Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      plamy na twarzy

plamy na twarzy

(4 wyniki)
    • Kiedy cztery lata temu zaszłam z córką w ciąży dostałam plam na twarzy. Bolało mnie w boku więc myślałam, że dziecko naciska mi na wątrobe, stąd te plamy. Tylko dlaczego one nie zeszły, czy ktoś tak miał, a jeśli tak to czy je się leczy?
    • Od roku leczę się niby na trądzik różowaty, jednak ani antybiotyk ani specjalnie robione maści, kremy i tabletki nie odnoszą skutku. Zdjęcia w grafice google nie przypominają zupełnie trądziku różowatego, raczej to przypomina coś w tym stylu: Plamy są delikatnie różowe i umiejscowiły się wokół ust, niestety są dość widoczne. Zastanawiam się czy to nie jakaś alergia pokarmowa. Jeśli tak to gdzie można zrobić jakieś testy czy one przypominają te, które robi się u alergologa? Niedawno...
    • Czy ktoś moze wie jak sobie z tym poradzić? nigdy wczesniej tak nie miałam, teraz wystarczy, ze wypiję nawet dwa łyki wina i od razu dostaję wypieków na twarzy a na szyi i dekolcie robią mi się czerwone nieregularne plamy. wyglada to okropnie. Staram się nie pić w ogóle alkoholu, ale czasem mam ochotę, a wyglądam potem strasznie. Czy to mozna jakos leczyć i czy ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Biorę tabletki antykoncepcyjne, moze to ma jakiś związek.
    • czy solarium ma jakis wpływ na działanie pigułek anty?
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się