barbaraa1955 06.02.13, 11:34 Co sądzicie o zakupie kompletu pościeli z wełny owczej? .Czy ktoś kupował i jakie są wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmotynka Re: Pościel wełniana 06.02.13, 19:41 Szczerze powiedziawszy zastanawiałam się nad zakupem wełnianej pościeli ale cena jest porażająca nawet po przecenie, a znajomi mówili, że nie odczuwają jakiejś wielkiej różnicy, więc uznałam, że szkoda mi pieniędzy :] Odpowiedz Link Zgłoś
kasienia-0 Re: Pościel wełniana 29.05.13, 10:32 POście wełnianą mam juz trzeci rok niemieckiej firmy Fan z bio wełny kaszmirskiej, jest naprawdę wysokiej jakości sprawdzonego producenta, mogę ja wyprać w 40c i prałam, nic się nie dzieje jest miękka i przewiewna, nie pocę się nawet teraz jak jest ciepło posciel.biz/p/355/1737/koldra-kaszmirowa-cashmere--koldry-naturalne-koldry-i-poduszki.html teraz zastanawiam się, czy dziecku nie kupić z wełny owczej, bo jest alergikiem i mówiono mi, że będzie dobra dla dziecka posciel.biz/p/355/595/koldra-welniana-derby-duo--koldry-naturalne-koldry-i-poduszki.html Odpowiedz Link Zgłoś
hucek76 Re: Pościel wełniana 10.07.13, 13:58 Pościel wełniana tak, ale na pewno nie na prezentacjach od jakiś uśmiechających się wiecznie typów. Sam kupowałem przez internet i jestem mega zadowolony. Zerknijcie sobie na www.sklep.ekotex.pl Nie polecam oczywiście najtańszej kolekcji, bo jest mniej delikatna od tych droższych. Ale ceny jak na pościel wełnianą fajne, a jakoś sprawdzona. No i obsługa sklepu ok, a dostawa szybka! Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ula782 Re: Pościel wełniana 12.08.14, 12:25 Polecam pościel wełnianą 100% merynosa np; www.podusie.pl/index.php?p3793,koldra-welniana-z-welny-owczej-merynos-wzor-chinski-160x200cm ale prawda jest taka, że im droższa tym lepsza jakość wełny( z miejsc najbardziej delikatnych) Odpowiedz Link Zgłoś
ula782 Re: Pościel wełniana 12.08.14, 12:27 o taka jest super, jest jasna ale sa tez inne kolory i wzory; www.podusie.pl/index.php?p4330,kaszmir-standard-zestaw-welniany-160x200cm Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszyn Re: Pościel wełniana 05.03.15, 13:28 A to nie bardzo bardzo drapać? Wydaje mi się, że będzie bardzo ciepła i drapiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
joderek Re: Pościel wełniana 31.07.16, 20:15 Mi najlepiej się spi wlasnie w pościeli wełnianej, ja mam taką z owiec Merynosów od firmy Welmax www.welmax.pl/ . Dostaliśmy kiedyś z prezencie od rodziny . Pozwala utrzymac odpowiednią temperaturę ciała i jest na prawde dobra gatunkowo, i mega wygodna Odpowiedz Link Zgłoś
tymon.kr Re: Pościel wełniana 29.01.18, 15:27 Nad wełną owczą bym się zastanowiła… Dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest wełna z alpaki, w stu procentach naturalna, miękka, lekka, hipoalergiczna, w prawdzie nie należy do tanich, ale jest cudowna <3 Ja zamawiam wszystko, co wełniane w Jaśkowym Sadzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
prokuratowski Re: Pościel wełniana 20.11.21, 22:51 Kołdra kaszmirowa www.poduszka.com.pl/koldra-z-kaszmiru-c-2_27.html w sklepie internetowym poduszka.com.pl Bardzo wysokej jakości kołdra z kaszmirem. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.b1994 Re: Pościel wełniana 17.12.21, 09:52 ja mam jedna, tyle czekałam na jej przyjście, cieszyłam się jak głupia i nie cierpię pod nią spać ;p Odpowiedz Link Zgłoś