160 wyników w czasie 155 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Re: Wibracje imienne

Witaj ponownie czarymary25 napisał(a): > Prosze sprawdzić 03.07.1990 Imię marcin drugie karol z bierzmowania grzegorz a > nazwisko S-2 Z-1 U-1 Y-1, Ń-1,k-1, i-1 Podane przez ciebie imiona oraz zawartość liter nazwiska dają wibracje imienne 2-1-3. Są one generalnie poprawne

Re: Podliczby w wibracjach imiennych

W porządku. Myślałam, że o zmianie piszesz... Ten Himalaya liczy jak ten wyżej mój zalinkowany kalkulator... Ten sam algorytm, tylko inna grafika... Ad 1 Nous 20 może (ale nie musi) sprzyjać opętaniu, psyche 11 i soma 11 są bardzo korzystne przy trendzie wzrostowym - są to wibracje uduchowionego

Re: Podliczby w wibracjach imiennych

Dzięki :) Wgryzę się. Przed bierzmowaniem byłam nosicielką rześkich wibracji 9-1-1. Później zamieniłam to na słodkie powiedzmy 8-3-2 (101) i praktycznie równocześnie siadła mi energia i choć ludzie zrobili się sympatyczniejsi, nie zrobiłam interesu życia... Jestem 11, co w przeznaczeniu daje 13. I

Zmiana wibracji imiennych ponowna prośba (początek wątku)

Witam , piszę ponownie w sprawie zmiany wibracji imiennych bo mój wcześniejszy post się chyba zapodział. Moje wibracje imienne to 7- 4/40- 2/11. Do tych wibracji nie udało mi się znaleźć imienia, które dawałoby wibracje 1-8-9 i jednocześnie uzupełniało braki 3 i 6, tak jak Pan proponował. Znalazłam

Re: Zmiana wibracji imiennych ponowna prośba

Witaj anzuzan napisał(a): > Witam , piszę ponownie w sprawie zmiany wibracji imiennych bo mój wcześniejszy > post się chyba zapodział. Moje wibracje imienne to 7- 4/40- 2/11. Do tych wibra > cji nie udało mi się znaleźć imienia, które dawałoby wibracje 1-8-9 i jednocześ

Re: Wibracje firmy

Y-1> Z-2 Oczywiście, że liczba duszy się liczy, tak samo pozostałe elementy. Jednak aby się wypowiedziec, muszę sam przeliczyc a ponadto chcę widzieć rozkład wibracji w poszczególnych grupach oraz sprawdzic je na ewentualność braków. Twoje wibracje imienne mają wartość 7/16-4-2/11 i są to trudne

Re: Panie Januszu, zrobiłam wyliczenie wibracji m

korzystne wibracje? Bardzo poprawnie wyliczyłaś wibracje imienne 2/11-9-2/11. To bardzo szlachetne wibracje imienne jednak jednocześnie bardzo trudne w realizacji. Moga oczywiście wprowadzać dużą nerwowość, gdyż dwójki moga dawać przewrażliwienie, zaniżanie wartości własnej, obniżone poczucie

Re: Pomoc w odradzeniu złych wibracji

efekty ? > Pozdrawiam Wibracje imienne nie są dominującym elementem w budowaniu charakteru człowieka, choć oczywiście często bywają przysłowiowym języczkiem u wagi. Trudno się odnieść do jego wibracji imiennych bez znajomości jego daty urodzenia. Wibracje 8-2/11-1 są z pewnością łagodniejsze

Re: Obliczenie wibracji mieszkania

) wychodzi: 137/11/2 > bez skrótu: 144/9 > W zależności od tego która wersja jest poprawna, tak będę dopełniać. Reguły wskazują na uwzględnianie pełnej nazwy jako podstawy. Tak jak przy obliczaniu naszych wibracji imiennych. > > Druga sprawa, to dom rodzinny, gdzie obecnie

Re: Jak zmienić wibrację daty na korzystną?

, ale był już to listopad) miesiąc osobisty: 2 dzień osobisty: 6 Czy w takim wypadku jest szansa na dobre wyniki finansowe wynikające z tej współpracy? > Nie ma sposobu aby zmienić datę wydarzeń, które już nastąpiły. Twoja droga życi > a jest zapełniona wibracjami 3-6-9 co wskazuje na

Re: Jak zmienić wibrację daty na korzystną?

znaczenie wtórne. > > > czyli data 13.11.2006 był to mój: > rok osobisty: 9 (wychodzi 8, ale był już to listopad) > miesiąc osobisty: 2 > dzień osobisty: 6 > > Czy w takim wypadku jest szansa na dobre wyniki finansowe wynikające z tej wspó > łpracy? Szansa

Re: Pseudonim-czy wliczamy w wibracje imion?

były one 6/2/8 a z 7/3/1.Jestem numerologiczną 7 z cyklami 9,9,7 białymi szczytami pierw.9 drugi trzeci i czwarty 7,a czarnymi pier.0 drugi i główny 2, jeśli dobrze wyliczyłam. Moja data urodz. 18.9.1978 U mnie wychodzi 6-2/11-8 i te wibracje są wprawdzie poprawne, jednak zbyt pasywne do twojej

2 pytania.. (początek wątku)

Witam, p. Januszu mam pytanie dot. sposobu liczenia wibracji imiennych, tzn. suma liter imiona (liczba aktywna)+ suma liter nazwiska (liczba dziedziczna) daje tzw. liczbę osobowosci.. Jak ten sposob obliczania wibr. im. ma sie do rzeczywistosci? Czy jest to dobry sposób? Czy traktowac to tylko

Re: 2 pytania..

Witaj baudic napisała: > Witam, p. Januszu > mam pytanie dot. sposobu liczenia wibracji imiennych, tzn. suma liter imiona (l > iczba aktywna)+ suma liter nazwiska (liczba dziedziczna) daje tzw. liczbę osobo > wosci.. Jak ten sposob obliczania wibr. im. ma sie do

1 2 3 4 5 6