ppo93 20.11.17, 11:00 Zna ktoś taka firmę sprzątającą jak moppy.pl/ ? Nie znam ich, ale słyszałam, ze profesjonalnie się tym zajmują. Poszukuję kogoś do sprzątania pomieszczeń biurowych dwa razy w tygodniu. Myślicie, że można im zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikin86 Re: Sprzątanie biura 27.02.19, 03:29 Jak szukasz firmy na dłuższą współpracę to zajrzyj na stronę firmy z Krakowa Anilop. Zajmują się sprzątaniem dla firm. Korzystam z ich usług już ponad dwa lata i każdemu polecam, bo są wyjątkowo rzetelni Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Sprzątanie biura 22.06.20, 22:03 Reklama. Bezczelna na dodatek. To drugie niżej także reklama. Trochę więcej finezji proszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbar44 Re: Sprzątanie biura 03.07.20, 20:20 Ja korzystałam z usług www.blysk.net/ i zajmują się tym naprawdę profesjonalnie. Dosłownie "błysk" był wszędzie zaraz po sprzątnięciu, więc naprawdę jestem pod wrażeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1988a Re: Sprzątanie biura 08.07.20, 10:34 Nie, nie znam tej firmy. A skąd są te namiary ? Odpowiedz Link Zgłoś