Dodaj do ulubionych

Najgorszy egzamin na waszych studiach

IP: *.j.syscomp.pl / *.crowley.pl 18.02.05, 21:43
Jaki był najgorszy egzamin na waszych studiach?
Obserwuj wątek
    • tycia.tycia Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 18.02.05, 21:55
      Podstawy wiedzy o języku polskim... brr... gramatyka opisowa... grunt, że
      zdałam... nieważne na co ;)
    • ts2 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.02.05, 22:51
      dopiero mnie czeka.a jest to egzamin magisterski , który na 128 osob zdalo 50
      ostatnio.
      • lilka1984 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.02.05, 23:07
        Literatura staropolska:)
        • ania205 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 12.03.05, 14:57
          geografia społeczna :/
          • rr.richelieu Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 12.03.05, 15:19
            geografia społeczna? no coś Ty ;) przecież to pikuś
    • Gość: Anula Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.crowley.pl 20.02.05, 00:48
      jak na razie prawo wspólnotowe i integracja europejska u Szafri na AE w
      Krakowie.i am waiting for resutlts of my reply:)
      • Gość: Ania Najgorzej było jak musiałam pójść do łóżka z .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 12:40
        doktorantem ... taka była u niego ostateczna poprawka z ćwiczeń :(
    • Gość: niebieski Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.lom.vectranet.pl / *.lom.vectranet.pl 20.02.05, 12:52
      EKONOMETRIA!!!tego starego piernika smierdzacego rybami!!!oblewa kazdego
      niewazne czy masz dobrze czy zle!!100osob ma warunek!!troszke malo;)kochana
      polibuda
      • Gość: MOnIX vel Zioła Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 13:20
        ja narazie to WSTĘP DO PRAWOZNAWSTWA z ,,Kaziem"(mi sie udało na 4.5-ale stres
        przed egzaminem na którym nie wystarczy umiec wszystko był
        niewyobrażalny),,,,,ale najgorsze mnie jeszcze czeka:,,krwawa Baśka"+kpa=rzeź:(
        • Gość: knur Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.03.05, 22:08
          prawo cywilne zafajdane. Mam warunek!!! błehh. Tyle sie uczylem i naprawde
          umialem ale zaliczenie testu z ujemnymi punktami i wielokrotnym wyborem nie
          tylko na UW jest loteria
          • Gość: Quille Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.ists.pl / *.ists.pl 15.03.05, 22:11
            ja na razie to żaden, ale najcięzsze było prawo międzynarodwe publiczne, tym
            bardziej, że kurs był przewidziany dla 1 i 2 roku sumu, a ja go robiłam na 1
            licencjatu ;P

ale fajnie się tego uczyło no i wykłady... mniam :-)
            • marchewa01 Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 16.03.05, 15:14
              Anatomia u prof Morysia. To była masakra: najpierw praktyczny potem test (120
              pytań w jedną godzinę) następine odpytka u samego pana profesora.
              A na biologii biochemia i fizjiologia roślin. Poprostu rześ niewiniątek.
        • facecja Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach 19.03.05, 15:42
          a w międzyczasie jeszcze prawo administracyjne koelgę czeka
          nie żebym straszyła, ale KPA podobno jest do zdania, jak się człowiek obkuje.
          PA - nawet jak się obkuje - jest loterią, a na WPAiE coś ostatnio mało
          szczęściarzy ;)
    • Gość: ketmia Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.crowley.pl 15.03.05, 22:28
      historia Iranu
    • Gość: krakuska Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:56
      Rachunek Rózniczkowy na geodezji AGH - jako rezultat pisemnego egzaminu oddawało
      się jedną tabelkę z wpisanymi wartościami liczbowymi wyników zadań. Koszmar. Nie
      ważne czy umiesz wszystkie wzory i umiesz je zastosować, właściwie ułożyć
      równania, obliczenia zajmują kilkanaście stron, a wynik jest pojedyńczą liczbą.
      Bo to przecież proste dla Pana profesora i dzięki temu może wywiesić oceny na
      następny dzień (egzamin zdawało 150 osób).
      Podchodziłam 3 razy - uff, na szczęscie za trzecim się udało nie zrobić błędu
      rachunkowego. Ale 10% roku miało warunki.
    • Gość: Ola Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:37
      Ekonometria ...cos strasznego.
      • Gość: szkoła kłamie Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.05, 20:44
        Historia myśli psychologicznej i Statystyka (na psychologii) oraz Marketing i
        Badania reklamowe (na reklamie)
    • Gość: kk Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: 195.150.224.* 16.03.05, 21:40
      Wstęp do matematyki, informatyka UJ - TOTALNY HARDCORE (mam w grupie olimpijczyka z matmy, który miał poprawkę)
    • Gość: aaa Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 21:42
      gramatyka historyczna na germanistyce UJ :(((((
    • Gość: hmm Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.chello.pl 16.03.05, 23:13
      Egzamin wstepny. Na razie jeszcze nie na moich studiach. Obawiam sie, ze bedzie najtrudniejszym z wszystich, bo ja sie po prostu na te studia nadaje, tylko wstepniak jakis taki... nieobiektywny ;)
      • Gość: Pianksi Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 06:01
        Chemia kwantowa to jest numer !
        • ziemiowziety to jakies nieporozumienie w tym watku 17.03.05, 06:26
          min zle przygotowany, obrazajacy studentow swoja banalnoscia, latwizna
          studia maja sluzyc poszerzaniu wiedzy i umiejetnosci, wiec egzaminy maja byc
          trudne
          a tu widze same cwaniaczki, nic tylkosie wymigac
    • Gość: Tawananna* Re: Najgorszy egzamin na waszych studiach IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.05, 12:06
      Historia literatury polskiej (staropolska). Najgorsze, że będę ją zdawać
      jeszcze trzy razy, zmieniają się tylko okresy, a koszmar ilości lektur i
      materiału do opanowania pozostaje ten sam ;).

Natomiast baaardzo przyjemnie wspominam egzamin z gramatyki opisowej :).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka