Witam, Chciałabym prosić o opinie nt. SP 303 przy Koncertowej. Zastanawiam się nad posłaniem dziecka do tej szkoły. Może ktoś wie czy spoza rejonu jest szansa na dostanie się do tej szkoły? Będę wdzięczna za wszelkie info, które pomoże mi podjąć decyzję, Dziękuję.
Bez przesady ,to nie jest szkoła religijna.Szkoła niby sportowa ale wf w tej szkole to PORAŻKA .Dzieci na ogół graja w dwa ognie itp.Brak ćwiczen ogólnorozwojowych.WiosnĄ wystarczy wyjść na spacer i zobaczyć na terenie szkoły dwóch plotkujacych w-fistów ,gdy w tym czasie dzieci robią co chca
Czy są tu rodzice dzieci z 3 klas w tej szkole, jakie to są nauczycielki. Pytam bo zapewne one wezma klasy 1 od wrzesnia. Czy gdybyście mieli wybór posłalibyście dzieci do tych Pań ponownie, czy może jakąś Panią lepiej omijać? Mam zdolne dziecko, ale wiercipiętę, i rozważam 1 klasę dla 6 latki w
ja zajrzałam :) Moje dziecko chodzi do "0" w tej szkole i też od września idzie do pierwszej kl. Podejrzewam, że z panią z zerówki w pakiecie. Jesli chcesz więcej info o szkole (choć nie znam pań z 3kl) to pisz na priv. Pozdr. iwwo
Sorki oczywiście chodzi mi o SZKOŁĘ nr 303
a o ktora szkole chodzi? 303 czy 309? -- <a href="tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20070413/dt/6/k/7fef/preg.png"
wszystkich klas w 303. Z całą pewnością 319 nie miała najlepszych wyników na Ursynowie. Nie wiem też czy była to 303 bo się tym nie chwalili, może jakaś inna np. społeczna szkoła była najlepsza? Ale te 2 punkty na około 40 (nie pamiętam dokładnie)nie powinny decydować, jak zdolny dzieciak to sobie
> Tymczasem w szkole zmienił się dyrektor, co moze za pare lat > przełożyć się na znaczącą zmianę charakteru szkoły. A ponadto > Koncertowa od chyba trzech lat ma super wyniki w testach dla 6-to > klasistów. Lepsze niz 319-tka... W 303 właśnie zmienił się dyrektor na gorsze i
A moja corka tez do II i w klasie jest 29 dzieci. Niestety, chyba z roku na rok coraz wiecej. SP 303 na Koncertowej ma zdecydowanie mniej liczne klasy i w testach dla VI-klasistow w zeszlym roku wyprzedzila 319-ke.
Również polecam 303 na Koncertowej. Mam tam syna w pierwszej klasie, mały jest zadowolony, ja też. Bezpieczna, mała szkoła, duże osiągnięcia "naukowe".
Hej ja tez bylem pierwszym rocznikem w tej szkole. Przez pierwsze pol roku chodzilem do szkoly 303, na koncertowej bo 319 nie byla jescze zbudowana, a mieszkalem obok tuz obok, na ZWM 8
Najlepsza podstawówka publiczna - SP 303 ul. Koncertowa Najlepsza (w całej Warszawie!) podstawówka niepubl - SP nr 9 STO ul. Wiolinowa Serdecznie gratuluję ursynowskiej oświacie! :-))) Warszawscy uczniowie (ze średnią 30 pkt.) zdali egzamin najlepiej na Mazowszu (średnia 27,4 pkt
? ). www.egzaminy.edu.pl/component/option,com_schoolexams/task,wynik_p/Itemid,7/ Wyniki sprawdzianu szóstoklasisty Szkoła Punkty Niepubliczna SP nr 47 im. R. Schumana, ul. Balo 1 35.00 SP nr 112 Przymierza Rodzin, ul. Grzegorzewskiej 10 33.30 Katolicka SP SPSK, ul. Przy Bażantarni 3 32.90 SP nr 16 32.40 SP nr 100 im. F. Nullo, ul. Taneczna 54/58 32.40 SP nr 303
Jeżeli szukasz przyjaznej szkoły na Ursynowie to zainteresuj się szkołą na ul. Koncertowej SP.303. Dyrektorką jest tam p. Magdalena Czejarek. Druga szkoła to SP.319 na ZWM, dyr. to p. Sabina Januszko- ostatnio nagrodzona orderem uśmiechu. Nie polecam SP.310, bo dyr. Regina Krajewska