-
Palikot , Biedroń i Ruch Palikota mówi dla nich każdy ksiądz to gej oskarżają oni Kościół , a jak im powiedziano przecież to wy promujecie takie życie wy chcecie aby pedały uprawiały ze sobą seks i aby się żeniły ze sobą i aby mogli adoptować sobie dzieci to dlaczego nie mówicie że to wy jesteście gejami tylko ludzie Kościoła , bo jak się będzie atakować Kościół jako gejów to my w tym czasie sobie będziemy takie życie w Polsce legalizować po prostu główka pracuje , a Polacy się nie zorientują...
-
feministka.org/686/
[B]News z Watykanu – Geje zagrożeniem dla pokoju na świecie![/B]
Oczywiście proszę mojej wypowiedzi nie traktować tak, jakbym popierał związki homoseksualne, bo nie popieram z całego serca. Natomiast co, do wypowiedzi papieża, to z tym dbaniem o pokój papieże zdają się próbować prześcignąć samego Syna Bożego, który powiedział wyraźnie w proroctwie na nasze czasy: " [I]Będziecie słyszeć o wojnach, a także wieści wojenne; baczcie, żebyście się nie przerazili. [B...
-
Witajcie. Jak widać w temacie jestem gejem. Kiedyś próbowałem przed tym uciekać ale stwierdziłem że to nie ma sensu, jestem jaki jestem i tak będzie. Akceptacja samego siebie nie zajęła mi dużo czasu praktycznie z dnia na dzień potrafiłem powiedzieć sobie: tak jestem gejem i dobrze się z tym czuje. Ostatnio miały miejsce moje pierwsze coming outy przed przyjaciółmi i wszyscy zaakceptowali to bez najmniejszego problemu. Największym problemem są rodzice. Kocham ich i nie chcę ich oszukiwać tylk...
-
Taka wiedza została przekazana słuchaczom Radia Maryja przez Paula Camerona.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,7869689,Paul_Cameron_w_Radiu_Maryja__30_proc__ksiezy_to_geje.html
Aż mi się żal zrobiło babć moherowych. Takie tematy chyba nie są odpowiednie
na ich skołatane nerwy.
-
www.fronda.pl/news/czytaj/teksanscy_kowboje_pokonali_rozowe_twarze
- Do czego to dochodzi, Sodoma i Gomora! Całe szcęście że w odpow sposób zareagowano na takie bluźnierstwo. A geje skoro sa tacy odważni to dlaczego w podobny sposób nie przedstawią proroka Mahomteta? wiadomo, byli by jż pewnie martwi. To też jednak świadczy o nas samych katolikach czy chrześcijanach na ile jestesmy w stanie naszej wiary. Jak jesteś łagodny to skaczą ci na głowę i plują prosto w twarz jak się odmachniesz ...
-
Benedykt XVI wezwał do "ocalenia ludzkości przed homoseksualizmem". Jego nieco
osobliwe słowa, które padły podczas podsumowującego rok wystąpienia dla
watykańskiej kurii, cytuje dziś "Daily Telegraph".
Papież powiedział, że ocalenie ludzkości od homo- i transseksualizmu jest
"równie ważne co ochrona lasów deszczowych".
Lasy tropikalne zasługują z naszej strony na ochronę. Ale człowiek, jako
stworzenie, wart jest tego samego.
Jego zdaniem zatarcie tradycyjnej różnicy między pł...
-
Na szczęście w KK nie ma tego problemu. Biskupem może zostać homoseksualista
lub pedofil.
-
Czy tylko z jednym?A z pedofilami to już nie?
-
www.fronda.pl/news/czytaj/arcybiskup_zaatakowany_za_sprzeciw_wobec_homoseksualizmu
- Jak widac homosie robia się coraz bardziej chamscy i bezczelni, hardzieją bo wiedza że maja za soba wsparcie UE. Ten biskup doswiadcza dokłądnie tego samego czego doswiadczył sam Jezus Chrystus, jego tez uderzono w twarz (to był dopiero poczatek). deja vu?
-
www.fronda.pl/a/pastor-przesadzil-jezus-byl-gejem,24838.html
- i jak tu poważnie traktować protestantów jak traktować ich inaczej niz jak zwykłych sekciarzy?
-
Sekta satanistyczno gejowska która siedzi w strukturach władzy w Polsce , można powiedzieć że staje się ona coraz to groźniejsza dla naszego kraju , ponieważ weszli oni w struktury ateistów i pod ich ukryciem działają teraz w Polsce . Geje jako ateiści chcą wprowadzić w Polsce nowe życie , lecz stanowią oni jeszcze mniejszość w rządzie , nie są oni jeszcze tak groźni jak w innych krajach np;Anglii albo Hiszpanii gdzie sekta przejęła już całkowitą kontrolę nad tymi krajami . Dlatego mimo sprze...
-
A po co miał czytać Katechizm? Przecież ojdyr mu wszystko o detalicznie
objaśni. Ciekawe czy JK przystąpi teraz do ofensywy obwiniając Tuska o
sprzyjanie gejom. Z refrenem "Tu się dzieją rzeczy niebywałe" rzecz jasna
-
Bravo konserwatywni anglikanie; niech zdeprawowany kosciol
kanadyjski + amerykanski +brytyjski zdycha w swojej obrzydliwosci
-
Zauważyłem taką prawidłowość, że ateista, to lewicowiec, "zielony", wegeterianin, albo lesbijka.
Na prawicy ateisy nie uświadczysz.
-
żelazny Benedykt i pękł ?
www.tokfm.pl/Tokfm/1,103086,8691393,Przelomowe_oswiadczenie__Papiez__prezerwatywy_dopuszczalne.html
-
I nic by w tym dziwnego nie było, gdyby nie to, że ludzie zarażeni wirusem religii [u]muszą[/u] zakłamywać rzeczywistość. Bez ideałów i świętości ich świat dla nich nie istnieje, a każde kłamstwo uświęca cel.