timati1 24.03.15, 10:30 Witam, Znajomy polecił mi firmę która za mycie elewacji liczy sobie ok 5zł za metr kwadratowy czy jest do dużo czy mało ? Jakie ceny macie w swojej okolicy ? Ta firma jest z okolic Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda199912 Re: Mycie elewacji 01.04.15, 20:48 trzeba negocjować :) moją elewację umyła firma www.adfcolours.pl z Łodzi i szło się dogadać o rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
aska450 Re: Mycie elewacji 08.01.16, 12:35 Ja mogę polecić solidną firmę sprzątającą Akmar, która własnie też się zajmuje czyszczeniem elewacji :) ja korzystałam z innych usług u nich, ale byłam bardzo zadowolona. Szybko, profesjonalnie, bez żadnych niedociągnięć ;) Cenowo również przystępnie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpintom Re: Mycie elewacji 28.01.16, 15:48 witam zapraszam do zapoznania sie z oferta naszej firmy www.alpintom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marekmater Re: Mycie elewacji 03.11.18, 11:10 A w jaki sposób wykonują czyszczenie? Dla mnie osobiście czyszczenie suchym lodem jest najskuteczniejszym i najmniej inwazyjnym sposobem na umycie elewacji: czyszczeniesuchymlodem.com.pl/ Poczytajcie sobie trochę na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.alpin Re: Mycie elewacji 29.04.20, 10:37 Polecam mycie, czyszczenie, odgrzybianie elewacji www.alpinisci.com.pl/uslugi/mycie-i-czyszczenie-elewacji/ od firmy Alpiniści www.alpinisci.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś