jakub 21 kacper 10 filip 6 mateusz 6 patryk 6 mikołaj 5 igor 4 łukasz 4 szymon 4 adam 3 jan 3 maciej 3 wojciech 3 aleksander 2 antoni 2 eryk 2 franciszek 2 fryderyk 2 kamil 2 krzysztof 2 ksawery 2 marek 2 piotr 2 stanisław 2 adrian arkadiusz bartosz bolesław
znowu nie ma Tadeusza i Gustawa. -- forum osiedla Zacisze jak byłemmały, to myślałem, że ...
Dzięki! Również życzę udanej majówki :) -- N. 19.09.2008 elizabanicka.pl/
Na tak: Aniela, Felicja, Konstancja, Łucja Maurycy, Bogusław Na nie: Emilia Mariola (wg mnie zestaw cudaczny) -- Ignacy Grzegorz (2008) i Kornelia Łucja (2014)
Ja jestem w szoku że jest aż 3 Tadeuszów!!! -- Pierożek 20.07.2005 Truskaweczka 09.04.2008
Igor i Ignacy brzmią razem jak niezbyt udany żart :( -- Pierożek 20.07.2005 Truskaweczka 09.04.2008
Najbardziej podoba mi się Teodor i Rozalia :), których obawiam się wzrostu. Od 2008 r. podobają mi się Antoni i Franciszek oraz Antonina i Zofia, ale ze względu na popularność :( skreśliłam z listy.
mnie troche martwi Klara - niestety pojawia sie coraz czesciej, szczegolnie w warszawskim WnŚ. Od dawna rozwazam to imie dla corki a teraz prawdopodobnie dziewczynka w brzuchu i nie jestem juz pewna. Oczywiscie nie jest to popularnosc Julii and co., ale wolalabym trafic jak z synkiem (Jeremi). No
09.04.2008
Dziś w WnŚ w Warszawie jest Gryzelda. Z popularnym nazwiskiem, nieźle zestawionym. Zastanawiam się, czy to żart? Niedługo się pewnie okaże, dziewczynka jest urodzona w 2008. Korzystając z okazji, zapytam Was, co sądzicie o tym imieniu :) -- Człowiek nie jest ani duszą, mieszkującą w
polowa reaguje tak, jakby pierwszy raz w zyciu uslyszala to imie (i to w Warszawie). a'propos WnŚ: mloda urodzila sie w warszawskim szpitalu, ale po porodzie bylam w pojedynczej sali i fotograf z wyborczej po prostu nas ominal (mimo, ze przypominalam, ze jestesmy). Niby moglismy doslac im mailem