W SZKOLE MIAŁO MIEJSCE: - prześladowanie, - podżeganie nieletnich do przestępstwa, - doprowadzenie pracownika do ciężkiego rozstroju zdrowia, - poświadczenie nieprawdy na dokumentach przez dyrektora, - okradanie najniżej uposażonych pracowników poprzez bezprawne zaniżanie płacy zasadniczej.
W SZKOLE MIAŁY MIEJSCE PRZESTĘPSTWA: - prześladowanie, - podżeganie nieletnich do przestępstwa, - doprowadzenie do ciężkiego rozstroju zdrowia, - poświadczenie nieprawdy na dokumentach, - okradanie najniżej uposażonych pracowników poprzez bezprawne zaniżanie płacy zasadniczej brutto.
? ). www.egzaminy.edu.pl/component/option,com_schoolexams/task,wynik_p/Itemid,7/ Wyniki sprawdzianu szóstoklasisty Szkoła Punkty Niepubliczna SP nr 47 im. R. Schumana, ul. Balo 1 35.00 SP nr 112 Przymierza Rodzin, ul. Grzegorzewskiej 10 33.30 Katolicka SP SPSK, ul. Przy Bażantarni 3 32.90 SP nr 16 32.40 SP nr 100 im. F. Nullo, ul. Taneczna 54/58 32.40 SP nr 303
ja zajrzałam :) Moje dziecko chodzi do "0" w tej szkole i też od września idzie do pierwszej kl. Podejrzewam, że z panią z zerówki w pakiecie. Jesli chcesz więcej info o szkole (choć nie znam pań z 3kl) to pisz na priv. Pozdr. iwwo
naprawdę nikt t ie zagląda?? wczoraj było spotkanie w tej szkole Pani Dyrektor nie była wylewna aby przedsatwić ewentualną kadrę nauczycielską 1 kalsistów i zerówkowiczów, wogóle była zniechęcona .... -- https://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10501;7/st/20050620/n/Magdalena/dt/6/k/c670/age
To prawda, zawsze lepiej próbować zmienić to co jest na lepsze. Gdyby komuś jednak brakowało siły i odwagi to może starać się o przyjęcie dziecka do SP nr 303 przy ul. Koncertowej. To jest bardzo zadbana, dobrze administrowana szkoła gdzie największy nacisk kładzie się na edukację
wszystkich klas w 303. Z całą pewnością 319 nie miała najlepszych wyników na Ursynowie. Nie wiem też czy była to 303 bo się tym nie chwalili, może jakaś inna np. społeczna szkoła była najlepsza? Ale te 2 punkty na około 40 (nie pamiętam dokładnie)nie powinny decydować, jak zdolny dzieciak to sobie
> Tymczasem w szkole zmienił się dyrektor, co moze za pare lat > przełożyć się na znaczącą zmianę charakteru szkoły. A ponadto > Koncertowa od chyba trzech lat ma super wyniki w testach dla 6-to > klasistów. Lepsze niz 319-tka... W 303 właśnie zmienił się dyrektor na gorsze i
Najlepsza podstawówka publiczna - SP 303 ul. Koncertowa Najlepsza (w całej Warszawie!) podstawówka niepubl - SP nr 9 STO ul. Wiolinowa Serdecznie gratuluję ursynowskiej oświacie! :-))) Warszawscy uczniowie (ze średnią 30 pkt.) zdali egzamin najlepiej na Mazowszu (średnia 27,4 pkt
z wlasnego doswiadczenia moge wypowiedziec sie na temat i jednej i drugiej szkoly. choc nie wiem czy moje spostrzezenia beda trafne - juz wieeeeeele lat temu ukonczylam podstawowke. Teraz jedynie moge powiedziec to co widze z okna - a widze obie;). 303 ciagle sie rozrasta. dobudowywane sa nowe
Sorki oczywiście chodzi mi o SZKOŁĘ nr 303
wszystkich język obcy jest od 4 klasy w wymiarze 2 godz tygodniowo Oj, cos chyba kiepsko sprawdzalas. Moj syn chodzil do szkoly z klasa nr 303 prz Koncertowej i mial niemiecki od pierwszej klasy po 2 godz. tygodniowo. Szkola byla super i bylam z niej b zadowolona, ale przeprowadzilismy sie i teraz
Również polecam 303 na Koncertowej. Mam tam syna w pierwszej klasie, mały jest zadowolony, ja też. Bezpieczna, mała szkoła, duże osiągnięcia "naukowe".
???? klaryma 19.04.05, 23:15 + odpowiedz A moja corka tez do II i w klasie jest 29 dzieci. Niestety, chyba z roku na rok coraz wiecej. SP 303 na Koncertowej ma zdecydowanie mniej liczne klasy i w testach dla VI-klasistow w zeszlym roku wyprzedzila 319-ke. • Re: szkoły podstawowe co