132 wyników w czasie 63 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Paliwo po 5.19 zł i grabież mienia Herr Donal

negativum napisał: > Rząd ma 2 metody > 1. Obniżania podatków, nie tylko VAT ale akcyzy, czy ETS (czy jak to się tam zw > ie) > 2. UOKiK, jak to nie działa. > > Wszystko inne, wzrost podatków, przedsiębiorca przeżyci na klienta. > > UA kupuje od nas

Populizm

negativum napisał: > disco-polo.info/skolim-schodzi-z-marza-na-paliwa-do-1-grosza-butla-z-gazem-na-jego-stacji-kosztuje-59-zl

Re: Szarż de afer38

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t39.99422-6/756141203_1624519372620616_4707379765097356022_n.png?stp=dst-jpg_tt6&cstp=mx1536x2048&ctp=p526x296&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=aa7b47&_nc_ohc=_FfFemMREbMQ7kNvwHUqL9k&_nc_oc=AdqOubNmV1BmBHL1BMUGxPtli5Fho9KzHWgvDojyjQsqMm8ZobU5L-rGpGaU8LnC6UM

Re: "Poprawianie" bezpieczeństwa.

wzięcia za mordę rozpasanego narodu? > - kiedy w koncu na stacjach paliw bedzie mozna zaplacic przy dystrybutorze? Przecież można. Przynajmniej na tej stacji z drobiem narodowym w logo można - trzeba sobie tylko apkę od nich zainstalować i z którąś z kart powiązać. Tankujesz, skanujesz

Re: To tylko obietnice Herr Donalda

eriko napisała: > negativum napisał: > > Żaden z prezentowanych tu postulatów Herr Donalda, to tylko gadanie, a ni > erobie > > nie… > > Żaden nie został zrealizowany, podobnie jak paliwo po 5.19 zł. > > > > Wymień co przez 8 lat

Re: OT Okradlem panstwo niemieckie na 2.1 euro

kredytowej. Visa ktora mam to karta kredytowa Citibank sponsorowna przez costco bo ma wyrazny zysk bo dostaje w USa 5% na zaukup paliwa w na stacjach Costco, 4% na paliwo globalnie, 3% na wszelkie wydatki turystyczne i restaracje, 2% na wszytko co kupuje w Costco i 1% na wszytko inne gdziekolwiek. Nie

Re: OT Okradlem panstwo niemieckie na 2.1 euro

engine8t napisał: > I tu uczysz dziecko regul zycia? Jak chce iść do Empiku i kupić sobie książkę droższą niż myślała (a karty prawie ze sobą nie nosi)? Najczęściej do Empiku te BLIK-i wysyłam. > Jak nie ma kasy to nie kupuje.? Książek mojemu molowi książkowemu będę żałował

Re: Odwołujemy globalne ocieplenie!

rekordu 1 − 3 °C. Medialne robienie ze wszystkiego sensacji nie pomaga, to wręcz paliwo dla sceptycyzmu. Anthony Watts − meteorolog i sceptyk zorganizował projekt w którym wolontariusze odkryli, że ponad 2/3 stacji w Stanach Zjednoczonych nie spełnia standardów lokalizacji. To nie ma jednak znaczącego

Re: Burza nad Nikiszem

zmniejszać temperatury, ale nie są główną przyczyną obserwowanego trendu ocieplenia. – El Niño jest zjawiskiem naturalnym. Pojawia się i znika. Zmiana klimatu natomiast będzie się pogłębiać tak długo, jak długo będziemy spalać paliwa kopalne – podkreśla prof. Friederike Otto z Imperial College London

Re: DESZCZ NAD NIKISZOWCEM

zmniejszać temperatury, ale nie są główną przyczyną obserwowanego trendu ocieplenia. – El Niño jest zjawiskiem naturalnym. Pojawia się i znika. Zmiana klimatu natomiast będzie się pogłębiać tak długo, jak długo będziemy spalać paliwa kopalne – podkreśla prof. Friederike Otto z Imperial College London

Re: Parada świrząt51

WgI&_nc_zt=14&_nc_ht=scontent.fwaw9-1.fna&_nc_gid=L9PKJtGG6NQQzyzZUyUxrQ&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af8hsyUPV6mmpWPxtOiMUQU5sY-aTFkWHbfWNSzAFBD0Dw&oe=6A42C94E 😂 No i mamy to. Sylwia Sobolewska znowu w radzie nadzorczej – tym razem Lubelskich Kolei. Żona byłego sekretarza generalnego PiS najwyraźniej nie potrafi

Re: Jaki HEV lepszy i dlaczego?

trasa trasie nierówna. Podczas jazdy po górzystym terenie, gdzie zjeżdż > ając hamuje się silnikiem, to hybryda część energii odzyska a spalinowy jedynie > chwilowo odetnie dopływ paliwa. I wydaje mi sie, ze to widac... Jazda autostradowa Vectra (1.8 GTS) mojego ojca to bylo spalanie 6

1 2 3 4 5 6