Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      notka

notka

(3 wyniki)
    • Jak doda jakś notkę pod tytułem forum prywatnego?? I jak mogę wkleić tam linki np: moje artykuły, gdy w to kliknirmy to otwory sie wątek z artykułami, jak dodac kalendarz urodzinowy?? Pomózcie!
    • Już wiem, po co wykładano kiedyś książki skarg i zażaleń (a może wniosków i zażaleń? Nie pamiętam, byłam wtedy taka: <-------->). Tak czy owak, pożalenie się ma ogromny wymiar terapeutyczny. No więc, kilka dni temu kiedy wcisnęłam "Fotki i notki" na forum Poznań, pojawił się wykaz CV co wybitniejszych forumowiczów. Bardzo ciekawa sprawa. A teraz, kiedy tam klikam, pojawia się tylko poznańska strona GW. Gdzie są w takim razie biosy użytkowników? Zniknęły na zawsze?
    • 1) Czy administrator(zawodowy, czerwony) ma możliwość podglądu IP piszących na prywatnym forum? 2) Czy zawodowy administrator ma możliwość wglądu w forum ukryte (U)? (Miałem zapytać, czy ma możliwość podglądu ukrytych notek na Blox, ale bym się chyba zbłaźnił). Dzięki za odpowiedź. Chodzi mi oczywiście o możliwości teoretyczne, bo praktycznie to z całą pewnością tego admini nie robią i ja w to wierzę. Mnie by się nie chciało.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się