Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dachy bialystok

IP: *.centertel.pl 12.03.14, 13:24
    Chciałbym kupić porzadna blachę w białymstoku, kogo polecacie. Interesuje mnie usługa kompleksowa.
    Obserwuj wątek
      • Gość: traffic Re: dachy bialystok IP: 83.175.145.* 16.03.14, 17:36
        Jeśli poszukuje pan gatunkowo dobrej blachy to zapraszam do firmy TRAFFIC Dachy & Blachy
        www.traffic-blachy.pl

W ofercie posiadamy blachę HPS Ultra 200, na którą udzielamy do 40 lat gwarancji.
        Jest to jedna z najlepszych obecnie oferowanych blach!
        • Gość: reklama Re: dachy bialystok IP: 83.175.145.* 25.05.14, 21:12
          Zapraszamy po dachy z blach włoskich huta Maregalia, tylko wyroby z pisemną gwarancją!!! dachy białystok Markowe blachy na dachy w korzystnych cenach od traffica!!!
      • Gość: stanislaw Re: dachy bialystok IP: *.onlinehome-server.info 17.03.14, 20:59
        Ja tam nie wiem u kogo najlepsza ale ostrzegam przed blachami najtańszymi. Ja niestety za namową szwagra kupiłem dach w Bielsku Podlaskim (producent Han- nazwy nie podam bo jeszcze do sądu podadzą dziady) miało być wszystko hipersuper cena niska dostawa na drugi dzień...

Nie minęły nawet 3 lata a blacha wygląda jak durszlak jestem załamany!
        • Gość: Dekarz Re: dachy bialystok IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.14, 12:00
          Jestem dekarzem z 10 letnim doświadczeniem. Kładliśmy dachy od niejednego producenta i osobiście polecam aby kupować od sprawdzonych firm, które są długo na rynku, poprostu sprawdzony towar.
        • Gość: dekarstwowilk Re: dachy bialystok IP: 83.175.145.* 02.05.14, 09:05
          również polecam traffic dachy dachy białystok tylko u nich blacha z 40 letnia gwarancją
      • Gość: stefan Re: dachy bialystok IP: 66.90.121.* 12.04.14, 15:22
        dobry dach to tylko z dachówki betonowej
      • Gość: jarek Re: dachy bialystok IP: *.onlinehome-server.info 12.04.14, 15:27
        Kupujcie tylko z dobrych blach, kupując najtańsze blachy nie otrzymacie na nie nawet gwarancji.
        Wielu dobrych wykonawców nie chce dotykać się do dziadowskich blach gdyż są cienkie i łamią się przy wnoszeniu na dach
      • Gość: grzesiek Re: dachy bialystok IP: *.static.hvvc.us 12.04.14, 15:31
        czy ktos mogl by zamiescic zdjecie swojego dachu po 5 latach albo sie wypowiedziec czy blacha wyblakla czy nie?
        • Gość: marek Re: dachy bialystok IP: *.centertel.pl 31.05.14, 22:07
          u mnie farba się luszczy ale nie wiem skąd mam blache
      • Gość: znawca tematu Re: dachy bialystok IP: *.bialystok.vectranet.pl 24.04.14, 19:53
        Kompleksową obsługę pokrycia dachu w Białymstoku uzyskasz w firmie DACHY Polecam bo się nie zawiodłem. Szybko, w miarę tanio i czysto!
      • Gość: Kowalsky Re: dachy bialystok IP: *.231.24.1.koba.pl 01.05.14, 14:34
        polecam blachy trafficu i dachowke brassa
      • Gość: dachy Re: dachy bialystok IP: *.centertel.pl 14.06.14, 00:41
        polecam dachy od tego pana 662 175 721 krycie dachów w przystępnych cenach
        • adamstecki Re: dachy bialystok 28.08.14, 11:51
          Sprawdź sobie ofertę składów dachowych Zapolski - polecamy z żoną bez mrugnięcia okiem. Mają siedzibę w Wyszkowie, rzut beretem od Białegostoku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka