Forum Dom Dom
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

cceny mieszkan

02.02.05, 18:41
    chcialabym kupic dwu pokojowe mieszkanie w Warszawie Ochota , Bliska Praga .
    Zoliborz, bliska Wola, Mokotow lub Centrum czy mozecie mi podac orjentacyjnie
    jak ksztaltuja sie ceny
    dziekuje
    Edyta
    Obserwuj wątek
      • librero Re: cceny mieszkan 02.02.05, 21:25
        są tak różne, ze trudno jest cos powiedziec :) w zaleznosci od dzielnicy i
        rejonu. Podaj dokladniej, czego szukasz, alebo przejrzyj oferty w internecie.
        Bo mozesz znalezc oferty od 3 do 7 tys. za metr.
      • Gość: zęza Re: cceny mieszkan IP: *.chello.pl 02.02.05, 22:30
        np. bliska Praga - I p, 45 m2, 2 pokoje, świetnie urządzone (prawie w każdym
        pomieszczeniu, z łazienką włącznie - meble na wymiar), duży balkon, garaż
        podziemny - to wszystko w bud. 3-piętrowym - 240 tys., podoba mi się, dwa razy
        oglądałam, ale nie stać mnie (jeszcze!!!)
        • Gość: tak Re: cceny mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:15
          na pradze za takie pieniadze to mozna miec 80 metrow... np na ząbkowskiej
          • pl_cebo czy Wam Praga kojarzy się tylko z Ząbkowską? 07.02.05, 17:33
            • librero Re: czy Wam Praga kojarzy się tylko z Ząbkowską? 07.02.05, 19:30
              nie tylko. Ja mieszkalam przy Szaserow i bylo b. fajnie i dosc bezpiecznie
              rowniez. A Zabkowska jest teraz b. trendy - mnostwo artystow sie tam
              wprowadza :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka