsze nie wiem czy Pani się orientuje jest bardzo dużo teatrzyków , koncertów, imprez, jeśli chodzi Pani o atrakcje specjalne

Re: a ja nie polecam przedszkola 317 na Mokotowie

Też słyszałam wiele dobrego nt. tego przedszkola, jakby nie było ode mnie za daleko (tzn. "nie po drodze do pracy"), to chętnie bym posłała tam dziecko -- www.rowiesnicy.pl/

aktualne opinie-przedszk.317 Gruszczyńskiego 11 (początek wątku)

Witam, Czy zaglądają tu może mamy pociech, które uczęszczają do tego przedszkola? Szukałam na forum informacji nt. tego przedszkola, ale są z roku 2005...i jak to bywa troszkę opinii pozytywnych, troszkę negatywnych.. Byłabym bardzo wdzięczna za aktualne opinie, albo wskazanie miejsca (forum

Re: 1 mln 317 tys. Polaków pracuje na czarno

(zwolnienie Lekarskie)musiał opłacić cały zus za tydzień.Pochorobie dziecko idzie do przedszkola,ale mama zwolnienia nie bierze bo wywalą ją z pracy , więc zatrudnia na te kilka dni opiekunkę jak ją stać.

Re: 1 mln 317 tys. Polaków pracuje na czarno

(zwolnienie Lekarskie)musiał opłacić cały zus za tydzień.Pochorobie dziecko idzie do przedszkola,ale mama zwolnienia nie bierze bo wywalą ją z pracy , więc zatrudnia na te kilka dni opiekunkę jak ją stać.

1 2 3 4 5 6 7