111 wyników w czasie 143 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Szkoła Podst. nr 148 przy Ożarowskiej 69

Popiersie Hugo Kołłątaja, patrona szkoły wykonał rzeźbiarz Ferdynand Jarocha. Dokładna historia szkoły

Szkoła podstawowa integracyjna nr 148 na Żabiej (początek wątku)

Bardzo proszę o opinie na temat tej szkoły. Interesuje mnie zwłaszcza poziom nauczania i możliwości rozwoju dziecka zdrowego w klasie integracyjnej. Wiem, że każda taka klasa jest inna, dlatego bardzo proszę o opinie mam dzieci zdrowych, które chodzą do tej szkoły.

Re: SZKOŁY PODSTAWOWE

SP nr 148 ul Żabia 20 Bardzo dobrze zorganizowana, dobry poziom i w ogóle.

Re: SZKOŁY PODSTAWOWE

Zgadzam się z poprzedniczką. Sp 148 to szkoła integracyjna, ma tylko po 2 klasy w roczniku, kameralna. W każdej klasie do 20 dzieci + nauczyciel wspomagający. Dużo zajęć pozalekcyjnych. Minus to, że w tym samym budynku jest gimnazjum - duże, rejonowe. Ale pracownicy szkoły robią wszystko, aby

szkoły podstawowe i przedszkola na Mokotowie (początek wątku)

Kochani Mokotowianie! czy możecie podpowiedzieć jakie są dobre szkoły podst na Górnym Mokotowie? o dwóch szkołach (Narbutta i Bruna) słyszałem bardzo rozbieżne opinie i czuję się lekko zdezorientowany. Mogę w zamian z czystym sumieniem polecić przedszkole nr 148 przy Kazimierzowskiej

Dni otwarte nowego przedszkola i szkoły podstawowe (początek wątku)

ciekawych zajęciach pozalekcyjnych; • zaprezentujemy zaplecze dydaktyczne szkoły; • omówimy zasady rekrutacji; • zapewnimy opiekę i ciekawe zajęcia dla Państwa dzieci w trakcie trwania prezentacji. Najbliższe spotkanie: 10 marca, sobota godz.12:00 ul. Patriotów 148, 04

Dni otwarte przedszkola i szkoły podstawowej w ... (początek wątku)

... Warszawa Wawer! Wybór właściwej ścieżki edukacyjnej dla własnego dziecka, to bardzo ważna decyzja w życiu każdej rodziny. Chcemy umożliwić Państwu uzyskanie pełnych i szczegółowych informacji na temat naszych szkół i przedszkoli w dzielnicy Wawer. Dlatego zapraszamy do odwiedzenia naszej

Re: Przedszkole nr 189 i 148 - prośba o opinie

International Saint Day odbędzie się 12 grudnia w Prywatnej Szkole Podstawowej Językowo-Informatycznej (przy ulicy Berwińskiego 2/4 – na prawo od szkoły podstawowej nr 26, naprzeciwko parku Wilsona) w dwóch turach. - od godz. 11:00 - 13:00 - oraz druga od 13:30 – 15:30 Liczba miejsc jest

Re: Tragedia w szkole, chłopiec nie żyje

U nas nie ma przestępstwa 1 stopnia tylko jest tryb podstawowy, kwalifikowany i uprzywilejowanyc i myślę że to może być tryp podstawowy czyli 148. 1 albo może to być pobicie( bójka jest przy 3 osobach) z niebezpiecznym przedmiotem, czyli 159polaczone z ciężkim uszczerbkiem na zdrowiu że skutkiem

Religia w szkołach kosztowała państwo niemal 1,5 m (początek wątku)

Religia w szkołach kosztowała państwo niemal 1,5 mld zł W 2017 roku w publicznych przedszkolach, szkołach podstawowych, szkołach ponadpodstawowych i ponadgimnazjalnych religii uczyło 21,3 tysięcy nauczycieli. W 2018 roku - 21,7 tysięcy. Szacunkowy koszt nauczania religii w tych przedszkolach i

POwiedz to

kawa_poranna napisała: > Religia w szkołach kosztowała państwo niemal 1,5 mld zł > W 2017 roku w publicznych przedszkolach, szkołach podstawowych, szkołach ponadp > odstawowych i ponadgimnazjalnych religii uczyło 21,3 tysięcy nauczycieli. W 201 > 8 roku - 21,7 tysięcy

pośrednio skrytykował również:

- księży - SLD - Olejniczaka - Górników - Szklarzy - Szambiarzy - prezesa spółdzielni mieszkaniowej Łódź Widzew - woźną ze szkoły podstawowej 148 w Krakowie i innych.. -- Wszystkiemu winni są cykliści..

1 2 3 4 5 6