Forum w portalu gazeta.pl zostanie wkrótce zamknięte.
Proszę rejestrować się na nowym forum, tu link Forum Hermana 2 oraz Forum Hermana 7 i stara strona Hermana 2.
Inne fora: Gołąbki 1, Krolów Polskich, Magnacka 2, Magnacka 8, Magnacka 4, Magnacka 3/5/7, Nowe Inwestycje Gawra: Gawra budynek E, Gawra budynek F, Gawra G,H,I,J,K,L, Gawra M,N,O i inne, zajrzyj na stronę, to zobaczysz.
Inne działy: edukacja i nauka, ogłoszeniowy, kawiarenka, urzędy i komunikacja i inne oraz Nowe Miasto Ursus.
Uwaga: zebranie sprawozdawcze za rok 2006 w Hermana 2
... i uwagi po zebraniu Wspólnoty Mieszkańców Hermana 2
Jeżeli komuś z Państwa nie udało się zarejestrować na nowym forum, bardzo proszę o mejla z krótki opisem problemu, na adres rigz(małpka)wp.pl. Mogę także pomóc w procesie rejestracji, również wszystko do załatwienia mejlem.
25.01.2007 usunąłem z forum użytkowników, którzy nie zaglądali do forum od ponad 2 miesięcy.
06.03.2007 usunąłem wszystkich użytkowników z forum, proszę rejestrować się w forum osiedla Gawra Gołąbki.
Forum będzie utrzymywane, żeby zachować historię, lecz będą to tylko posty administracyjne.
Zajrzyj do Flavon i bioflawonoidy i apteka internetowa, przeczytaj, może Cię to zainteresuje.