Forum Zdrowie Zdrowie kobiety Zdrowie kobiety
ZMIEŃ
      woda utleniona

woda utleniona

(10 wyników)
    • hej mam pytanie: czy woda utleniona naprawde pmaga chocby ciut rozjasnic włozy szczegolnie te na twarzy -wasik i te na brodzie?? czy jest to bezpieczne??jaki % tlenienia ma miec ta woda??macie jakies ssoje doswidczenia?? z gory dziekuje za odpowiedz:)
    • 12.12 miałam usuniętą 4, ponieważ był tam rozwijający się stan zapalny lekarka uprzedziła mnie że wytworzony skrzep zostanie rozpuszczony przez beztlenowce i pewnie wytworzy się suchy zębodół. I tak się stało, chodzę od tamtej pory na opatrunki co 2 dzień. Płacę za każdy i powiem szczerze nie mam już pieniędzy na kolejne. A nadal boli i rwie, więc pewnie powinnam pójść jeszcze kilka razy. Czy to,że nie pójdę może mi zaszkodzić inaczej niż bólem? Będę płukać wodą utlenioną i solą, popros...
    • Strasznie boli mnie gardło. Tak na anginę. Zawsze pomagał mi cholinex. Teraz pani w aptece powiedziała mi że nie wolno. Gardło strasznie ale to strasznie boli. Macie jakieś pomysły z domowych sposobów, przy 7 miesięcznej ciązy???
    • Pomóżcie, bo boli coraz bardziej, a jutro pewnie będzie już kaszel i katar.
    • nie chce mi sie zagoic lewa dziurka. ucho boli i ropieje. 2 dni temu wyciagnelam kolczyk i przemywam woda utleniona. mam wrazenie ze ta dziurka mi zarosla , ale czy to jest mozliwe po 2 dniach? jak probuje wlozyc kolczyk to nawet sie nei zaczepi... czy bede musiala po zagojeniu jeszcze raz przekluc ?
    • po goleniu okolic bikini - nawet przy uzycie pianki i dobrym nawilzeniu powstaja mi krostki... a ze jestem na awfie... to troche to utrudnia mi zycia...jak ich sie pozbyc? uzywalam hydrocorizonu...pomocy
    • Cześć. Mam problem- od wczoraj mam spuchnięte, rozpulchnione, bolące i lekko krwawiące dziąsła. Byłam u dentystki- poleciła przepłukiwanie jamy ustnej szałwią, rumiankiem i wodą utlenioną. Niestety, to nie pomaga! Jestem po transwerze zarodków, więc moge być w ciąży- dlatego antybiotyk i silne środki nie wchodzą w grę. Co zastosować, żeby choć trochę pomogło? Pozdr.
    • kiedy zdejmę kolczyki na uszach mam pełno ropy.. jak jej sie pozbyć?? ;/
    • dziewczyny jutro mam ważne spotkanie i nie moge się rozchorować a czuje jak mi gardło i migdałki puchną ,coraz gorzej przełykam. Co zrobić ,żeby nie rozwinęło się jeszcze bardziej? Płukanie od godziny wodą z solą niestety nieweile pomaga.
    • pępek(6)

Mam mały problem od kilku dni. Otóz pojawiła mi się w pępku wydzielina podobna do ropy, nie ma ona żadnego zapachu i jest koloru żółtego. Przepraszam za taki obrazowy opis.Nie mam żadnego skaleczenia i nic w pępku nie widzę.Trochę mnie boli jak dotykam. Może ktoś wie co to może być. Czy to koniecznie wymaga wizyty u lekarza? Będę wdzięczna za odpowiedzi. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się