julietta253 10.03.08, 19:10 Wibracja duszy 1, aspekt zewnętrzny 9 i cele 1 - dla drogi życia 4. Proszę o charakterystykę? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
livvix Re: Wibracja duszy... 09.04.08, 21:38 Masz cele w 1,a wiec posiadasz swiadomosc własnej wartosci,wiesz ,ze urodziles sie zeby zajac znaczaca pozycje w spoleczenstwie.W tym kierunku oddajesz wszystkie zdolnosci i sily.Poszukujesz absolutnej wolnosci,swobody,innowacyjnej drogiprzez zycie.Pragniesz uwolnienia od wszelkich wiezow i zaleznosci.Posiadaszogromne zdolnosci intelektualne,oryginalna osobowoscoraz porywczosc.Jestes kreatorem własnego losu. 1+9=1 sa to cele samorealizacji,spelnienia wlasnych ambicjii aspiracji,dazenia do realizacji z zachowaniem niezaleznosci wlasnego wkladu.Jest to zestawienie doskonaledl parzystych drog zycia,a wiec i dla ciebie jako 4.Silna motywacja do dzialania(1)ktora posiada swiadomosc wyjatkowosci i wlasna przedsiebiorczosc,wyraza sie w tym przypadku przez otwarcie na innych,wrazliwosc na slabszych,przez poczucie wolnosci i potrzebe splendoru.Zestawienie to wyostrza zdolnosci przywodcze,wspiera poczucie wlasnej wartosci,pozwala zachowac sile wewnetrzna.Wrazliosc na innych otwiera zdrowa komunikacjez zachowaniem niezaleznoscii poczucia wlasnej wolnosci(9)Jest to zestawienie korzystne uwrazliwiajace zdolnosci przywodcze.Prowadzi droga nowatorskich przedsiewziec do przeobrazania rzeczywistosci i do postrzegania zmiany jako inicjacji nowych osiagniec.Nadmiar ambicji moze zaowocowac falszywymi obietnicami..Wazna jest tez ilosc poszczegolnych cyfr w imionach i nazwisku(ach),bo nadmiar lub brak ,moga nam wiele powiedziec. + Odpowiedz Link
julietta253 Re: Wibracja duszy... 10.04.08, 13:21 dziękuje livvix.Te wibracje zostały mi nadane przez numerologa, więc powinny być zbilansowane prawidłowo. 9 i 1 mam tyle samo, a brakujące 5 zostało dodane. Takie prawdziwe to 4/13 - 9 - 4/13 z nadmiarem 1 i brakiem 5. Ale zastanawia mnie jedno, po miesiącu od nadania tych nowych imion trafiłam na panią numerolog, która jest przeciwna wszelkim transformacjom. Jej zdaniem taka transformacja odciąga tylko to co i tak mamy przeżyć i jeśli nie zrobimy tego w tym wcieleniu, to te sprawy na pewno do nas wrócą w kolejnym. Transformacja jest więc w pewnym sensie tchórzostwem, a każdy dostał w swoim życiu taka drogę jaką na pewno jest w stanie przejść. Poza tym wszelkie przeszkody w życiu są po to aby się móc rozwijać, natomiast szczęście ma nam dać pokonywanie tych trudności. Jeśli coś kiedyś zaniedbaliśmy nie ma się co dziwić że to do nas wraca w postaci pewnych niedoborów. Te braki to tylko pozory, które mają nam uświadomić na co mamy zwracać uwagę i co zaniedbaliśmy. Należy się pogodzić z własną drogą i postępować tak aby w kolejnym wcieleniu nie narobić sobie więcej długów. Każdy z nawet najtrudniejszą drogą ma szansę na to żeby być szczęśliwym. Myślę, że to bardzo ciekawa opinia, nad którą warto się zastanowić. Oczywiście wszystko zależy od tego w co kto wierzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
livvix Re: Wibracja duszy... 10.04.08, 21:29 Ja sadze,ze skoro mozna cos zmienic ,aby poprawic swoj los ,nalezy to zrobic.Mysle ze przychodzi to wtedy kiedy czlowiek jest gotowy na zmiany ,a wiec na rowoj i doswiadczanie nowego.Znam wiele osob ,ktore mimo ,ze maja bardzo niekorzystny uklad LD+RZ=Cele nie zdecydowały sie na zmiane.Dostajemy szanse od Wszechswiata,ale czesto nie jestesmy gotowi by ja wykorzystac.Zreszta to jest dla mnie bardzo niekonsekwenetne postepowanie ,bo Ci sami ludzie modla sie o zmiane na lepsze,odprawiaja rozne rytuały ,chodza na rozne kursy by poprawic jakosc swego zycia.A z tym odpracowywaniem w nastepnym wcieleniu to do konca nie wiadomo,bo moze byc tak ,ze skoro ktos dostaje szanse na zmiane,to juz odpracowal to co miał odpracowac.Zreszta nawet w tak idealnym zestawieniu,tez znajduja sie negatywne aspekty ,w tym przypadku moze wystapic nadmiar ambicji wraz z ubocznymi skutkami. Odpowiedz Link