Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sprawdzony projektant wnetrz

IP: 109.243.136.* 13.01.11, 23:55
    poszukuje kontaktu do sprawdzonego projektanta wnetrz. Mieszkanie jest w warszawie, w stanie deweloperskim, wiec zalezy mi na kompleksowej pomocy, od przedstwienia pomyslu, przez wybor matrialow, az po finalne szukanie dodatkow. Bardzo mi zalezy na jakis niesztampowych, ciekawych pomyslach, ale rowniez na uwzglednieniu praktycznej funkcji mieszkania. Bede wdzieczna za pomoc ;)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Zadowolona Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: 46.112.120.* 14.01.11, 00:10
        Witam
        Akurat ja urzadzalam sobie mieszkanie i znalazlam bardzo dobrego i sumiennego projektanta wnetrz ktory niestety nie jest tani bo 100zl z metra ale mieszkaniem moge sie pochwalic ;) namiary na niego to 791747818 Pan Marcin :) naprawde polecam
        • Gość: gosia Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: 94.254.236.* 14.01.11, 00:27
          a bedziesz mogla przeslac jakies zdjecia mieszkania?
        • pokojedo Re: sprawdzony projektant wnetrz 14.01.11, 21:27
          Dobry wieczór, sprawdzony i z dobrym gustem. Adres strony internetowej z realizacjami podam w mailu. Pozdrawiam, Iza
        • Gość: Agnieszka Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.home.aster.pl 30.11.11, 11:07
          Wlasnie co skonczylam prace nad swoim mieszkaniem z Panem Marcinem. Brak mi slow ale nie tylko mi ale moim przyjaciolom rowniez. Polecam bardzo Pana Marcina

Aga
      • aagrafka82 Re: sprawdzony projektant wnetrz 14.01.11, 10:52
        Witam, a ja polecam siebie :)
        cena mniej więcej 50-60 zł za m2 (to zależy od rodzaju i ilości pomieszczeń)
        wb.architektura@gmail.com
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/DomWesoAWTrakcieRealizacji?authkey=Gv1sRgCKDvqJbR_LykwAE#
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/DomCiechanowWTrakcieRealizacji?authkey=Gv1sRgCOvcm4rU96u_vQE#
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/MieszkanieZeranWTrakcieRealizacji?authkey=Gv1sRgCLXAnNT0gennzQE#
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/MieszkanieOtwockWTrakcieRealizacji?authkey=Gv1sRgCIzwse6b5dK2AQ#
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/MieszkaniePragaPDZrealizowane?authkey=Gv1sRgCJ7b-4T89tXnRg#
        picasaweb.google.com/anna.wodzislawska/MieszkanieBemowoZrealizowane?authkey=Gv1sRgCI7Am9DageqH_QE#
        ..............

• Gość: Anna Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.play-internet.pl 26.01.11, 14:12
          Cudne cudne ale jakie nie praktyczne ;) hoho...
      • mp-design Re: sprawdzony projektant wnetrz 14.01.11, 13:19
        Witam,
        Nawiązując do Pani ogłoszenia chciałbym zaprezentować naszą ofertę dotyczącą projektowania wnętrz.
        Każde wnętrze analizujemy i staramy się dostosować do Pani potrzeb.
        Ponadto posiadamy duże doświadczenie i masę pomysłów.
        Zapraszam do kontaktu telefonicznego i zapoznania się z naszą stroną:
        www.mp-design.pl
        pozdrawiam
        Maksymilian Potz
        603 630 007
        • mp-design Re: sprawdzony projektant wnetrz 14.01.11, 13:21
          Witam,
          Nawiązując do Pani ogłoszenia chciałbym zaprezentować naszą ofertę dotyczącą projektowania wnętrz.
          Każde wnętrze analizujemy i staramy się dostosować do Pani potrzeb.
          Zapraszam do kontaktu telefonicznego i zapoznania się z naszą stroną:
          www.mp-design.pl

• trini70 Re: sprawdzony projektant wnetrz 01.02.11, 23:15
        znajdz na forum muratora w dziale projektowanie:
        forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?84-Wnętrza-i-aranżacje
      • Gość: adam Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.ip.netia.com.pl 02.02.11, 08:28
        Sprawdź google zanim podejmiesz decyzję.

.............
        meble ogrodowe
      • Gość: patkuj84 Przerysowywanie rysunków do autocada IP: *.ip.netia.com.pl 01.12.11, 09:50
        Witam serdecznie
        Przerysuje rysnek odreczny z papieru, projekt, skan do programu Auto Cada. Absolwentka budownictwa.
        Szybko i tanio
        Jeśli jest ktoś zainteresowany prosze o kontakt:
        patkuj84@wp.pl
        • Gość: instalpipe Re: Przerysowywanie rysunków do autocada IP: *.leczna.enterpol.pl 28.10.13, 22:47
          Witam

Przeryje każdy rodzaj rysunku 2d z wersji papierowej bądź elektronicznej.
          Zachęcam szczególnie studentów.

kontakt: 510-745-615
      • wikula7 Re: sprawdzony projektant wnetrz 02.12.11, 16:46
        A ja mogę polecić panią Aleksandrę Urban z Grodziska Mazowieckiego . Sprawnie i z gustem oraz praktycznie . Telefon mogę podać na Priv .
        Pozdrawiam
      • kinga90000 Re: sprawdzony projektant wnetrz 02.12.11, 17:36
        Jeśli szukasz projektanta wnętrz mogę polecić Ci serwisy o budownictwie, gdzie znajdziesz specjalistów w tej dziedzinie.
        Znalazłam fachowca na jednym z serwisów, kiedy zastanawiałam się jak urządzić wnętrze swojego domu:
        ktozbuduje.pl
      • Gość: irmann Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 18:44
        ja mam taką sprawdzoną firmę projektującą wnętrza, którą polecił mi kumpel www.lokalstudio.pl/ z Krakowa - projektanci bardzo solidni i terminowi
      • Gość: e-cityvision.pl Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.ip.netia.com.pl 17.01.14, 11:43
        Polecamy Ci gorąco p. Renatę Kulę ;) Miły kontakt i pełen profesjonalizm połączony z niezwykłą kreatywnością. Tu znajdziesz do niej namiary: firmament.com.pl/ ;)
        • Gość: kasia85 Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.centertel.pl 20.06.14, 14:36
          Polecam amzwnetrza, instagram.com/amzwnetrza , projektant wnętrz Anna Zajdel
          • Gość: projektkreska.pk Re: sprawdzony projektant wnetrz IP: *.icpnet.pl 22.07.14, 07:40
            Polecamy: www.projektkreska.pl
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka