michal_z25 18.09.13, 11:09 Ile płacicie za monitoring domu z interwencją ? Ja 100 zł. netto za jeden obiekt . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al9 Re: Ochrona domu 18.09.13, 12:47 za dużo płaciłęm tyle samo, ale wymusiłem obniżkę Płacę 70 netto al Odpowiedz Link Zgłoś
kawenave79 Re: Ochrona domu 05.11.14, 23:58 A po co od razu stosować coś takiego? A nie lepiej wykorzystać system włamania i napadu chociażby firmy miwi urmet www.miwiurmet.pl/o-dziale-sswin.html będziecie mieli ochronę pewną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marki k/Wwy Re: Ochrona domu IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.13, 14:13 miesięcznie 43,05 brutto, w Juwentusie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DER Re: Ochrona domu IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.14, 14:44 Koszt monitoringu patrząc na to co roznoszą handlowcy poszczególnych agencji spadł nawet do 15 pln za miesiąc niestety za te 15 do 100 pln i tak załoga interwencyjna podjedzie od 20 do 40 min nie ma zachwytu mieszkanko domek okradną w 3 min. Dlatego lepiej ubezpieczyć a alarm założyć aby ostro wył trochę to zdezorientuje złodzieja i jest szansa .że sąsiad podejdzie do okna i coś zobaczy, a jak nie to rewelacyjny monitoring mamy za posrednictwem kamer gsm nagra ryj złodzieja zrobi zdjęcie i powiadomi natychmiast na komórke wtedy już spokojnie możesz dzwonic na Policję ,że masz włamanie i nie będzie to wezwanie fałszywe Ważne jeżeli masz już kamerę zeby nie montować alarmu niech ta kamera nagrywa złodziej niczym nie spłoszony będzie dłużej na kwadracie może coś z lodówki szarpnie itd . a my mamy czas na dzwonienie na Policje i powiadomienie znajomych czy rodzinki aby podjechali i zabezpieczli domek bo jesteśmy akurat na wakacjach lub wyjeżdzie weekendowym. Tak mi poradzili ludzie z branży ochrony i tego się trzymam.Kamera gsm szukać na alegro lub tu easy-wifi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riode Re: Ochrona domu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.03.14, 10:28 albo lepiej, znaleźć porządną agencję, która reaguje na czas, mi się udało i mogę polecić www.lider-ochrona.pl Odpowiedz Link Zgłoś