Dodaj do ulubionych

Biżuteria !! belleju.com

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 12:33
zamknięty
Na tej stronce chciałabym kupić biżuterię ale nie wiem jak ona się sprawdza i w ogole nie wiem jakiej jakości, bo na zdjeciu wyglada to fajnie a jak jest na prawde? Piszcie jak ktoś juz miał styczność z nimi ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Biżuteria !! belleju.com IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.13, 13:32
      zamknięty
      Nie przekonasz sie jak nie kupisz , bo na szczerą opinie to nie ma co liczyć , sama zajrzę z ciekawości .
    • Gość: marika6756 Re: Biżuteria !! belleju.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 08:39
      zamknięty
      Kupuj tam :) Ja kupuję i jestem zadowolona. Często zdarza mi się kupić tam jakiś drobiazg. Warto tam zajrzeć. Jeszcze musze dodać, ze niektóre serie są bardzo unikatowe, więc przy tym nie trzeba się martwić, ze ktoś będzie miał podobną biżuterię do nas bo prawdopodobieństwo jest bardzo małe wtedy :)
      • Gość: ixi bixi Re: Biżuteria !! belleju.com IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 10:41
        zamknięty
        Ja również jestem zadowoloną klientką tego sklepu i śmiało polecam
    • roteiroo Re: Biżuteria !! belleju.com 10.06.13, 08:50
      zamknięty
      Szybko wysłali mi zakupiony towar. Wielki plusik za szybką realizację
      • kromerek17 Re: Biżuteria !! belleju.com 10.07.13, 12:25
        zamknięty
        A nie kupowałaś/eś czasem zegarka? Bo ja chciałbym taki nabyć a nie wiem czy warto. Wyglądają fajnie, ale czy są trwałe?
        • robcio5678 Re: Biżuteria !! belleju.com 15.07.13, 09:10
          zamknięty
          Ja tam zamawiałem i mam już od jakiegoś czasu. Trzyma się dobrze w ogóle się nie niszczy wygląda kapitalnie. Sam bym w sumie nigdy nie znalazł tej stronki ale żona mi pokazała te zegarki bo ona tam zamawia biżuterię.
    • Gość: maga Re: Biżuteria !! belleju.com IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.06.14, 13:09
      zamknięty
      ja nie polecam tego sklepu, zamówiłam u nich grzebyk ślubny ale przez 2 tygodnie nie raczyli mi go dostarczyć i ostatecznie zostałam bez ozdoby do włosów, zupełny brak profesjonalizmu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka