mroczna_panna 06.03.05, 19:36 Dziewczynki macie jakiśpomysł na zakłądkę do książki?? Chciałabym taką zrobić mojemu lubemu i nie bardzo mam pomysł jak... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewalukas Re: Zakładka 06.03.05, 21:13 Najlepiej zobacz tutaj: images.google.pl/images?q=bookmark&hl=pl&btnG=Szukaj+z+Google%21 Pozdrawiam, Odpowiedz Link
ania_z_poddasza Re: Zakładka 06.03.05, 23:00 eh nie chce mi się przeglądać rzeczy z tamtego linku więc może tam jest coś takiego o czym myślę.Bardzo fajne zakładki robiła kiedyś moja ciocia-papier milimetrowy z nanoszonym wzorem za pomoca różnokolorowych pisaków.potem naklejany na tekturke dla usztywnienia.Dla faceta jest to chyba niezła myśl.Haftowania nie polecam Odpowiedz Link
ewalukas Re: Zakładka 07.03.05, 09:10 pamietam, że moj tato kiedyś jak byłam w szkole podstawowej zrobił mii zakładkę do książki z papierków po cukierkach papierki składa sie odpowiednio kilka razy, a potem wkłada jeden w drugi.efekt końcowy jest super zakładka przypomina jakby warkocz postaram się w wolnej chwili krok po kroku opisac albo foto porobic. pozdrawiam. Odpowiedz Link
ewalukas Re: Zakładka 07.03.05, 10:47 Opis jak wykonac zakładkę, o ktorej wspomniałam wraz z foto znajduje się w OZDOBACH - FOTOGRAFIE. Odpowiedz Link