121 wyników w czasie 39 ms
Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

Wibracje własne 1-9-1? (początek wątku)

Czy wibracje własne 1-9-1 są dobre dla drogi życia 4 przy czarnym głównym szczycie 1, zostały zmienione z 13-9-13? Pozdrawiam:)

Re: Wibracje własne 1-9-1?

julietto muszę ci jeszcze powiedzieć że miałam dokładnie taką samą zmianę kiedyś, mam czarny szczyt główny 1 i dostałam dokładnie takie same nowe wibracje i też jestem z drogi życia 4 no w moim przypadku to było fatalne.Ale na szczęście jestem już po zmianie nowej i wychodzę na prostą

Re: podliczby... wibracje własne...

/33. Dlatego przydałyby się wibracje o dużej dynamice, np 1-8-9 lub 1-9-1. Zmiana byłaby wskazana oczywiście. > No a w przypadku syna urodzeniowej 9-tki, z brakami literowymi o wibracji 4 i 8 > , czy dobre będzie imię do bierzmowania Kazimierz - daje mu wibracje własne 8/9 > /8, czy są

Re: Panie Januszu! wibracje własne...

liczba 13, dla tego nie są te wibracje dla ciebie optymalne. 8-3-2/11 w kontekście nadchodzącego szczytu siedem to też nie najlepszy wybór. Przy dość pasywnej drodze życia rolę źródła energii do działania muszą przejąć wibracje własne, dlatego powinny być bardzo silne i dynamiczne. Np. 1-9-1 albo 8

Re: zmiana wibracji własnych - prośba o opinię

- 3 R - 5 U - 1 I teraz tak: po zmianie jeśli "y" jako spółgłoska to wychodzą mi wibracje 1(91) - 3(183) - 4 (274); jesli "y" jako samogłoska to 8(98) - 5(176) - 4(274). Odnieś się proszę do tych wyników, myślę, że już teraz wszystko sie zgodzi. Imion dodanych mam trzy. Są ładne, podobają mi

prośba o pomoc, radę - jakie wibracje własne ??? (początek wątku)

) wibracje własne: 12\3 - 26\8 - 11 Obecnie: 1-5 2-3 3-1 4-2 5-4 6-3 7-2 8-0 9-5 Proszę o pomoc jakie wibracje będą najkorzystniejsze z drogą życia i wyzwaniami (zastanawiam się nad 1-9-1, 1-8-9, 8-1-9) i jakie braki pouzupełniać. (pewnie przyda się choć jedna 8 :) Czy imiona

Re: prośba o pomoc, radę - jakie wibracje własne

Witaj ponownie mrmarcin79 napisał(a): > jestem zdecydowany na 1-9-1 i już znalazłem dwa imiona tak ustawiające. W jedny > m mam dodatkowo dwie trójki i jedną ósemkę, a w drugim dodatkowo jedną trójkę i > dwie ósemki - zastanawiam się co wybrać, a czuję, że oby dwa imiona są ok

Re: transformacja na 1-9-1

mam trochę wątpliwości co do tych wibracji bo wiem, że dla mnie mogłyby być korzystne ale obawiam się że np w jedynkach mogą być długi 19 i nie wiem czy to nie ujawni jakiś negatywnych stron tych wibracji własnych?

Re: transformacja na 1-9-1

Witaj azosiem napisał(a): > mam trochę wątpliwości co do tych wibracji bo wiem, że dla mnie mogłyby być kor > zystne ale obawiam się że np w jedynkach mogą być długi 19 i nie wiem czy to ni > e ujawni jakiś negatywnych stron tych wibracji własnych? Dziewiętnastka albo jest

Re: Wibracje własne 9-2/11-2/11 a 9-ki w drodze ż

Panie Januszu, Mam jeszcze jedno spostrzeżenie co do zaproponowanych wibracji własnych w konfiguracji 1-9-1... Napisał Pan, że dodawanie kolejnych wibracji nieparzystych przy mojej "nieparzystej" drodze życia nie jest wskazane, a ponadto - przeglądając inne posty - wyczytałam gdzieś wśród Pana

Re: Wibracje własne 9-2/11-2/11 a 9-ki w drodze ż

nanak3 napisała: > Mam jeszcze jedno spostrzeżenie co do zaproponowanych wibracji własnych w konfi > guracji 1-9-1... > Napisał Pan, że dodawanie kolejnych wibracji nieparzystych przy mojej "nieparzy > stej" drodze życia nie jest wskazane, a ponadto - przeglądając inne

Re: Zmiana wibracji

Witaj ponownie Z moich wyliczeń wynika, że twoje wibracje własne mają wartość 3-2/11-5/14. Nie są one korzystne. Mogą wprowadzać dużą nerwowość, emocjonalność, wrażliwość. Dość istotnym brakiem jest brak wibracji dziewięć w twoich imionach i nazwiskach, czyli nie ma tam liter I oraz R. To bardzo

Re: Wibracja duszy...

zaleznosci.Posiadaszogromne zdolnosci intelektualne,oryginalna osobowoscoraz porywczosc.Jestes kreatorem własnego losu. 1+9=1 sa to cele samorealizacji,spelnienia wlasnych ambicjii aspiracji,dazenia do realizacji z zachowaniem niezaleznosci wlasnego wkladu.Jest to zestawienie doskonaledl

Zmiana, korekcja wibracji portretu (początek wątku)

witam, miałem zmieniany portret z wibracji własnych 2/20-5/53-7 na 1/64-2/11/92-3 nowe imiona mam w głowie, ale ich nie przepisywałem tak jak miałem zalecone. Dodam, że na chwile obecną nadal czuję działanie ekspresji 7, aczkolwiek 11 ma podobne działanie, więc sam już nie wiem czy nowy portret

Re: Zmiana, korekcja wibracji portretu

Witaj wwwgazetawww napisał(a): > witam, > miałem zmieniany portret z wibracji własnych 2/20-5/53-7 na 1/64-2/11/92-3 > nowe imiona mam w głowie, ale ich nie przepisywałem tak jak miałem zalecone. > Dodam, że na chwile obecną nadal czuję działanie ekspresji 7, aczkolwiek 11

1 2 3 4 5 6