wronki

(28 wyników)
  • No i na finiszu zawaliłem... zapomniałem o 29 kolejce, miałem problem z netem i z czasem. Może jakoś mi wybaczycie. A więc po kolei: wyniki 27 i 28 kolejki: www.republika.pl/bachus69/28kolejka.html i zestaw par 30 kolejki: 1. Legia Warszawa - Wisła Kraków 2. Górnik Łęczna - Górnik Zabrze 3. GKS Bełchatów - Amica Wronki 4. Groclin Dyskobolia - Korona Kielce 5. Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 6. Odra Wodzisław - Wisła Płock 7. Pogoń Szczecin - Lech Poznań 8. ...
  • 1. Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2. Legia Warszawa - Amica Wronki 3. Górnik Łęczna - Korona Kielce 4. Odra Wodzisław - Polonia Warszawa 5. GKS Bełchatów - Zagłębie Lubin 6. Groclin Grodzisk - Wisła Płock 7. Arka Gdynia - Pogoń Szczecin 8. Cracovia Kraków - Lech Poznań
  • www.republika.pl/bachus69/25kolejka.html 1. Korona Kielce - Wisła Kraków 2. Górnik Zabrze - Amica Wronki 3. GKS Bełchatów - Lech Poznań 4. Górnik Łęczna - Wisła Płock 5. Cracovia Kraków - Pogoń Szczecin 6. Arka Gdynia - Odra Wodzisław 7. Legia Warszawa - Zagłębie Lubin 8. Polonia Warszawa - Groclin Grodzisk
  • Korona Kielce - Górnik Zabrze Amica Wronki - Arka Gdynia Lech Poznań -Górnik Łęczna Polonia Warszawa - GKS Bełchatów Pogoń Szczecin - Groclin Dyskobolia Odra Wodzisław - Cracovia Kraków Wisła Kraków - Zagłębie Lubin Wisła Płock - Legia Warszawa
  • Jako, że liga przyspiesza, musiałem wziąć się w garść :) Aktualna, najnowsza klasyfikacja po meczach zaległych z 18 i 19 kolejki jest tutaj: www.republika.pl/bachus69/typernew.html Zestaw par 24 kolejki, mecze we wtorek i środę (11/12 kwietnia): 1. Arka Gdynia - Cracovia 2. Groclin Grodzisk - Odra Wodzisław 3. GKS Bełchatów - Pogoń Szczecin 4. Górnik Łęczna - Polonia Warszawa 5. Legia Warszawa - Lech Poznań 6. Wisła Kraków - Wisła Płock 7. Górnik Zabrze - Zagłębie Lu...
  • Mały szok przeżyłem licząc punkty za 22. kolejkę. Pobity został rekord kolejki - jaro112 zdobył 26 punktów i został nowym liderem. Przy tej okazji garść statystyk: - średnia punktów na kolejkę wynosi 7,71 - kolejka z najmniejszą średnią, co zrozumiałe - 18 (4,43- ale jeszcze 4 mecze do rozegrania) - kolejka z największą średnią, oczywiście 22. - aż 12,35 Szczegółowa klasyfikacja oczywiście pod znanym wszystkim adresem :) www.republika.pl/bachus69/22kolejka.html Zestaw par 23 ko...
  • Miejmy nadzieję, że tym razem w całości: Legia Warszawa - Cracovia Kraków Korona Kielce - Lech Poznań Górnik Łęczna - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin Zagłębie Lubin - Wisła Płock Amica Wronki - Polonia Warszawa Arka Gdynia - GKS Bełchatów Wisła Kraków - Odra Wodzisław Klasyfikacja jutro wieczorem, bo utrudnione zostało wstawianie jej na forum.
  • Na początek wyniki 18 kolejki: Cracovia - Górnik Zabrze 1-2 Legia Warszawa - GKS Bełchatów 1-0 Amica Wronki - Odra Wodzisław 4-0 Wisła Kraków - Groclin Dyskobolia 2-1 Teraz krótkie informacje od prowadzącego: 1. Jeżeli ktoś z jakichkolwiek powodów nie może zatypować na Forum, proszę o przesyłanie swoich typów na bachus69@gazeta.pl 2. Na początku każdej rundy są problemy, więc i teraz chciałbym wyjaśnić pewne wątpliwości co do tożsamości typujących: a) robertt2 - mona11 - spr...
  • Zestaw par Arka Gdynia :Lech Poznań Wisła Płock - Polonia Warszawa Amica Wronki - Cracovia Legia Warszawa - Górnik Łęczna Odra Wodzisław Śląski - Korona Kielce Dyskobolia Grodzisk- Górnik Zabrze GKS Bełchatów - Wisła Kraków Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin(przełożony)
  • Zestaw par Arka Gdynia - Górnik Zabrze Wisła Kraków - Amica Wronki Legia Warszawa - Korona Kielce Górnik Łęczna - Zagłębie Lubin GKS Bełchatów - Wisła Płock Dyskobolia Grodzisk - Lech Poznań Cracovia - Polonia Warszawa Odra Wodzisław - Pogoń Szczecin
  • Zestaw par Arka Gdynia - Amica Wronki Górnik Zabrze - Korona Kielce Legia Warszawa - Wisła Płock Górnik Łęczna - Lech Poznań GKS Bełchatów - Polonia Warszawa Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Pogoń Szczecin Cracovia - Odra Wodzisław Śląski Zagłębie Lubin - Wisła Kraków
  • Zestaw par Arka Gdynia - Korona Kielce Amica Wronki - Zagłębie Lubin Górnik Zabrze - Wisła Płock Wisła Kraków - Lech Poznań Legia Warszawa - Polonia Warszawa Górnik Łęczna - Pogoń Szczecin GKS Bełchatów - Odra Wodzisław Śląski Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski - Cracovia Klasyfikacja msc. nick 7 kolejka razem 1.patrax 19 78 2.dennis26 15 77 3.misiu.b 11 74 4.ceyvol 12 73 5.t-clapek 14 68 6.sqbi77 16 65 7.ogonmistrz 10 63 8.gregorbird 13 61 9.marwi75 11 ...
  • Kolejna edycja Piłkarzyków i kolejna edycja Typera, do którego jak zwykle serdecznie zapraszam. Jako, że jest to początek nowego sezonu, oto reguły Typera, które nigdy się nie zmieniają. 1. Typujemy tylko mecze Ligi Polskiej rundy jesiennej sezonu 2005/2006. 2. W zabawie może wziąć udział każdy. 3. W wątkach oznaczonych kolejnymi numerami będą pojawiać się (najczęściej już w poniedziałek) zestawy par najbliższej kolejki ligowej. 4. Typujemy w wątku dotyczącym danej kolejki do godz...
  • Wyniki prawdopodobnie jutro rano. Zestaw par: 1. Amica Wronki - Cracovia Kraków 2. MKS Pogoń Szczecin - Odra Wodzisław 3. Wisła Płock - Legia Warszawa 4. GKS Katowice - Górnik Zabrze 5. Polonia Warszawa - Lech Poznań 6. Wisła Kraków - Groclin-Dyskobolia 7. Górnik Łęczna - Zagłębie Lubin
  • Daje swoje typy bo mi net rzadko działa:| ------------------------------------------------------------------------------ -- Moje typy: Gornik Leczna - Amica Wronki 2-1 Wisla Plock - Cracovia Krakow 1-2 GKS Katowice - Odra Wodzislaw 2-1 Pogon Szczecin - Zaglebie Lubin 2-0 Groclin Grodzisk - Lech Poznan 3-1 Polonia Warszawa - Legia Warszawa 1-2 Wisla Krakow - Gornik Zabrze 3-1
  • Przepraszam, ale nie miałem dostępu do neta. W związku z tym mecz Cracovia - Wisła nie będzie liczony. Wszystkie typy w wątku dot. 20 kolejki będą oczywiście uznane. Odra Wodzisław - Groclin-Dyskobolia Cracovia Kraków - Wisła Kraków Górnik Zabrze - Górnik Łęczna Amica Wronki - GKS Katowice Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa MKS Pogoń Szczecin - Wisła Płock Legia Warszawa - Lech Poznań
  • Zestaw par 1-4 maja: 1. Górnik Łęczna - Wisła Płock 2. Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3. Groclin-Dyskobolia - Cracovia Kraków 4. GKS Katowice - MKS Pogoń Szczecin 5. Lech Poznań - Odra Wodzisław 6. Polonia Warszawa - Amica Wronki 7. Górnik Zabrze -Legia Warszawa msc. nick 19 kolejka razem 1. krzrek 11 58 2. bachus69 12 49 3. rejmistrz 10 41 4. lucasemperor 10 40 5. tomek301 9 40 6. kiwny 8 37 7. chudzinski 7 35 8. mirekl3 15 34 9. orso83 4 33 10. ssignum 1...
  • Punktację policzę jutro (piątek), bo dziś nie mam ani minuty. Sorry. Zestaw par: 1. Legia Warszawa - Górnik Łęczna 2. Odra Wodzisław - Górnik Zabrze 3. Cracovia - Lech Poznań 4. Zagłębie Lubin - Dyskobolia Grodzisk 5. Amica Wronki - Wisła Kraków 6. Pogoń Szczecin - Polonia Warszawa 7. Wisła Płock - GKS Katowice POWODZENIA ! ! !
  • Dokończenie 14 kolejki: 1. Cracovia Kraków - Zagłębie Lubin 2. Amica Wronki - Odra Wodzisław 3. Górnik Zabrze - Wisła Płock 4. Lech Poznań - GKS Katowice
  • Pierwszy mecz w sobotę o 18:00. Klasyfikacja będzie w późniejszym terminie, bo inaczej po tych przerwanych meczach bym się pogubił. Zestaw par: 1. Odra Wodzisław - Górnik Łęczna 2. Cracovia - Legia Warszawa 3. Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze 4. Amica Wronki - Lech Poznań 5. Pogoń Szczecin - Dyskobolia Grodzisk 6. Wisła Płock - Wisła Kraków 7. GKS Katowice - Polonia Warszawa POWODZENIA !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się