10 wyników w czasie 215 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Przedszkole nr 395 warszawa (początek wątku)

Witam, czy wiecie może w jakich wymiarach należy przynieść poszewkę na kołdrę?Bo słyszałam, ze maja to być wymiary 200x220?

Re: Przedszkole nr 395 warszawa

moze kazda grupa ma inaczej. U nas byla 160x200 koc i jasiek.

Przedszkole nr 395 Na Uboczu 9, opinie (początek wątku)

Moje dziecko dostalo sie do przedszkola nr 395 w Warszawie.Prosze rodzicow ,ktorych dzieci tam uczeszczaja o informacje o tej placowce.Czy Wasze dzieci dobrze sie tam czuja? Maja ciekawe zajecia? Interesuje mnie wszystko.

Warszawa -- Teligi nr 352 -> Na Uboczu 9 nr 395

Witam, moje dziecko dostalo się do grupy 3-latków na teligi, może chciałby ktoś się zamienić z przedszkola 395, dla nas to znajduje się bliżej. agnieszka @ os.pl (proszę usunąć spacje)

Warszawa 366 na 395 (3-latki)

angy-1981 Zamienię miejsce w przedszkolu z ul. Hawajska (nr 366) na przedszkole nr 395 na ul. Na Uboczu. Jeżeli ktoś chciałby się zamienić proszę o kontakt tel. 515041049 -- Siedzieć w domu na macierzyńskim :D Normalnie wstaje taka mama malucha, albo kilku maluchów, kiedy chce, siada i

Przedszkole Na Uboczu 7 czy 9? (początek wątku)

Witam, które przedszkole jest lepsze: Przedszkole Nr 282 - Na Uboczu 7 czy Przedszkole nr 395 w Warszawie - Na Uboczu 9? Proszę o opinie.

Re: Przedszkole ul. Na Uboczu 7 oraz 9, Warszawa

Witaj fios, napisalas na forum juz dosc dawno info odnosnie przedszkola nr 395 Na Uboczu. Byc moze Twoj maluszek skonczyl juz edukacje w tej placowce (biorac pod uwage date info), a moj wlasnie teraz sie wybiera. Szukamy przedszkola i bedziemy probowali sie dostac. Jaka Twoja opinia na temat tego

Zamiana miejsca w przedszkolu z Bielan na Ursynów (początek wątku)

Witam, poszukujemy rodzica/ów chętnych na zamianę miejsca dla 4- lataka na Bilanach z przedszkola nr 97 (ul. Twardowska 23) na miejsce w przedszkolu na Ursynowie, najchętniej nr 395. Przeprowadzamy się do Warszawy i w ostatniej chwili dowiedzieliśmy się, że będziemy mieszkać na Ursynowie. Z

Rz: PRZEDSZKOLA. Rusza nabór. Najlepiej blisko dom

danej placówki - wyjaśnia Karolina Sąntolak, wychowawczyni z Przedszkola nr 395 przy ul. Na Uboczu. - Chodzi o to, by rodzic nabrał pewności, że jego dziecko będzie pod dobrą opieką. Ciasno w młodych dzielnicach Kartę zgłoszeniową należy złożyć do 31 marca w wybranym przedszkolu. Formularz

Re: Rodzice wygrywający przedszkolne konkursy.

przedszkole395.waw.pl/new/index.php/2017/12/konkurs-plastyczny-pt-warszawa-w-obiektywie/ Ta praca nie pamietam tylko czy autorka 3 lata miala czy 4 https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/kh/zd/jhlh/BhkJQe3NW1vbBJsNgB.jpg [/img -- wszystkie swinie byly rowne ale niektore byly rowniejsze. a to dlatego ze znaly numer tel do kogo trzeba