boli ucho

(3 wyniki)
  • Kochane, podzielcie sie ze mną swoim doswiadczeniem jesli je macie na temat bolącego ucha w ciązy. Miałam ostre zapalenie , wzięłam niestety antybiotyk ale zatkane i obrzęknięte ucho zostało co robić laryngolog zapisał wapno, ale co dalej. Bardzo sie boje o nawrót choroby. Jeśli cos wiecie napiszcie...
  • Mojego faceta od kilku dni boli ucho, oczywiście za nic w świecie nie chce pójść z tym do lekarza stąd moja prośba, czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jakieś metody na wyleczenie go. Twierdzi że prz okazji boli go też gardło ale nic poza tym. Nie ma gorączki, nie wyglądana chorego, tylko to ucho...:/
  • Dziewczyny, jestem na wakacjach kajakowych na Pojezierzu Augustowskim. I od wczoraj mocno bolą mnie uszy - zaczęło się po nurkowaniu. Nie mam uczucia, że są zalane wodą, lecz czuję ból siedzący w środku i mocny ucisk. Niech to szlag trafi :( !!! Boję się, ze zepsułam sobie wakacje. Do Augustowa trochę daleko... zresztą laryngolog nie przyjmie mnie bez skierowania. Jedna z uczestniczek spływu ma przy sobie antybiotyk CIPHIN 250. Ludzie radzą mi go zażyć. Wiem, ze zażycie antybiotyku bez ...
Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się