edytaon 02.02.05, 18:41 chcialabym kupic dwu pokojowe mieszkanie w Warszawie Ochota , Bliska Praga . Zoliborz, bliska Wola, Mokotow lub Centrum czy mozecie mi podac orjentacyjnie jak ksztaltuja sie ceny dziekuje Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
librero Re: cceny mieszkan 02.02.05, 21:25 są tak różne, ze trudno jest cos powiedziec :) w zaleznosci od dzielnicy i rejonu. Podaj dokladniej, czego szukasz, alebo przejrzyj oferty w internecie. Bo mozesz znalezc oferty od 3 do 7 tys. za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zęza Re: cceny mieszkan IP: *.chello.pl 02.02.05, 22:30 np. bliska Praga - I p, 45 m2, 2 pokoje, świetnie urządzone (prawie w każdym pomieszczeniu, z łazienką włącznie - meble na wymiar), duży balkon, garaż podziemny - to wszystko w bud. 3-piętrowym - 240 tys., podoba mi się, dwa razy oglądałam, ale nie stać mnie (jeszcze!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: cceny mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 20:15 na pradze za takie pieniadze to mozna miec 80 metrow... np na ząbkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
librero Re: czy Wam Praga kojarzy się tylko z Ząbkowską? 07.02.05, 19:30 nie tylko. Ja mieszkalam przy Szaserow i bylo b. fajnie i dosc bezpiecznie rowniez. A Zabkowska jest teraz b. trendy - mnostwo artystow sie tam wprowadza :) Odpowiedz Link Zgłoś