Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tradycyjne, nowoczesne domu - poradźcie

28.03.15, 16:42
    Jestem z Krakowa i będę przenosić się w związku z pracą do Opola lub w jego okolice.
    Znalazłem informacje o osiedlu w Kotórzu Wielkim k. Opola.
    Tu namiary: slaskidom.pl/7/strona-glowna.html

Mam swoje przemyślenia, ale chciałem zapytać, co myślą o tym osiedlu, a konkretnie domach, ci, którzy się już pod Opolem wybudowali, mieszkańcy podobnych osiedli, osoby znające się na nowoczesnym budownictwie. Warto kupić taki dom? Dlaczego tak? Dlaczego nie? Macie jakieś inne interesujące miejsca do zamieszkania w okolicach Opola?
    Dziękuję za odpowiedzi.

OlPa
    Obserwuj wątek
      • olgierdpapa linka 28.03.15, 16:44
        slaskidom.pl/7/strona-glowna.html
        • pomarszczony1 Re: linka 05.04.15, 21:17
          Bardzo ładne domy. Ale cena odrobinę wysoka. Wydaje się też, że działki są trochę wąskie, blisko sąsiedztwa, i dlatego .... należy sobie życzyć dobrych sąsiadów.
      • olgierdpapa Re: linka 22.04.15, 09:18
        Nowoczesny to funkcjonalny, energooszczędny, dopasowany do potrzeb kilku (3-4) mieszkających w nim osób; no może jeszcze taki, który umożliwia kontakt z naturą dla współczesnego człowieka, co to cały dzień w biurze siedzi i po pracy chce popatrzeć na zielone.
        A co do tych konkretnych domów, to czy one są warte ceny, która wydaje się być wysoka.
      • olka-989 Re: linka 29.05.15, 10:28
        Nowoczesność to chyba bezobsługowy sposób na grzanie domu, ciepłej wody i wielu innych drobnych spraw które innowacje rozwiązują.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka