Witaj ponownie czarymary25 napisał(a): > Prosze sprawdzić 03.07.1990 Imię marcin drugie karol z bierzmowania grzegorz a > nazwisko S-2 Z-1 U-1 Y-1, Ń-1,k-1, i-1 Podane przez ciebie imiona oraz zawartość liter nazwiska dają wibracje imienne 2-1-3. Są one generalnie poprawne
W porządku. Myślałam, że o zmianie piszesz... Ten Himalaya liczy jak ten wyżej mój zalinkowany kalkulator... Ten sam algorytm, tylko inna grafika... Ad 1 Nous 20 może (ale nie musi) sprzyjać opętaniu, psyche 11 i soma 11 są bardzo korzystne przy trendzie wzrostowym - są to wibracje uduchowionego
Dzięki :) Wgryzę się. Przed bierzmowaniem byłam nosicielką rześkich wibracji 9-1-1. Później zamieniłam to na słodkie powiedzmy 8-3-2 (101) i praktycznie równocześnie siadła mi energia i choć ludzie zrobili się sympatyczniejsi, nie zrobiłam interesu życia... Jestem 11, co w przeznaczeniu daje 13. I
Witam , piszę ponownie w sprawie zmiany wibracji imiennych bo mój wcześniejszy post się chyba zapodział. Moje wibracje imienne to 7- 4/40- 2/11. Do tych wibracji nie udało mi się znaleźć imienia, które dawałoby wibracje 1-8-9 i jednocześnie uzupełniało braki 3 i 6, tak jak Pan proponował. Znalazłam
Witaj anzuzan napisał(a): > Witam , piszę ponownie w sprawie zmiany wibracji imiennych bo mój wcześniejszy > post się chyba zapodział. Moje wibracje imienne to 7- 4/40- 2/11. Do tych wibra > cji nie udało mi się znaleźć imienia, które dawałoby wibracje 1-8-9 i jednocześ
Y-1> Z-2 Oczywiście, że liczba duszy się liczy, tak samo pozostałe elementy. Jednak aby się wypowiedziec, muszę sam przeliczyc a ponadto chcę widzieć rozkład wibracji w poszczególnych grupach oraz sprawdzic je na ewentualność braków. Twoje wibracje imienne mają wartość 7/16-4-2/11 i są to trudne
korzystne wibracje? Bardzo poprawnie wyliczyłaś wibracje imienne 2/11-9-2/11. To bardzo szlachetne wibracje imienne jednak jednocześnie bardzo trudne w realizacji. Moga oczywiście wprowadzać dużą nerwowość, gdyż dwójki moga dawać przewrażliwienie, zaniżanie wartości własnej, obniżone poczucie
efekty ? > Pozdrawiam Wibracje imienne nie są dominującym elementem w budowaniu charakteru człowieka, choć oczywiście często bywają przysłowiowym języczkiem u wagi. Trudno się odnieść do jego wibracji imiennych bez znajomości jego daty urodzenia. Wibracje 8-2/11-1 są z pewnością łagodniejsze
) wychodzi: 137/11/2 > bez skrótu: 144/9 > W zależności od tego która wersja jest poprawna, tak będę dopełniać. Reguły wskazują na uwzględnianie pełnej nazwy jako podstawy. Tak jak przy obliczaniu naszych wibracji imiennych. > > Druga sprawa, to dom rodzinny, gdzie obecnie
, ale był już to listopad) miesiąc osobisty: 2 dzień osobisty: 6 Czy w takim wypadku jest szansa na dobre wyniki finansowe wynikające z tej współpracy? > Nie ma sposobu aby zmienić datę wydarzeń, które już nastąpiły. Twoja droga życi > a jest zapełniona wibracjami 3-6-9 co wskazuje na
znaczenie wtórne. > > > czyli data 13.11.2006 był to mój: > rok osobisty: 9 (wychodzi 8, ale był już to listopad) > miesiąc osobisty: 2 > dzień osobisty: 6 > > Czy w takim wypadku jest szansa na dobre wyniki finansowe wynikające z tej wspó > łpracy? Szansa
były one 6/2/8 a z 7/3/1.Jestem numerologiczną 7 z cyklami 9,9,7 białymi szczytami pierw.9 drugi trzeci i czwarty 7,a czarnymi pier.0 drugi i główny 2, jeśli dobrze wyliczyłam. Moja data urodz. 18.9.1978 U mnie wychodzi 6-2/11-8 i te wibracje są wprawdzie poprawne, jednak zbyt pasywne do twojej
Witam, p. Januszu mam pytanie dot. sposobu liczenia wibracji imiennych, tzn. suma liter imiona (liczba aktywna)+ suma liter nazwiska (liczba dziedziczna) daje tzw. liczbę osobowosci.. Jak ten sposob obliczania wibr. im. ma sie do rzeczywistosci? Czy jest to dobry sposób? Czy traktowac to tylko
Witaj baudic napisała: > Witam, p. Januszu > mam pytanie dot. sposobu liczenia wibracji imiennych, tzn. suma liter imiona (l > iczba aktywna)+ suma liter nazwiska (liczba dziedziczna) daje tzw. liczbę osobo > wosci.. Jak ten sposob obliczania wibr. im. ma sie do