sasanka21 29.04.05, 17:05 Życzę wszystkim dużo słońca, odpoczynku i obyście nie wydały/li za dużo kaski na przyjemności, bo pod koniec miesiąca jeszcze jedna majówka a farbki i inne papierki też trzeba mieć za co kupić pogody i lenistwa od sasanki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlka_79 Sasanko Tobie również:) 29.04.05, 21:37 A ja mam zapalenie krtani albo oskrzeli. Nieważne czego, mam tylko nadzieję, że antybiotyk zadziała, bo nie mam szansy na lekarza aż do środy Odpowiedz Link
sasanka21 kuruj sie Qlko :) 29.04.05, 21:40 masz jeszcze jeden długi wypoczynek w maju. Odpowiedz Link
jotkal1 Oj będzie bardzo miła... 29.04.05, 22:30 Już zapowiedziałam rodzince, że będę "dekupażyć" aż do bólu i utraty tchu.Chcę ostatecznie dokończyć wiele zaczętych wcześniej rzeczy - butelki, deseczki, tace i szklane pojemniki. Może nawet skuszę się na mały lampionik ozdobiony papierem czerpanym. Dziecko rwie się do "pracy twórczej" więc dostanie słoiki do malowania - będzie to tworzenie rodzinne. Życzę wszystkim pomyślnej weny twórczej - K Odpowiedz Link
surtout Majówka-PITówka hihi... 01.05.05, 12:56 Życzę wszystkim małych kolejek na poczcie, pokaźnych zwrotów podatku i dobrego humoru pań w Skarbowym Sur Odpowiedz Link
kasiorkaa Re: Udanej majówki !!! 01.05.05, 13:10 Mimo tego, że jestem w wieku dawno "niedziecięcym" złapałam ospę i siedzę w domu! Oglądam piękny maj przez okni i...pracuję! Bawcie się dobrze! Odpowiedz Link
qlka_79 Kasiorko:) 01.05.05, 13:49 Lepiej nie, bo katar przy ospie to niezbyt przyjemne... A ja mam od wczoraj megakatarzysko, co licho. Pogoda jak drut, a jak się meczę - dobrze, że gardło nie boli i kaszel się odczepił. A nie drapiesz się? Bo ja pamiętam, że męczyłam się strasznie i z dwojga złego wolę jednak mój obecny nieżyt niż tamto swędzenie. Odpowiedz Link
kasiorkaa Re: Kasiorko:) 01.05.05, 16:28 Jakoś łagodnie jak na swój wiek tą ospę przechodzę! Ale nie mogę się powstrzymać i pomagam odpaść tym zasuszonym strupkom i mam nadzieję, że nie zostaną mi żadne blizny!!!! Odpowiedz Link