jolasek77 09.01.05, 22:14 a ja jakos jestem smutna i ogolnie jest mi zle, i nawet nie chce mi sie nic robic "artystycznego"... a na domiar tego... mam dzis urodziny... i taki humor Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotkal1 Wszystkiego najlepszego... 09.01.05, 22:21 ... w dniu 18-tych urodzin, a przede wszystkim polepszenia nastroju, bo wtedy wszystko bedzie piękniejsze. Całuję urodzinowo - Kaśka Odpowiedz Link
iza1233 Re: Wszystkiego najlepszego... 09.01.05, 22:32 Jolu, wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń. A dzisiejszy dzień już się kończy, jutro na pewno poczujesz się lepiej (czego oczywiście życzę Ci przede wszystkim) Pozdrawiam bardzo iza Odpowiedz Link
kragmel ejże 09.01.05, 22:28 koniec z tym nastrojem, Jolasku! bo po głowie dostaniesz decoupage-owanym pudłem samych dobrych zdarzeń ci życzę <cmok> <cmok> Odpowiedz Link
mampka Sto lat sto lat robótek ręcznych 09.01.05, 22:31 w Twoje urodzinki przytulam Cię serdeczniei cieplutko, życząc wszystkiego co dobre i dużo czasu na robótki Odpowiedz Link
jolasek77 Re: :( 09.01.05, 22:31 juz mi ciut lepiej, szczegolnie jak pomysle, ze ladnym pudlem po glowie dostane... hmmm.../nie szkoda go?/ Odpowiedz Link
kragmel Re: :( 09.01.05, 22:36 jolasek77 napisała: > juz mi ciut lepiej, szczegolnie jak pomysle, ze ladnym pudlem po glowie > dostane... hmmm.../nie szkoda go?/ coś ty, i tak zrobię następne bo ja lubię robić. a posiadać to już mniej. Odpowiedz Link
qlka_79 pfffff --> na świeczkę! 09.01.05, 22:31 Jej, wszystkiego naj naj naj naj!!! Mnóstwa pomysłów. Kasy na ich realizajcę. Zachwyconych klientów i obdarowanych. A przede wszystkim - szczęścia!!! Odpowiedz Link
zielony_listek To przejściowe... 09.01.05, 23:12 Nie martw się jolasku, jeśli jest Ci bardzo źle to znaczy, że teraz może być już tylko lepiej! I tego Ci życzę Wszystkiego najlepszego! Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
lamarta Joalsku:-) 09.01.05, 23:22 Wszystkiego naj naj naj, usmiechu i szczęścia I nie smuć się, fajna z ciebie dziewczyna Lubię cie forumowo i serwetkowo Odpowiedz Link
jolasek77 :))) dziekuje... 10.01.05, 00:58 oj dziewczyny dziewczyny... lezka sie w oku kreci, bo ja taka wlasnie jestem, ze zaraz sie wzruszam i niby smutno, a w duszy sie smutek z radoscia miesza jak czytam takie slowa, co uskrzydlaja... czestuje wiec tortem urodzinowym w wyobrazniach naszych, choc to juz wczoraj byl ten dzien Odpowiedz Link
mmsol Re: :))) dziekuje... 10.01.05, 07:32 Jolu ! Wszystkiego co najlepsze , zdrowia zdrowia zdrowia reszta się jakoś ułoży .. I umiejętności cieszenia się z tego co mamy -sobie samej też tego życze bo czasem każdy ma doła. Ja miałam ur 7-go też nie tryskałam radością ..no ale ja miałam zmianę kodu mmsol Odpowiedz Link
jolasek77 mariollll 10.01.05, 11:36 och, szkoda, ze nie wiedzialam, wyslalabym jakas kartke recznie robiona wszelkich dobroci od losu i spelnienia choc czesci marzen!!! Odpowiedz Link
mmsol Re: mariollll 10.01.05, 11:47 Dzięki Jolciu ! Liczą się chęci ...aż miło mi się zrobiło! Dzisiaj po pracy idę na pocztę i wysyłam Ci obiecane serwetki. Nawiasem mówiąc kopertę noszę już od czwartku..z domu do pracy i z pracy do domu, raz doszłam na pocztę ale o 1 minutę za późno . mmsol Odpowiedz Link
jolasek77 Re: mariollll 10.01.05, 11:57 powiem, ze rozumiem, bo sama czesto tak mam, ze list napisany, nawet ze znaczkiem koperta, poczta w sumie niezbyt daleko, a ja tak chodze i chodze i wrzucic do skrzynki nie moge pozdrawiam! Odpowiedz Link
sasanka21 cofnijmy się do 7-go stycznia ;) 10.01.05, 12:10 troche spóźnione, ale co tam . . . wiedzieć nie mogłam wszystkiego naj, naj a zdrowia przede wszystkim, bo jak zaznacza Jolasek, to jest najważniejsze do tego jeszcze uśmiechu i miłości i mamy gotowego szczęśliwego człowieczka. sasanka tez Kozica Odpowiedz Link
agata781 Re: :( 10.01.05, 09:52 W dniu urodzin twoich wznoszę życzeń wianek niech Ci się uśmiecha wieczór i poranek niech znikają precz gorycze z głębi serca Ci to życzę)) Trzym się bardzo mocno.Właśnie zaczyna się ostra jazda w dorosłość! )) Odpowiedz Link
sasanka21 W dniu urodzin Twoich 10.01.05, 11:39 wszystkiego co najlepsze mogłoby Cię spotkać, niech Cię spotka i oby takie smutne dni, jak wczorajszy już Cię nie dopadały tym bardziej moje życzenia są od serca, bo znalazłam drugiego Koziorożca na forum ja mam dzis urodziny - więc poświętuj jeszcze ze mną Jolasku )) a zeby jeszcze tego było mało, to jutro mam imieniny - i to ja mam powody do zmartwień, bo zazwyczaj dostaję tylko jeden prezent (!!!) więc głowa do góry - pewnie tak nie masz namieszane co? Za to mój M. musi być przez dwa dni grzeczny i przymilny uściski sasanka Odpowiedz Link
jolasek77 Re: W dniu urodzin Twoich 10.01.05, 11:46 w takim razie i ja sle najlepsze zyczenia, przede wszystkim zdrowka, bo bez niego zle /oj wiem co mowie!/, do tego samych dobroci od losu dzis, jutro za kilka lat... oczywiscie pomnazam zyczonka przez dwa u mnie tak jakos sie sklada, ze tez dostaje prezent za dwie okazje: swiateczno-urodzinowy a tak na marginesie 'mmsol' miala urodziny 7go, wiec... jeszcze troszke a uzbiera sie nas caly klan styczniowych pan Odpowiedz Link
mmsol Re: W dniu urodzin Twoich 10.01.05, 12:09 Witam Sasanko ! Wszystkiego dziś Ci życzę co dobre, szczęśliwe, miłe. Co budzi uśmiech,radość i ciszą napełnia chwile... No i kwitnij nam cały rok (nie tylko na wiosnę jak to mają w zwyczaju sasanki). mmsol Odpowiedz Link
sasanka21 Re: W dniu urodzin Twoich 10.01.05, 12:11 chyba w tym sasmym czasie pisałyśmy sobie życzenia ))))) Odpowiedz Link
sasanka21 Re: kragmel życzy: 10.01.05, 16:43 dziekuję, dziękuję dostałam fajowe dżinsy , takie jak chciałam - dwie nogawki maja, więc można potraktowac jako dwa prezenty, nie? i jeszcze troszke z wyprzedzeniem dostałam kozaczki też dwa, więc co? znów musze policzyć jako dwa prezenty Ale z tymi kozaczkami, to problem, bo po pierwsze zimy nie ma a po drugie one białe są - a ja w białych nie bardzo. Coś nie mogę się przekonać do kolotu białego butów a fasonik niczego sobie. Muszę cos wykombinowac z farbowaniem. Ale dekupażyć ich raczej nie będę... ha ha ha.... uściski Odpowiedz Link
swing koziorożcom styczniowym... 10.01.05, 12:21 serdeczności i życzenia: spełnienia arystycznego, ludzkiej życzliwości i codziennego optymizmu... od koziorożca grudniowego Odpowiedz Link
jolasek77 Re: koziorożcom styczniowym... 10.01.05, 12:29 wiec i ty przyjmij spoznione, ale jakze bliskie-choc przeszle, zyczenia naaaaaajjjjjjjllllleeeeppppszzzzzeeeee ))) usciski grudniowo-styczniwe Odpowiedz Link
swing dziękuję... 10.01.05, 12:52 w ten sposób uprawiamy na forum już nie tylko wymianę rad i pomysłów, ale też pozytywnej energii Odpowiedz Link
sasanka21 no to imprezujemy 10.01.05, 12:35 zróbmy sobie wirtualne urodzinki muzyczka w tle, ciacho (dziś piekę - ale naprawde - orzechowca, mniam), kawusia i czekajmy na więcej Koziczek Wszystkiego naj i usmiechu od ucha do ucha buziaki od sasanki a swoją drogę dziękuję za życzenia Odpowiedz Link
mmsol Re: no to imprezujemy 10.01.05, 12:40 No to wnioskuje z naszej rozmowy że koziorożce mają duszę artystyczną)) mmsol Odpowiedz Link
jolasek77 a ja mam ciacho :) 10.01.05, 15:19 pyszne, dziwie sie, ze az tak co prawda wczoraj robione, ale ze gosci nie bylo... no i na noc nasaczylam likierem amaretto (mniam), przelozone galaretka /marmoladka/ mamy roboty - z porzeczek, potem jeszcze druga warstwa czekolady w stylu milky-way /znaczy ciemna i jasna/, a gora - polewa czekoladowa, zdobione... troszke roboty, a jako, ze ok. 2 w nocy, wiec niewyspana jestem znow... czestujcie sie prosze ))) Odpowiedz Link
sasanka21 Re: a ja mam ciacho :) 10.01.05, 16:46 mniam dzis w okolicach drugiej w nocy też juz powinnam mieć orzechowca - jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, więc jutro mogę czuć również senność Odpowiedz Link
mmsol Re: koziorożcom styczniowym... 10.01.05, 12:35 Dziękuję i jak to się mówiło na radyjku CB na którym kiedyś troszkę plotkowałam : lustereczko- czyli tego samego Tobie ! mmsol Odpowiedz Link
bamboo Re: :( zamien na :) 10.01.05, 17:38 walnij sie Jolus klawiatura w ten blond lebek, to Ci sie odpowiednia klepka przestawi i humor bedzie lepszy... zyczen juz nie sle, bo wczoraj zyczylam. wiec ucha do gory i czekamy na pierwsze efekty pracy manualnej! Odpowiedz Link