73 wyników w czasie 101 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Wydłużona trasa linii 152 na Woli Justowskiej

. Rozwiązanie takie sprawdziło sie w wielu miastach, nie tylko w Polsce. Jak dowodzi praktyka nie trzeba nawet pełnej liberalizacji - np. w Warszawie komunalny przewoźnik autobusowy ma zagwarantowane aż 85% udziału w rynku, a i tak nawet taki spłachetek konkurencji wystarcza to do tego, by ceny biletów

Re: Jak przekształcić działalność w sp. z o.o.

rejestracji spółki, - Złożę wniosek w Sądzie Rejestrowym, - Odbiorę odpis KRS. Na życzenie dodatkowo: - Uzyskam zaświadczenie o nadaniu numeru identyfikacyjnego REGON (koszty – 0 zł) - uzyskam decyzję o nadaniu numeru identyfikacyjnego NIP i zgłoszę spółkę jako płatnika VAT (koszty 152

Zebranie a sp. z o.o. ANKRA-MR (początek wątku)

nad poniesionymi przez wspólnotę kosztami będzie stanowiło międzyokresowe rozliczenie przychodów. § 5.1. Wypowiada się wszelkie umowy łączące Wspólnotę Mieszkaniową "Horowa Góra" lub jej Zarząd ze spółką z o.o. ANKRA-MR z siedzibą w Warszawie w terminie wypowiedzenia wynikających z zawartych umów

Nowa zajezdnia tramwajowa do 2020 roku (początek wątku)

Tramwaje Warszawskie planują zbudowanie nowej zajezdni na Annopolu dla obsługi 152 składów tramwajowych. Spółka ma już gotową koncepcję obiektu, który ma powstać do 2020 roku

garsc faktow

Szczecin 153,0 3 Poznań 152,0 4 Wrocław 149,4 5 Kraków 135,2 6 Bydgoszcz 129,4 7 Katowice 129,0 8 Gdańsk 128,9 9 Łódź 118,5 10 Lublin 112,4 Liczba spółek z udziałem kapitału zagranicznego w 2003 r. Kryterium rankingu jest jak największa liczba spółek 1

spokojnie bydgoszczanie

jest jak największa liczba jednostek 1 Warszawa 162,7 2 Szczecin 153,0 3 Poznań 152,0 4 Wrocław 149,4 5 Kraków 135,2 6 Bydgoszcz 129,4 7 Katowice 129,0 8 Gdańsk 128,9 9 Łódź 118,5 10 Lublin 112,4 Liczba spółek z udziałem kapitału zagranicznego w 2003 r. Kryterium rankingu

Re: shell na al. Jana Pawla najgorsza stacja w mi

gazu oraz wlem beda oblepione blotem sniegiem oraz lodem nasz pracownik ma obowiazek odmowic tankowania takiego pojazdu skargi na pod tym imieniem na naszych pracownikow nie beda rozpatrywane z powazaniem Dyrektor regionalny do spraw LPG Shell Gas Polska Sp. z.o.o Ul. Modlińska 344 03-152

Re: Zdrożeją kolejowe miejscówki

porozumienie pomiedzy społkami. Pozdrowienia od "PKP Intercity" sp. z o.o Katarzyna Kroczyńska. Osobiście raz w tygodniu odbywam podróż służbową na trasie Warszawa-Kraków (2Ex); Kraków-Trzebinia (1P); Trzebinia-Kraków (1P); Kraków-Warszawa (2IC). Do 1 maja płaciłem 152 zł. Od 1 maja muszę zapłacić 190

Re: Nach Warschau, links rechts und gerade aus

No wypraszam sobie takie porownania. Latasz od miasta do miasta i zachwalasz stolice jak Bóg wi co. Obrażasz ludzi całkiem bez powodu. Widać, ze cie to rajcuje - no w koncu jestes z warszawy - to coś znaczy. Rano wstaniesz powtorzysz - jestem z warszawy - i od razu lepiej sie czujesz. I

Budowa biurowca naszej Gazety idzie pełną parą !!! (początek wątku)

medialnej spółki. Obecnie jej biura mieszczą się w ośmiu punktach Warszawy. Po oddaniu budynku wszyscy pracownicy znajdą się w jednej siedzibie przy ul. Czerskiej. Budowa biurowca wystartowała w sierpniu zeszłego roku. W ramach jej pierwszego etapu powstanie budynek pomiędzy ulicami Czerską a

1 2 3 4 5 6