polana_zyw 01.02.05, 19:18 Szukam dobrej szkoły podstawowej dla mojej córeczki czy ktoś mógłby polecić mi dobrą szkołę prywatną lub publiczną w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matka Re: SZKOŁY PODSTAWOWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:42 SP nr 148 ul Żabia 20 Bardzo dobrze zorganizowana, dobry poziom i w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka II Re: SZKOŁY PODSTAWOWE IP: *.eu.org 04.02.05, 19:29 Zgadzam się z poprzedniczką. Sp 148 to szkoła integracyjna, ma tylko po 2 klasy w roczniku, kameralna. W każdej klasie do 20 dzieci + nauczyciel wspomagający. Dużo zajęć pozalekcyjnych. Minus to, że w tym samym budynku jest gimnazjum - duże, rejonowe. Ale pracownicy szkoły robią wszystko, aby nie było konfliktów. Kadra b. dobra. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trdna Re: SZKOŁY PODSTAWOWE IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 04.02.05, 20:16 SP117,na Kurczaba,dobra szkola,swietna kadra,zwlaszcza polonista,mlody energiczny mezczyzna,ktory z dziecmi cuda dziala!Szkola wdraza technologie multimedialne,jest bardzo tworcza,corka znajomej chodzi i chwali sobie niesamowicie Odpowiedz Link Zgłoś
polana_zyw Re: SZKOŁY PODSTAWOWE 05.02.05, 21:41 Niestety każda z tych szkół jest zbyt daleko od miejsca mojego zamieszkania ale mimo to dziękuję za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: SZKOŁY PODSTAWOWE IP: *.ceti.pl 09.02.05, 20:58 Ze społecznych - SP nr 4 STO na Stradomskiej, z publicznych- SP nr 38 przy Fr. Nullo. Odpowiedz Link Zgłoś