Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wątpliwy "dowcip" u developerów

IP: 62.121.91.* 19.01.04, 16:56
    Witam Was serdecznie.
    Ponieważ pojawił się dziwny wątek u Developerów (a w zasadzie dwa) -
    zakładam, że może komuś przyjść do głowy założyć podobny i tutaj.
    Stąd i tutaj zamieszczę tak na wszelki wypadek swoje wyjaśnienie:

Oczywiście jak ktoś słusznie zauważył nie ja jestem autorką wiadomego wątku,
    podobnie zresztą (co przed chwilą dostrzegłam) tego drugiego o treści bardzo
    zbliżonej. Nie wiem czemu miał służyć taki wątek, ale być może autor
    poprawił sobie nastrój (taka podła pogoda w końcu). Jeśli czuje się teraz
    lepiej - to Mu wybaczam:)) Niech Mu będzie na zdrowie - różne są sposoby na
    podły nastrój. Lepiej???

Pozdrowionka dla Was wszystkich. B.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Doki koszta popularnosci IP: *.214-200-80.adsl.skynet.be 19.01.04, 19:37
        Welcome to the club!

Widac wyraznie, ze zrobilas cos dobrego dla forumowiczow, skoro sie pod Ciebie
        "wrogowie" podszywaja. Nie poddawaj sie- robisz kupe dobrej roboty! I stad te
        szykany.
        • bebiak Re: koszta popularnosci 20.01.04, 01:05
          Cześć Doki, dziękuję serdecznie za wsparcie. Czy wiesz jakie to beznadziejne
          uczucie kiedy widzisz "swój" wątek, którego nigdy nie zakładałeś? Lekkiego
          szoku doznałam, ale pewnie tak już od czasu do czasu musi być. Wiem, co się
          dzieje u Ciebie i pewnie temu nie da się zapobiec. Póki co znalazłam chyba
          sposób, a co będzie dalej czas pokaże. Życzę Ci spokoju i cieplutko Cię
          pozdrawiam z zasypanej (znowu!) śniegiem Warszawy. Niech Ci się dobrze
          wiedzie:)) B.
          • vampi_r Re: koszta popularnosci 20.01.04, 10:49
            No właśnie - jedynym sposobem, żeby nikt się pod ciebie nie podszywał, to
            logonować sie.
            Tylko wtedy, Bebiaczku, będziesz chyba musiała co dzień sprzatać swoja pocztę.
            Bo ludzie zaczna cię zasypywać pytaniami nie tylko na forum.

Ale tak poza tym, to trzymaj się i nie przejmuj głupimi dowcipami.
            Ja na forim gazetowym pisuję od dwóch i pół lat (czyli niemal od początku) i
            niejedno już tu widziałem.
            Podszycie się pod kogoś jako gość, to najmniejszy pikuś.
            Gorzej, jak ktoś za ciebie się zalogonuje (to też miało miejsce), albo wysyła
            innym maile z wirusami i to niby od ciebie.
            Nie dalej, jak rok temu chyba z pół forum plażowego dostało zawirusowane
            maile, które to niby nadał vampi_r@gazeta.pl.
            Musiałem potem długo sie tłumaczyć.

Pozdrawiam cię.
          • Gość: Doki Re: koszta popularnosci IP: *.246-200-80.adsl-fix.skynet.be 20.01.04, 11:40
            Tak, wiem jak to jest, jak ktos wypisuje bzdury na moje konto. Na szczescie ja
            zawsze pisze z jednej domeny. Nie zeby to nie dalo sie obejsc (IP spoofing na
            forum gazety jest mozliwy- probowalem), ale zawsze.

Jednak roznica miedzy nami jest taka, ze Ty, Bebiaku, jestes pokoj milujaca. Ja
            niby tez, ale wiesz, ze nie cofam sie przed skrzyzowaniem wirtualnych ostrzy w
            roznych sprawach. Bywa wiec tak, ze zasieje wiatr... i mi sie oberwie. Dlatego
            uwazam, ze zrobiono Ci bardzo brzydki numer.
            • Gość: kixx Re: koszta popularnosci IP: *.acn.waw.pl 20.01.04, 12:09
              o spoofingu.
              poprawili to ,na nowym forum już nie można

Dla Bebiaka:rób swoje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka