Gość: Rycho IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 18.02.05, 21:43 Jaki był najgorszy egzamin na waszych studiach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tycia.tycia Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 18.02.05, 21:55 Podstawy wiedzy o języku polskim... brr... gramatyka opisowa... grunt, że zdałam... nieważne na co ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ts2 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.02.05, 22:51 dopiero mnie czeka.a jest to egzamin magisterski , który na 128 osob zdalo 50 ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka1984 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.02.05, 23:07 Literatura staropolska:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania205 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 12.03.05, 14:57 geografia społeczna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
rr.richelieu Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 12.03.05, 15:19 geografia społeczna? no coś Ty ;) przecież to pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.crowley.pl 20.02.05, 00:48 jak na razie prawo wspólnotowe i integracja europejska u Szafri na AE w Krakowie.i am waiting for resutlts of my reply:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Najgorzej było jak musiałam pójść do łóżka z .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:40 doktorantem ... taka była u niego ostateczna poprawka z ćwiczeń :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 20.02.05, 12:52 EKONOMETRIA!!!tego starego piernika smierdzacego rybami!!!oblewa kazdego niewazne czy masz dobrze czy zle!!100osob ma warunek!!troszke malo;)kochana polibuda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOnIX vel Zioła Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:20 ja narazie to WSTĘP DO PRAWOZNAWSTWA z ,,Kaziem"(mi sie udało na 4.5-ale stres przed egzaminem na którym nie wystarczy umiec wszystko był niewyobrażalny),,,,,ale najgorsze mnie jeszcze czeka:,,krwawa Baśka"+kpa=rzeź:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knur Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 22:08 prawo cywilne zafajdane. Mam warunek!!! błehh. Tyle sie uczylem i naprawde umialem ale zaliczenie testu z ujemnymi punktami i wielokrotnym wyborem nie tylko na UW jest loteria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quille Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.03.05, 22:11 ja na razie to żaden, ale najcięzsze było prawo międzynarodwe publiczne, tym bardziej, że kurs był przewidziany dla 1 i 2 roku sumu, a ja go robiłam na 1 licencjatu ;P ale fajnie się tego uczyło no i wykłady... mniam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marchewa01 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 16.03.05, 15:14 Anatomia u prof Morysia. To była masakra: najpierw praktyczny potem test (120 pytań w jedną godzinę) następine odpytka u samego pana profesora. A na biologii biochemia i fizjiologia roślin. Poprostu rześ niewiniątek. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.03.05, 15:42 a w międzyczasie jeszcze prawo administracyjne koelgę czeka nie żebym straszyła, ale KPA podobno jest do zdania, jak się człowiek obkuje. PA - nawet jak się obkuje - jest loterią, a na WPAiE coś ostatnio mało szczęściarzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketmia Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.crowley.pl 15.03.05, 22:28 historia Iranu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuska Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:56 Rachunek Rózniczkowy na geodezji AGH - jako rezultat pisemnego egzaminu oddawało się jedną tabelkę z wpisanymi wartościami liczbowymi wyników zadań. Koszmar. Nie ważne czy umiesz wszystkie wzory i umiesz je zastosować, właściwie ułożyć równania, obliczenia zajmują kilkanaście stron, a wynik jest pojedyńczą liczbą. Bo to przecież proste dla Pana profesora i dzięki temu może wywiesić oceny na następny dzień (egzamin zdawało 150 osób). Podchodziłam 3 razy - uff, na szczęscie za trzecim się udało nie zrobić błędu rachunkowego. Ale 10% roku miało warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:37 Ekonometria ...cos strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoła kłamie Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:44 Historia myśli psychologicznej i Statystyka (na psychologii) oraz Marketing i Badania reklamowe (na reklamie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: 195.150.224.* 16.03.05, 21:40 Wstęp do matematyki, informatyka UJ - TOTALNY HARDCORE (mam w grupie olimpijczyka z matmy, który miał poprawkę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:42 gramatyka historyczna na germanistyce UJ :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.chello.pl 16.03.05, 23:13 Egzamin wstepny. Na razie jeszcze nie na moich studiach. Obawiam sie, ze bedzie najtrudniejszym z wszystich, bo ja sie po prostu na te studia nadaje, tylko wstepniak jakis taki... nieobiektywny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pianksi Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 06:01 Chemia kwantowa to jest numer ! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemiowziety to jakies nieporozumienie w tym watku 17.03.05, 06:26 min zle przygotowany, obrazajacy studentow swoja banalnoscia, latwizna studia maja sluzyc poszerzaniu wiedzy i umiejetnosci, wiec egzaminy maja byc trudne a tu widze same cwaniaczki, nic tylkosie wymigac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 12:06 Historia literatury polskiej (staropolska). Najgorsze, że będę ją zdawać jeszcze trzy razy, zmieniają się tylko okresy, a koszmar ilości lektur i materiału do opanowania pozostaje ten sam ;). Natomiast baaardzo przyjemnie wspominam egzamin z gramatyki opisowej :). Odpowiedz Link Zgłoś