js771 13.07.07, 20:28 Witam, Czy ktoś wybiera się na wycieczkę do Londynu 19-26 lipca z Orbis Travel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga aga Re: Londyn z Orbis Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 21:22 Bylam z Orbisem W Londynie!!!! 28.06-3.07 tego roku. Polecam, polecam, polecam. Byla to maoja pierwsza wycieczka objazdowa, wiec skali porownawcxzej nie mam. Zdania wycieczki byly podzielone. Ja jestem entuzjastką zwiedzania i dla mnie [program wypelniony byl w 100%...ale znalezli sie tacy ktorym bylo za mało czasu wolnego...Dla mnie rewelacja, naprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
js771 Re: Londyn z Orbis Travel 13.07.07, 23:01 Dzięki! Mam nadzieję, że mój wyjazd będzie równie udany. Nie jestem wymagająca, więc myślę, że będzie ok. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka I jakie wrazenia..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:21 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekoss Re: Londyn z Orbis Travel IP: *.chello.pl 10.01.08, 18:31 Też wybieram sie na tą imprezę ale w terminie wcześniejszym.Jade 1- szy raz do londynu-czy warto wykupic obiadokolacje?Wydają się trochę drogie.Za ile można cos przegryżć?np.jakis hamburger.Czy ktos może podac mi ceny niedrogiego jadła? Odpowiedz Link Zgłoś