94 wyników w czasie 81 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Poszukuję informacji nt przedszkola 381 na Szobera (początek wątku)

Moje dziecko dostało się do 3 latków do przedszkola na Szobera Poszukuję informacji nt. przedszkola 381 na Szobera. Czy jesteście zadowoleni z kadry, warunków itp.

Re: Poszukuję informacji nt przedszkola 381 na Sz

Witam Nasze dziecko tez dostało sie do tego przedszkola.Rowniez szukamy informacji o tym przedszkolu.Znajoma mowiła, ze 10 lat temu miala tam dziecko i było wszystko ok, ale jak jest teraz...Podobno mają być dwie grupy trzylatków.Przed nami tymczasem nauka sikania etc. A jak Beato Twoje

Przedszkole 381 na Szobera? czy 215-Szwankowskiego (początek wątku)

Planuję posłac synka w tym roku- to czy sie dostanie, to inna kwestia... zobaczymy. Tymczasem szukam aktualnych opinii o tych placówkach. Prosze - piszcie.

Re: Przedszkole 381 na Szobera? czy 215-Szwankows

opinii o przedszkolach na tym forum za dużo nie znajdziesz. Prędzej tu: forum.gazeta.pl/forum/f,587,Przedszkola.html moje córki nie chodzą do żadnego z wymienionych przez Ciebie, ale generalnie w tym

Re: Asiu381

niestety mutują. Wobec tego i te już zaszczepione nie są bezpieczne. Tak to działa. Asiu epidemie bywały różne, grypa, jelitówka itp. No w szkole, przedszkolu to wiać najlepiej. To znamy wszyscy, ale choroba jaką jest koklusz nie pojawiała się już wcale włąśnie dzięki szczepieniom a teraz już się

Re: Warszawa, Szobera (nr 381), pierwsza grupa

mieszkamy po drugiej stronie Górczewskiej, za Tesco, na Pełczyńskiego 22a. Masz fajnie- bo blisko przedszkola. Nam droga piechotą (z Marysią) zajmuje prawie pół godziny. Częściej więc wozimy ją samochodem. A to i tak najbliższe przedszkole publiczne. Na tym samym osiedlu mieszka też Amelka z

Re: Zamiana przedszkola - Warszawa

Witam, zamienię miejsce grupie 4 latkow z dietą w przedszkolu 381 na szobera na miejsce na seceminskiej lub szadkowskiego kontakt: kasiula1233@gmail.com

Praca dla nauczyciela przedszkola (początek wątku)

Witam! Pilnie poszukuję mianowanego nauczyciela przedszkola z Bydgoszczy lub okolic. Proszę o kontakt pod numerem telefonu: 052/381 30 30. Praca od 1.12.2006 Pozdrawiam Katarzna Krzmińska

Re: Zamiana przedszkola Warszawa

Witam Zamienię miejsce w grupie 3 latkow z dietą w przedszkolu 381 na miejsce w przedszkolu 216 (androliniego) lub na miejsce w prZedszkolu na Secemińskiej. Proszę o kontakt 794152293

Re: przedszkole językowe SMERFY

Na stronie internetowej jest podany numer: 508 381 371. Pod ten dzwoniłam. skąd miałam wiedzieć, że jest jakis inny numer znany tylko niektórym. Na szczęście więcej tam nie zadzwonię. To nie był jednorazowy przypadek - dzwoniłam 3 razy!!!!

Przedszkola na Jelonkach -zamiana (początek wątku)

Dziecko zostało przyjęte do przedszkola nr 337. Ale trochę nam daleko. Może ktoś został przyjęty do przedszkola nr 205, 215 lub 381 i chciałby się zamienić? Proszę o kontakt: penelopa1@gazeta.pl -- Drzewa są zaśniegowate - by Mati lat 2,5 "Niunia się śmieszy"

Re: Jestem zadowolona z przedszkola ...

Brawo przedszkole 381 w Warszawie -pani dyrektor powinna być dumna bo ja jej miejscu byłabym . Pozdrawiam nie wszędzie jest żle to podbudowuje że są takie mamy jak linusia_75 które mogą chwalić i im sie chce to robic . Pozdrawiam

Re: Jestem zadowolona z przedszkola ...

ja mogę powiedzieć, już po rekrutacji, konkurencji sobie nie zrobię ;p... przedszkole 381 na warszawskich jelonlach. córka uwielbia tam chodzić, postępy w ciągu roku pobytu w 3-latkach zrobiła gigantyczne. we wrześniu wysłaliśmy tam odważną ale dość nieporadną i niesamodzielną małą dziewczynkę

1 2 3 4 5 6