Poszukuję wszelkich inforamcji (pozytywnych i negatywnych) na temat szkoły 205 w Warszawie przy ul. Spartańskiej. Stoję właśnie przed wyborem podstawówki dla mojej córki (z rejonowej chcę zrezygnować). Będę wdzięczna ja jakieś info.
O rany, to moja podstawowka z dziecinstwa!!! Tak wiec moje wiadomosci nie beda zbyt aktualne :-(. Wtedy to byla fajna szkola, wspolpracowala z telewizja, czesto wystepowalismy w telerankach i sobotkach. Mam nadzije, ze nadal jest OK. Kicia
Szukam informacji na temat tej szkoły. Głownie klasy 1-3. Zastanawiam się nad puszczeniem córki (rocznik 2001) jest nieśmiała i wrażliwa i wolałabym ominąć przy wyborze jakiegoś wyścigu szczurów (pewnie nie uniknę) interesują mnie wielkość klas, nauczyciele i zajęcia dodatkowe oraz świetlica
Szkoła jest fantastyczna, mała. Klasy nie są zbyt liczne i klimat dla nieśmiałego dziecka jest super. Mój syn jest w drugiej klasie i cieszę się, że zapisałm go do tej szkoły. To jest jedna z nielicznych szkół w Warszawie, w której niepotrzebny jest monitoring. Naprawdę gorąco polecam.
szkoła jest jedną z najlepszych w warszawie, napewno na mokotowie jest pierwszej dwójce
zależy gdzie mieszkasz, podam ci kilka najlepszych na mokotowie, 202, 85, na cieszyńskiej tylko nie znam numeru, 46,205, 212, omijaj 119,
Mam do odstąpienia mieszkanie TBS Mokotów z 2005 roku, 47m;2pokoje,kuchnia w zabudowie,lodówka bosch,przdpokój szafa z lustrzanymi drzwiami komandor,2 balkony,łazienka,pomieszczenie gospodarcze. Blisko Galeria Mokotów,przedszkole,szkoła,uczelnia,metro,przystanek autobusowy i tramwajowy
Mieszkanie 51,5m2 spółdzielczo-lokatorskie - KFM, położone w cichej okolicy Nowodwory, osiedle ogrodzone, brama na pilota. W sąsiedztwie las, szkoła, przedszkole, pętla autobusowa. Duży pokój 17,8m2, mały 10,8m2,podłoga panele. Widna kuchnia 9,5m2, w zabudowie - IKEA,kuchnia elektryczna
Witam! Podobnie jak wielu z Was, dojeżdzam do Warszawy zatłoczonym pociągiem Telimena. Ostatnio upakowanie podróżnych w "korytarzowym dwuszeregu" stało się wręcz nie do zaakceptowania! W zasadzie można poczuć się jak bydło. Skarżyłem się na ten stan do Spółki PKP-PR w Łodzi, która jest za
Witam! Podobnie jak wielu z Was, dojeżdzam do Warszawy zatłoczonym pociągiem Telimena. Ostatnio upakowanie podróżnych w "korytarzowym dwuszeregu" stało się wręcz nie do zaakceptowania! W zasadzie można poczuć się jak bydło. Skarżyłem się na ten stan do Spółki PKP-PR w Łodzi, która jest za
razem. W związku z tym mam pytanie do malkontentów z Wesołej, czy wiedzą ile wynosi nasz budżet na inwestycje , który nam przyznała Rada Warszawy na 2004 rok? Otóż przyznano nam ogółem 40,942 mln PLN Z tego na inwestycje 15.181mln PLN oraz dodatkowo 3.550 mln PLN poza załącznikiem
. W związku z tym mam pytanie do malkontentów z Wesołej, czy wiedzą ile wynosi nasz budżet na inwestycje , który nam przyznała Rada Warszawy na 2004 rok? Otóż przyznano nam ogółem 40.941.959 zl. Z tego na inwestycje 15.180.958 zl oraz dodatkowo 3.550.000 zl poza załącznikiem. Czyli razem na
) Utrzymanie szkół podstawowych w całej Warszawie rocznie kosztuje 602 655 804 zł Utrzymanie przedszkoli - 502 728 800 zł Stołówki szkolne i przedszkolne - 36 858 443 zł Ochrona zdrowia - 169 607 294 zł w tym szpitale (Szpitale ogólne 66 024 708 zł) Żłobki - 76 586 703 zł Teatry - 79 542 696 zł itd