Gość: Budda IP: *.unl.edu 07.03.01, 21:22 "Wybory w USA" Siodmego listopada Ten narod durny Zlozy swe prochy do texaskiej urny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hannah Re: Fraszka no.1 IP: *.tele2.pl 13.03.01, 18:27 co za bzdury, i to ma byc fraszka??? naet nie czytam fraszki numer dwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Fraszka no.1 IP: *.unl.edu 13.03.01, 20:06 "To byla fraszka ma droga Hannoh widac, zes politycznie nie zorientowanno". Budda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 12:55 polityka to rzecz brzydka i dlatego powiem szczerze zamiast sledzic los wyborow wole jezdzic na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Fraszka no.1 IP: *.unl.edu 11.04.01, 20:18 Jezdzi Hanja na rowerze i nie mysli o liderze. Moral z tego plynie znany Nie glosujesz ? tos przegrany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.unregistered.formus.pl 12.04.01, 11:37 kto przegrany, kto wygrany - nie wiadomo, mój kochany. nie wiadomo też dokładnie kto zostanie, kto odpadnie. Ja na pewno, bo, niestety muszę iść - - robić kotlety. P.S. Nie jeżdżę już na rowerze. Wolę spędzać cas w operze. (no, nie, tu jeż przesadziłam, nienawidzę opery! ale dostałam malutkiego fisia od tych rymów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Fraszka no.1 IP: *.unl.edu 12.04.01, 17:34 Ot, prawdziwe kobiety nakreca, nakreca a gdy zechcesz wyjasnien to one w ... kotlety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.unregistered.formus.pl 13.04.01, 10:05 nie bądź zły, zrozum mnie raczej. Muszę też spędzać czas inaczej niż tylko rymy składać niezbyt mądre. Dlatego proszę o wyrozumiałość i życzę Wesołych Świąt - żeby nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Fraszka no.1 IP: *.unl.edu 13.04.01, 15:34 I ja dzis Tobie ma Droga Hanju zycze sukcesow w jaj malowanju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 19:05 Dziękuję, Buddo. Twe fraszki krótkie sprawiły, że chyba porzucę dziś wodkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budda Re: Fraszka no.1 IP: *.unl.edu 13.04.01, 19:54 Dzieki o Panie ze moje fraszki odciagnely ma Hanje od flaszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.01, 14:20 I mogę dodać, że "na dzień dzisiejszy" mam z tego powodu ból głowy ciut mniejszy. Na Ciebie, Buddo niech spływa natchnienie, byś mi w trudnych chwilach dawał ukojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Fraszka no.1 IP: *.solutions.net.pl 15.04.01, 00:04 znowu ty niech cie szlag trafi ty pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Fraszka no.1 IP: *.solutions.net.pl 14.04.01, 23:28 powinienzes zmienic sobie nicka z Budda na Buca dla ciebie mala roznica a jaka ulga dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Fraszka no.1 IP: *.solutions.net.pl 15.04.01, 00:01 wsadz sobie wdupe swoje zasrane fraszki.chyba jestes za glupi zeby co kolwiek pisac.czy juz sie gdzies leczyles psychicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanja Re: Fraszka no.1 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.01, 20:42 ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryś Re: Fraszka no.1 IP: 213.77.24.* 02.07.01, 14:45 miło sobie fraszkujecie haniu, buddo a jam w klozecie i jest mi truddno i jeszcze przeczytam fraszki ze dwie i ulga wielka spłynie na mnie Odpowiedz Link Zgłoś
radekjak Re: Fraszka no.1 05.07.01, 21:13 Fraszka no.2 Mialam ci ja mialamcija mi alam, ci ja Ps.nie mowi sie ci tylko tobie Odpowiedz Link Zgłoś