francji

(65 wyników)
  • Poszukujemy od zaraz mężczyzn do tłumaczenia na budowach we Francji. Bardzo dobre warunki, zakwaterowanie zapewnione
  • Pracuje we francji przy remontach starych kamienic i potrzebuję dwie osoby wyjeżdżam we wtorek więc sprawa jest pilna
  • czy we francji praca jako pakowacz zarobek 800 EURO czy to jest duzo czy malo.prosze o opinie.pozdrawiam.
  • francja(12)

Marzy mi sie emigracja do francji po otwarciu granic. Czy ktos z was moglby pokrotce opowiedziec z wlasnego doswiadczenia jak wyglada tam zycie emigranta, jakie sa zarobki, szanse znalezienia ciekawszej niz winobranie pracy i czy ogolnie warto tam emigrowac? Czy warto rezygnowac z ciekawej pracy choc maloplatnej w Polsce na rzecz Francji?
  • Witam Szukam starszej Pani, rencistki do opieki nad półrocznym dzieckiem i pomocy w domu we Francji. Tysiąc euro na rękę,własny pokój. Proszę o odpowiedzi na e-mail i podanie telefonu kontaktowego w e- mail, co znacznie przyspieszy kontakt. Proszę nie odpisywać na forum
  • szukam informacji jak moge legalnie prowadzic firme remontowo budowlana w francji gdzi mam sie zglosic aby zarejestrowac firme i jakie dokumenty potrzebuje do jej rejestracji jak wystawiac faktury firmom a jak osoba prywatnym
  • mam pytanie. chciałbym wraz z żoną i dzieckiem wyjechać na stałe do francji gdyz mamy pewien bagaż doświadczeń związany z tym państwem. moja żona mówi biegle po francusku ma wyższe wykształcenie a ja jestem kierowcą pr jazdy bce i duże doświadczenie w transporcie. może ma ktoś jakies info na temat dobrych firm które pośredniczą w podjęciu pracy lub bezpośrednio kontakt z francuskimi firmami. oprucz transportu znam sie duzo na budowlance. dzieki za info
  • tam wszyscy do pracy. Zalaczam pare danych statystycznych by was WSZYSTKICH przekonac. Tam po prostu czekaj na Polakow i bardzo nas kochaja i chca wszystkich dac, oczywiscie nie od razum Legie Honorowa!! FRANCE Population: 60.95m GDP: £1.02 trillion Gross national income (per capita): £14,107 Average GDP growth, 1993-2003: 2.3% GDP growth in 2003: 0% Foreign direct investment: £27.2bn Inflation: 2.1% Total exports: £2.18bn Unemployment: 9.7% Popula...
  • Czy ktos wie kiedy w koncu Francja otworzy swoj rynek pracy dla Polakow?
  • Czy we Francji można się porozumieć po niemiecku?
  • Co sie zmienie w parawie pracy we Francji od maja?Czy ktos ma jakies informacje,czy juz bedzie legalnie pracowac we wszystkich zawodach?
  • Czy ktoś już kozystał ze strony www.winobranie-francja.pl/ i zamawiał katalog. Bo nie wiem czy to coś normalnego, czy tylko ściema.
  • czy ktos sie orientuje jakie dokuenty sa wymagane lub co trzeba zrobic zeby pracowac w miare legalnie we francji ?? z góry wielkie dzieki !!
  • Podobno mozna zapisac dziercko do szkoly we Francji by uzyskac status nielegalnego imigranta ktorego nie mozna wydalic. Czy m,oze ktos sie orientuje czy status ten daje prawo do pracy i innych przywilejow?
  • Uwaga: we Francji panstwo doplaca wszystkim niezamoznym do mieszkania. Nie ma znaczenia z jakiego pochodzi sie kraju. Wystarczy miec umowe najmu. Nalezy sie z nia udac do C.A.F. (Caisse d'Allocations Familiales). Pieniadze przychodza na konto okolo 3 miesiace od zlozenia wniosku. Jest to ok. 1/3 kwoty najmu, a dla pary jakies 55%.
  • Francja(11)

doradzcie jak dostać się do Francji, smaolotem, autokarem? jakie biura mają najtańszą ofertę? czy ktoś może doradzić kiedy we Francji rozpoczynają się winobrania, czy można dogadać się po angielsku i czy faktycznie potrzebują do pracy przy zbiorach? dzięki za informacje
  • Witam, chciałbym wymienić tutaj doświadczenia osób którym się udało we Francji przebić przez "polskie piekiełko" oraz nieufność Francuzów, głównie jeżeli chodzi o turystykę,tłumaczenia i tego typu działalność która odpowiada wolnym strzelcom jak ja,dodam że jeśli topic bedzie żył, to będe wpadał i pisał co jakiś czas o jakiś kruczkach prawnych we Francji i życiu tam, gdyż spędziłem i spędzam tam dużo czasu. Interesują mnie przede wszystkim doświadczenia osób które jeszcze przed ak...
  • mam 19 lat i umiem francuski w stopniu podstawowym. Mam prośbę czy ktoś jedzie do francji do pracy ? na początku lipca? jeśli tak to proszę się wpisywać! albo na moją pocztę goblinek19@wp.pl
  • Cześć. Chciałabym się wybrać w wakacje na winobranie do Francji i w związku z tym potrzebuję wielu informacji. Przede wszystkim, jak najszybciej i najlepiej mozna coś takiego załatwić? Może znacie jakichś dobrych pośredników, którzy organizowaliby takie wyjazdy? Kiedy najlepiej jechać w jakie regiony, na co trzeba uważać, co jest najważniejsze przy takiej pracy? warto czy nie (nawet nie przez pryzmat pieniędzy)? Może są wśród Was tacy, którzy mają jakieś doświadczenie "winobraniow...
  • To swinstwo ze nie mamy prawa do pracy w krajach unii. Jestesmy traktowani na innych prawach niz pozostali obywatele Europy ktorzy maja prawo pracowac w Polsce. Na takich zasadach w ogole nie powinnismy wchodzic do Europy. To jest ponizanie polskich obywateli. Polski rzad powinien cos zrobic i to jak najszybciej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się