Dodaj do ulubionych

A może jednak :)

11.01.16, 00:59
Ja tam nie będę żadnego pierdu pierdu uprawiał :)
Nie ukrywam, że lubię seks. Moje drugie hobby to literatura wywrotowa. Mam 42 lata i z relacji wiem, że jeszcze żaden młodzik mnie nie dościgł był.
Może nie jestem jakimś herkulesem, raczej ze mnie jajogłowy :D Może i nie mam długiego interesu (choć średnica to ponoć rekompensuje), może i jestem misiowaty, ale...
Wiem, czego potrzebujesz i co chcesz ode mnie usłyszeć! Wiem, że potrafię sprawić, że się zsikasz z podniecenia na samą myśl o kolejnym spotkaniu ze mną :D
Dwa słowa: ga-la-re-tka (sama wiesz gdzie) i - to będzie jedno słowo - po_boku_szyi,_tam_gdzie_włosy_łączą_się_ze_skórą_na_karku,_właśnie_tam_poczujesz_mój_język...
A jeśli zechcesz to pokażę Ci jak to jest być kobietą uległą i zaprzedać duszę i ciało Panu i Mistrzowi :D
PS. Tak, moją ulubioną książką jest Mistrz i Małgorzata Bułhakowa, a filmem Hrabia Monte Christo!
PPS. Słucham punkrocka, rapu, soulu, muzyki klasycznej i "Ruuuuuda tańczy jak szaloooona". Eeee... Słucham wszystkiego co fajne i energetyczne!
PPPS. Nie robię tego dla kasy, robię to bo jestem facetem, ten typ tak ma ;)
PPPPS. Bydle ze mnie, ale kochane :)
Obserwuj wątek
    • pan_wafel_wielki Re: A może jednak :) 11.01.16, 01:59
      Szczególnie zachęcam do lektury opowiadania na blogu, bo właśnie tak to wygląda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka