Dodaj do ulubionych

ozdoby śwąteczne w TVN Style

12.12.04, 20:20
Jutro,czyli w poniedziałek,o godz 21 w TVN Style będzie Miasto Kobiet,którego
tematem będą własnoręcznie zrobione prezenty,ozdoby świąteczne.Będzie malarka
z Warszawy która maluje piękne anioły (rewelacja) i pani z Krakowa która
pokaże łatwy sposób na śliczne bombki.Nieskromnie dodam że będę również ja i
pokażę w bardzo okrojonej wersji wykonanie moich decoupage'owych bombek.smile))))
Zapraszam
Obserwuj wątek
    • qlka_79 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 00:01
      Szkoda, że nie mam tego programu w mojej kablówcesad
      A czy ta pani malarka od aniołów ma swoją stronę?
    • kragmel Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 00:03
      czy ja dobrze kojarzę, że oni potem to powtarzają o różnych porach w ciągu
      całego tygodnia? bo muszę się do rodziców wprosić na oglądanie Greglis wink a o
      21 to już mama śpi, a tata mecze ogląda ;P
    • caltha5 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 06:57
      Dzięki, że nas o tym powiadomiłaś. Zapisałam to sobie na dużej kartce, aby nie
      przegapić smileJuż się nie mogę doczekać, szczególnie na Twoje bombki, bo to mnie
      najbardziej interesuje. Pozdrawiam.
    • toxicloki Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 08:13
      buuusad a ja nie mam jeszcze tego kanalusad wczoraj specjalnie "przelecialam"
      wszystkie i nicsad zaskarze UPCsuspicious romantice dali,wszystkie inne tvn-owskie tez a
      tego jedynego(no,poza tvn24wink niesadchlip chlip chlip... placze sobie ja i moje
      zepsute okosad
      • kosda Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 19:26
        Czy to chodzi o" magazyn style" w TVN24 ?
        • miska_malcova Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 19:36
          dziewczyny, oglądałam. I nie gorączkujcie się. Rzeczy, które wykonała
          zaproszona pani były takie sobie (niejednokrotnie widziałam piękniejsze u Was).
          Ale program jak to w TVN Style pozyteczny
        • toxicloki Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 19:42
          nie,o ten nowy kanal tvn style.choc moze sie zlituja i puszcza na tvn 24.w
          poprzednim poscie sie niedokladnie wyrazilam -dali wszystkie ktorych i tak nie
          ogladam za wyjatkiem tvn24 ktory lubiewink
          • kosda Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 19:53
            O rany, to ja tez go nie mam. Prawde mowiac nie wiedziałam nawet , ze taki
            powstał. Przeszukalam jednak i nie ma. Ale co ja tu mam w ogole .Wyprowadzę sie
            w koncu chyba smile
        • greglis Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 19:48
          Kosda,niestety to osobny kanał,dostępnu chyba na cyfra+ i jakie innej
          kablówce.Generalnie cały przeznaczony dla kobiet.Ja mam UPC i nie mam tego
          kanałusad(((
          • kragmel Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 20:27
            w asterze jest.
          • toxicloki Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 10:36
            jak znam zycie to jeszcze misiac-dwa trzeba bedzie poczekac, zanim UPC doda ten
            kanal.z kazda nowoscia tvn`owska tak bylo.Tez mam UPC (najwyzszy pakiet) ale
            kurde co z tego,jak tak naprawde to wartych ogladania jest 6 kanalow....(jak dla
            mnie)
    • dczeraniuk Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 22:04
      Widzialam smile. Bardzo sympatyczny i cieply, przedswiateczny program. Gratulacje!
    • caltha5 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 13.12.04, 22:29
      Program bardzo fajny. Greglis, wypadłaś świetnie! My już znamy Twoje piękne
      rzeczy, a i tak za każdym razem zachwycają. Dzięki za informacje o programie.
      • maja281 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 00:30
        Też oglądałam nie dość że robisz piękne rzeczy( butelka którą pokazywała
        Roglaska była przepiękna!!!) to jeszcze jesteś wyjątkowo urodziwą kobietąsmile.
        Mam nadzieję że się nie obrazisz, za ten komentarz dość bezpośrednismile.
        • galeriafilizanka ale... 14.12.04, 01:14
          ...mi robicie apetyt na ten kanał tv smile mam coraz większą ochotę, aby obejrzeć,
          cały etap tworzenia. nie tylko na zdjęciach, ale tak jak w tym programie (nie
          widziałem) krok po kroku smile
          • dzavala Re: ale... 14.12.04, 08:55
            Nie rób sobie apetytu, bo w tym akurat programie i tak byś nie zobaczył procesu
            tworzenia pięknej bombki krok po kroku. Greglis niestety nie miała możliwości
            tego pokazać, bo nie było na to czasu. Program był dość zdawkowy (chyba z racji
            czasu), ale dzieła Greglis - piękne.
            Ogólnie program sympatyczny, ale dość ogólny.
            • greglis Re: ale... 14.12.04, 09:22
              to mi się bardzo nie podobało.Miałam naprawdę bardzo okrojony czas,a wolałabym
              na spokojnie krok po kroczku pokazywać cały proces.Nie wiem jak to w końcu
              wyszło w całości bo nie mam w domu TVN Style, ale na pewno z tego cośmy
              pokazały jeszcze sporo wycieli bo czas antenowy za krótki był sad((
    • dzavala Re: pytanie do Greglis 14.12.04, 08:59
      Cały czas gnębi mnie ta Twoja bombka - białe kwiaty na bardzo ciemnym tle.
      Zlituj się i zdradź tajemnicę - czy naklejałaś kwiaty na białą bombkę i potem
      pracowicie uzupełniałaś tło, czy robiłaś to jakoś inaczej?
      • greglis Re: pytanie do Greglis 14.12.04, 09:18
        Taak,wycięte motywy zawsze przyklejam na jasne tło a potem jak chcę mieć ciemne
        tło to pędzelek w garść i kilka godzin mam z głowy smile))
        • toxicloki a moze by tak... 14.12.04, 10:43
          Greglis programu nie widzialam,bo nie mam tego kanalu,widzialam za to twoje
          dziela na fotkach -cudeńka!(do dzis szczeki nie moge podniesc z
          podlogi...).Mialabym taka mala propozycje.. moze bys nakrecila taki filmik
          (oczywiscie jesli masz czas i mozliwosci!!) dla nas?Wrzuciloby sie go na jakis
          serwer czy nawet gdzies tutaj na frum i kazdy zadny wiedzy moglby zobaczyc jak
          to robia fachowcy?Wiem ze to by bylo czasochlonne i w ogole ale wiem tez ze nie
          ja jedna bym z radosci skakala gdybym miala mozliwosc zobaczenia takiego
          filmu!(najlepiej kilka razy z rzeduwink))
          pozdrawiamsmile
    • sgosia5 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 10:01
      Przegapiłam!!! Może wiadomo, czy i kiedy będzie powtórka?
      • kerstin_wow Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 16:57
        powtorka? -nie wiem, ale wiem jedno- masz slodka coreczke!
        :0)
      • kiciun Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 17:23
        Ja też przegapiłam, napisałam sobie kartkę, że to dziś, a to było wczoraj sad. O
        ja głupia.... A ja ten program mam, buuu. No nie przeżałuję.
      • sgosia5 Re: ozdoby śwąteczne w TVN Style 14.12.04, 19:44
        Słuchajcie, widziałam dziś ok. 13.30 ! Akurat przypadkiem włączyłam i się
        zaczynało! Po prostu piękne, oczywiście Twoje greglis były najlepsze! Więc
        pewnie program powtarzają dość często, tylko pewnie o różnych porach.

Przyznam, że ja na razie od niedawna zaczęłam odwiedzać to forum, bo siedę z
        dzieckiem w domu i zaczęłam szukać "natchnienia" na ozdoby świąteczne. a
        prewijający się na forum temat decoupage odstraszał mnie samą nazwą, ale jak
        zobaczyłam w programie, na czym to polega, to nabrałam ochoty!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka