Dodaj do ulubionych

Generator Zdrowia IN-H1

15.11.11, 11:37
Zapraszam do zapoznania się z urządzeniem, którego skuteczność potwierdziło już wielu użytkowników.
Kliknij > Generator Zdrowia
Obserwuj wątek
    • lekarzspecjalista Re: Generator Zdrowia IN-H1 05.12.11, 21:53
      Posuwasz pitoły - zacytuję:
      "Rezultaty są podobne do leczenia klimatem lasu, gór i morza."
      Czyli wałbrzyski klimat jest podobny do tych rezultatów!
      Gratuluję bezczelności i cynizmu w łowieniu naiwnych frajerów.
      • Gość: jonizator Re: Generator Zdrowia IN-H1 IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.12.11, 08:01
        Tak się składa Panie doktorze, że jestem wynalazcą tego urządzenia. Nie miał Pan mojego urządzenia, nie testował Pan i wyraża Pan się w sposób pogardliwy mówiąc: "Posuwasz pitoły", "Gratuluję bezczelności i cynizmu w łowieniu naiwnych frajerów". Proszę zatem przeczytać:
        www.jonizator.pl/gif/1sanatorium_wojnowo.jpg
        www.jonizator.pl/gif/2dr_Lozinska.jpg
        Wypowiedź Pana dr hab. Zbyszko Malewski, malewski(malpa)xl.wp.pl
        www.elektroda.pl/rtvforum/topic686522.html#4982353
        Jak Pan to przeczyta by można mówić dalej, ale bez obrażania się wzajemnie zwłaszcza, że mówi Pan, że jest Pan: lekarzspecjalista
        Pozdrawiam.
        Mirosław Sobolewski, jonizator@jonizator.pl
        • lekarzspecjalista Generator IN-H1 bez korzystnego wpływu na zdrowie! 07.12.11, 22:11
          Przeczytałem,
          podtrzymuję negatywną opinię.
          Naprawdę szkoda czasu na hohsztaplerskie zagrywki.
          Opinie jest wyraźnie niezachęcająca do zakupu jonizatora, cytuję:
          "wyrażenie obiektywnej opinii dotyczącej korzystnego wpływu ....wymaga naszym zdaniem dłuższej obserwacji".
          A to, że mąż Pani Łozińskiej "lepiej śpi w nocy ..." .
          Ale jest Pan odważny, że podał link do krytycznej opinii.
    • lekarzspecjalista Re: Generator Zdrowia IN-H1 07.12.11, 22:42
      Ach, jeszcze to:
      Napisal Pan:
      Badania naukowe wielu uczonych potwierdziły, że dowolna koncentracja atomów H1 wpływa wyłącznie pozytywnie na organizmy ludzi, roślin i zwierząt, bez jakichkolwiek skutków ubocznych.
      Proszę podać:
      1. Jakie badania
      2. Jakich uczonych
      3. Dane dotyczące publikacji i niezależnych recenzji.
      Powinien też Pan wiedzieć, że trudno napisać "bez jakichkolwiek skutków ubocznych". Udowodniłem, że mam alergię na H1.
      Pozdrawiam i proszę nie naciągać naiwnych ludzi.
      • generator_zdrowia Re: Generator Zdrowia IN-H1 02.01.12, 07:39
        Chętnie podejmiemy z Panem dyskusję drogą e-mailową, również przez telefon - proszę o podanie danych kontaktowych na adres podany na stronie internetowej urządzenia.
      • makto12 Re: Generator Zdrowia IN-H1 30.11.17, 23:13
        panie lekarzu specjalisto...uczyli pana w szkole na medycynie o jonach ujemnych i ich wplywie na dzialanie komorek w organizmie, uczyli pana o bioelektryce? O tym ze od prawidlowego pola elektrostatycznego ciala zalezy miedzy innymi dzialanie ukladu sercowo-naczyniowego, przy zawalach serca podstawą jest pobudzanie poprzez ladunek jonow ujemnych. To jeden z najwazniejszych elementow istnienia takiego "czegos", jak "sila witalna organizmu". Wiec zanim Pan panie specjalisto bedzie reagowal jak neandertalczyk to radze wrocic do podstaw medycyny. Wiem ze niezlego wskrzesilem dinozaura tym postem, ale dla nastepnych poszukiwaczy takich urzadzen chcialbym by podobni lekarze ktorzy wyzej sie wypowiedzieli jesli maja cos robic to tka by nie szkodzili...jak chcecie to dalej siedzcie w jaskiniach wlasnych metodologicznych i materialistycznych przekonan.
        • makto12 Re: Generator Zdrowia IN-H1 30.11.17, 23:16
          ps. w gorach, lasach i szczegolnie nad morzem czyli otwartych przestrzeniach jest potezna ilosc jonow ujemnych.
          polecam opracowania amerykanskich naukowcow o budowach generatorow jonowych dla kosmonautow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka