au pair

(16 wyników)
  • Czy ktos pracowal w Niemczech jako au-pair i moze sie podzielic opinia, czy warto
  • Nie znam zadnej dziewczyny ktora by mogla tam jechać, wiec postanowiłem ze pomoge komus zupełnie obcemu jesli oczywiscie jest taki ktos zainteresowany.Nie jestem zadnym oszustem, nie zalezy mi na zadnych pieniądzach.Pozdrawiam
  • Poszukuje opiekunki w wieku 18-30 do pilnowania 2 dzieci: 4 i 6lat, praca w Hilversum w Holandii w bardzo milej holenderskij rodzinie. Szczegoly dotyczace pracy podam na maila. Osoby zainteresowane prosze o kontakt: almar7@wp.pl
  • czy ktos wie cos na temat jak zalozyc i prowadzic agencje au-pair? chcialabym sprobowac.mysle,ze z szukaniem au-pairek nie byloby problemu.gorzej z rodzinkami.macie moze jakies rady jak to zorganizowac ? moze sa na forum osoby,ktore prowadza taka agencje. z gory dziekuje i pozdrawiam
  • Witam serdecznie, Rodzinka, u ktorej pracowalam poszukuje au-pairki, bardzo ich polubilam i dlatego pomagam im w poszukiwaniach. Sami nie znaja polskiego, ale na ogol maja polskie au-pairki. Nie musisz mowic po francusku, mozesz znac angielski. Praca tylko 4 dni w tygodniu, super dojazd do centrum Paryza. Obowiazki to glownie sprzatanie i prasowanie bo dzici sa duze. Au-parki maja od 16 lat wiec jakbys chciala dla pewnosci pogadac to Christine napewno udostepni ci numery telefonu...
  • Czy ktoś wie, jak znależć rodzinę w UK, która chce zatrudnić au-pair? Słyszałam, że jest to możliwe bez pośrednictwa agencji, biur podróży itd. Dzięki za każdą wskazówkę.
  • Chciałabym wyjechac na okres wakacji do francji. Chciałabym zajmowac sie opieka nad dziecmi. Jesli mozecie przeslac mi jakies informacje to bede wdzieczna.Dzieki
  • Jade do Angli na 3 miesiace przez posrednictwo biura jako opiekunka.Kieszonkowe ok.330zl tygodniwo.Ktos byl na podobnych zasadach?Jak dorobic mozna i czy to sie oplaca?
  • chetnie podejme prace w tym charakterze moj meil aga_agnie@web.pl
  • hej dostalem prace w MC w monachium od 02.07 do 01.10. troche dlugo, zastanwiam sie czy byloby mozliwe popracowac miesiac i zrezygnowac. co myslicie? czy ktos wie ile to jesy 6,78 Euro brutto na reke?
  • mam zamiar jak najszybciej wyjechać do UK. zaczelam już szukać pracy przez job centres on-line, ale ciężko mi to idzie. mam pytanie do doświadczonych w tej kwestii, jak najlepiej szukać pracy (oprócz au pair). druga sprawa to mieszkanie. jak znaleźć mieszkanie, czy można znaleźć w miarę tanie również on-line? bardzo proszę o podpowiedzi z góry dzięki!
  • Jade do Wloch jako au-pair, rodzina zaoferowala mi 270 euro miesiecznie. Czy to stadnardowa stawka?? Moze ktos pracowal we wloszech jako au-pair i orientuje sie ile przewaznie placa? amaja
  • chodzi mi o firme ART-PRESS z Gorzowa Wlkp.ktora zajmuje sie posrednictwem w pracy au-pair za granica. POSZUKUJE osob ktore przez ta firme: ART-PRESS pracowAly-co moga powiedziec o niej, czy ta firma jest "OK" ? jak i odp osob, ktore przez jakies inne firmy pracowaly jako au-pair. jak wyglada rekrutacja? poziom znajomosci jezyKA? albo, jak samemu znalezc taka rodzine goszczaca? PROSZE O ODP.
  • czesc interssuje mnie praca w charakterze opiekunki do dzieci za granica ale bez posrednictwa polskich biur au pair. znacie moze jakies namiary na zagraniczne biura albo wiecie jak sie do tego zabrac oprocz gumtree bo to juz wiem? dzieki
  • Kawalerkę we Władywostoku możecie kupić już za 4,000 złotych ! Z dala od Millera, Unii i wszystkich tych paskudstw. Blisko Japonii, a pociąg do Moskwy kursuje codziennie nie ma zatem problemu z dojazdem do pracy. Sam pokonuje drogę Władywostok-Wrocław w niecałe 14 dni. Pozdrawiam młodzież. Bartek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się