Dodaj do ulubionych

Sklep z materiałami decoupage

17.04.15, 17:36
Witam,
ostatnio trafiłam na sklep z materiałami do decoupage www.edekoracje.com proszę mi powiedzieć coś na temat tego sklepu bo ceny są na prawdę bardzo konkurencyjne.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ola_1928 Re: Sklep z materiałami decoupage 20.04.15, 12:52
      Robiła u nich zakupy pudełek z których jestem bardzo zadowolona więc mogę ich w 100% polecić
      Pozdrawiam
    • marzena_wu Re: Sklep z materiałami decoupage 22.04.15, 10:21
      wolę kupować w lokalnym sklepie plastycznym w którym tez mają artykuły do decopage
    • mustela2 Re: Sklep z materiałami decoupage 11.05.15, 18:30
      Zajrzyj tu: sklep-zdobienie.swiata.pl/Sklep,a,sklep,k,1,p,,limit,200.html
      Duży wybór różnych fajnych rzeczy.
      • koralinypl Re: Sklep z materiałami decoupage 15.07.15, 19:20
        i tu: www.koraliny.pl ;)
    • jpjm Re: Sklep z materiałami decoupage 21.11.15, 13:47
      Polecam DecoupageSklep.pl decoupagesklep.pl
      • Gość: Minos Re: Sklep z materiałami decoupage IP: *.centertel.pl 01.12.15, 07:56
        Ja polecam sklep internetowy www.creative-passion.pl dobre ceny szybka wysyłka
    • artando Re: Sklep z materiałami decoupage 08.12.15, 13:41
      Akcesoria do decoupage tj. serwetki, papiery, kleje, lakiery, pędzle i inne kupisz w nowym sklepie internetowym:

www.artando.pl

Zapraszam do odwiedzin i zapoznania się z ofertą :)
    • maj.ka.1 Re: Sklep z materiałami decoupage 01.02.16, 13:07
      ja zaopatruję się w sklepie www.swiatmargo.pl. Kupisz tam wszystko co potrzebne do decoupage a ceny też są tam bardzo dobre
    • meblebartu Re: Sklep z materiałami decoupage 09.03.16, 14:17
      Szukasz produktów do decoupage ? Dobrze trafiłeś ! Nasza firma oferuje bogaty zakres produktów, wejdź i zobacz nasz asortyment !
      Sklep Allegro
      MebleBartu - Producent mebli i galanterii z drewna
    • horeo33 Re: Sklep z materiałami decoupage 30.03.16, 13:47
      Jeśli chodzi o decoupage i wszystko co z tym związane to moim ulubionym sklepem jest www.ozdobniczek.pl Świetnie wykonane rzeczy.
    • beti361 Re: Sklep z materiałami decoupage 12.05.16, 14:42
      A ja was zapraszam do producenta papierów do decoupage: ryżowe, klasyczne, softy i transfery. Mają - bo sami drukują - 100% dostępności wzorów! www.itdcollection.com
      A pisząc na maila: beata@zaproszenia-itd.pl można zamówić papiery ryżowe o prawie 40% taniej! Będą w II gatunku, ale wady są minimalne!
    • rutkka Re: Sklep z materiałami decoupage 27.06.16, 21:32
      toiowo.sklep.pl/pl/c/DECOUPAGE/225 a ja lubię ten sklep :)
    • beataxx84 Re: Sklep z materiałami decoupage 27.07.16, 10:36
      może ktos powiedzieć jak z wysyłką, ile się czeka? też chcę zamawiać i szukam dobrego sprzedawcy! :)
    • Gość: goska Re: Sklep z materiałami decoupage IP: *.play-internet.pl 14.08.16, 21:39
      ja lubię swiatdecoupage.pl, polecam
    • adrianna_kkk Re: Sklep z materiałami decoupage 07.09.16, 16:03
      taki sklep szał dla plastyków jest genialny, polecam też wszystko dla ucznia, mają sklepy w Polsce, a ten pierwszy to internetowy i zawsze się sprawdza
    • matdrew17 Re: Sklep z materiałami decoupage 03.05.17, 13:09
      zapraszam na zakupy do decoupage na
      www.matdrew.pl
      www.facebook.com/MATDREW87
    • lydia35 Re: Sklep z materiałami decoupage 02.06.17, 21:43
      Zapraszamy serdecznie do nowego sklepu przy Tyrmanda 37 (Muchobór Wielki). Znajdziecie u nas drewniane i ceramiczne przedmioty do zdobienia, kleje i serwetki do decoupage, farby akrylowe i wiele, wiele innych. Czesc oferty jest dostepna na HobbyHome.pl - niedawno wystartowalysmy, ale planujemy sie rozwijac :)
    • misia033 Re: Sklep z materiałami decoupage 26.01.18, 19:39
      Fajny sklepik z artykułami do decoupage jest na Ursynowie, ul. Wojciecha Kilara 9 (dawniej Wasilkowskiego). Organizowane są tam też warsztaty i kursy decoupage, a także darmowe spotkania przy herbatce w celu wymiany doświadczeń związanych z decoupage. Można tam kupić także fajne drobiazgi, szkło, drewno. Mają swojego FB: Sklep KurzoŁapka.
    • Gość: Kasia Re: Sklep z materiałami decoupage IP: *.146.164.154.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.18, 16:55
      Ja polecam chusteczniki decoupage i inne ręcznie robione pudełka drewniane na tej stronce. Dziewczyna ma talent i oryginalne pomysły!
    • Gość: Babik Re: Sklep z materiałami decoupage IP: *.play-internet.pl 19.04.18, 13:28
      Ja zaopatruję się w sklepie dreweks.eu. Polecam ten sklep każdemu ;) Dobre ceny+ogromny wybór+szybka wysyłka
    • jacezia Re: Sklep z materiałami decoupage 29.11.18, 17:58
      A ja polecam :
      plastyczny.com.pl
      Sklep bez wciskania wszystkiego na siłę, bez reklam.
    • pullup Re: Sklep z materiałami decoupage 24.12.18, 15:01
      a ja z czystym sumieniem mogę polecić sklep internetowy bazarek-deco mają świetne produkty w przystępnych cenach :)
    • beata_smol1983 Re: Sklep z materiałami decoupage 15.01.19, 14:37
      Mnóstwo fajnych i atrakcyjnych cenowo produktów do decoupage znalazłam w hurtowni FloraDekora.pl (w Rzgowie, pod Łodzią). Produkty dobrej jakości i w dobrej cenie, więc polecam ;)
    • tsuranni2018 Re: Sklep z materiałami decoupage 21.02.19, 10:01
      ja kupuję w stonogi.pl - w sklepie stacjonarnym w Poznaniu, albo internetowo, i potem w wolnym czasie odbieram gotowe zamówienie. Do decoupage mają wszystko, bardzo dużo papierów do scrapbookingu, trochę akcesoriów typowo plastycznych, foamiran, quilling. Jeśli chodzi o decoupage, głównie opierają się o produkty Daily Art - dobra jakość w stosunku do ceny, lubię ich farby (akrylowe i kredowe) no i klej do decoupage - chyba najlepszy jaki znam
    • Gość: Decards Re: Sklep z materiałami decoupage IP: 46.33.33.* 10.06.22, 01:58
      Sklep internetowy z kartami do decoupage od producenta z Ukrainy. Ponad 2500 rodzajów cienkiego papieru A4. Rabaty dla odbiorców hurtowych. www.decards.com.ua
      Pełny katalog kart decoupage można pobrać tutaj
      tinyurl.com/mr2mnzcb
    • magdajusz Re: Sklep z materiałami decoupage 11.12.22, 07:50
      ja polecam fenwit.pl szybko i świetna jakość. pudełka bez sęków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka